Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boberek pędzelek

czyjego wyglądu jesteście ciekawi?

Polecane posty

Gość jap........
a czasami "żadko" to się nie zesrałaś

Gość eloszkaaaa
A MI ZAL 19 LATEK- daj sobie spokoj do tego lomu nic nie przemowi przeciez to patologia az po oczach bije :)

Gość a mi zal 19latek
No widzę właśnie, aż mrużyć muszę :D A miałam na moment tylko wejść, nie chciało mi się logować a szkoda, bo by ciekawa dyskusja wyszła 😭

Trzecia osoba, tzn obiektywna. Nie stwierdzi że wy macie rację. Nie znasz mnie,więc nie wiesz jaką będe mamą. Nie wiesz jaką mam sytułację,a tu Cie zmartwię bo bardzo dobrą. Masz poprostu żal do całego świata że Tobie nic się nie udaje i siedzisz na kafe i obrażasz ludzi dla dowartościowania się. (np obrażanie żony,nie wspominając o mnie)

Gość a mi zal 19latek
Truskawko - jedyna kultura z którą się stykasz to kultura bakterii w jogurcie, stojącym w chłodni obok której zmierzasz po odżywcze papu dla przyszłych mam, tudzież inne coś dla przyszłych mam, które sobie dajesz wcisnąć :)

Gość eloszkaaaa
ok nara truskawa nie bede tracic mojego cennego czasu na dyskusje z debilem ,w sumie dobrze ze w tej ciazy jestes bo wnioskuje ze jest to jedyna rzecz do ktorej sie nadajesz:) i idz ze dziecko juz spac bo to nie wskazane zeby kobiety ciezarne przesiadywaly przed kompem o tej godzinie:)

czy wam tez daje taka radoche i przyjemnosc nabijanie sie z takich kretynek ? jak np truskawa czy jak je tam? bo ja ryje ze smiechu :D:D:D:D:D:D

Gość a mi zal 19latek
niezmiernie Żadko poznaję dobre sytuŁacje, w sumie to nie wiem czym sytuŁacja się charakteryzuje :D

Gość ooooooooooohikohi
no pain, eloszka :D🖐️ truskwaka wypierdalaj :classic_cool: swoja droga jej tu nikt nie lubi i zawsze sie z kims kloci :classic_cool:

Gość dzifny
psp jak obiecasz tzytzki to wpisze twoj nick :classic_cool:

Gość a mi zal 19latek
no pain -w końcu kafe służy do poprawienia sobie humoru, nie? :D A zawsze musi być jakiś forumowy debil z którego się można pośmiać i którego 'poziomem' i 'kulturą' i 'sytuŁacją' poporawić sobie humor, po czym z poczuciem dobrze spełnionego obowiązku można iść spać :D PśP 🖐️

Gość ooooooooooohikohi
tobie wszystkiego jest żal, wszystko masz w dupie i po tobie splywa. juz to wszystko wiemy. a teraz wypierpapier 🖐️

Gość a mi zal 19latek
Ona musi być pełna żalu, cała mokra i duża, żeby to było na raz... Fuck, jak to zabrzmiało :D

Ooo nie. Tylko nie to. Nikt mnie tutaj nie lubi. Co ja teraz zorbię? Łzy rozpaczy napływają mi do oczu,poprostu się chyba nie pozbieram. Chyba musze iśc do psychologa...

:D:D naprawde korva ledwo na krzesle siedze jak czytam te wypociny truskawy :D ale zdania to sklada idealne zeby sie tylko nie jebnac :D a to zesranie na żadko to juz wogole mistrzostwo. a Tobie kleo powiedzialam juz cos: nie wpierdalaj sie nie pytana :O

Gość a mi zal 19latek
Zanim cos napisze to wpisuje w google żeby sprawdzić znaczenie :D

Gość ooooooooooohikohi
buhahahaahah :D

Gość a mi zal 19latek
Dziecko Tobie to chyba nic w życiu nie wyszło oprócz tych dwóch kreseczek, uspokój się, weź plastelinę, ulep coś, tylko proszę - trzymaj łapki z dala od klawiatury :D

Chyba nie myslisz że będe z wami tutaj dyskutować? Idiocie nie przetłumaczysz. Każdy swoje wie. Ja wiem,siedzisz tytaj 'ładnych pare lat' chciałbyś być znany wszystkim i wogóle,ale pewnie wszystkich tutaj wkurwiasz. Osoby takie jak ty musza być noł lajfami,bo nie mają przyjaciół w normalnym zyciu. Tylko Tobie nawet nie wychodzi udawanie na kafe...

Gość ooooooooooohikohi
jak na razie to ty wszystkich wkurwiasz truskawka nie tylko ludzi z tego topa 🖐️

Gość ooooooooooohikohi
ps: tobie udawanie tez nie wychodzi :classic_cool:

Gość ooooooooooohikohi
pryszcze i cyce uciekaja pod pachy. nie spij tyle na brzuchu :o

Gość a mi zal 19latek
Cycki kobiet które sobie nie robią tjuningu chirurgicznego zawsze mają zboczenie pachoskrętne... Ale przynajmniej naturalne :D