Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobra tam, napisze

pytanie odnosnie pozadania

Polecane posty

Gość dobra tam, napisze

czesc, mam kilka pytan wiele sie roznych rzeczy nasluchalam o panach i wierzyc mi sie nie chce. jestem osoba niedoswiadczona i ciezko mi ocenic, czy to prawda. 1. czy mezczyzne moze pociagac fizycznie kobieta, ktora jest mnie atrakcyjna od jego obecnej partnerki (odlozmy sprawe intelektu, czy charakteru) 2. czy to prawda, ze juz kobieta przecietna moze wzbudzic pozadanie w kazdym mezczyznie (chodzi tylko o cialo, ewentulanie glos, ruchy) 3. czy mezczyzna moze osiagnac erekcje przy kobiecie, ktora jest no... zwyczajna dziewczyna, nawet nie w jego typie specjalnie to chyba tyle dziekuje za odpowiedzi

Gość dominisia z dominowa
Ad. 1. tak Ad. 2. tak Ad. 3. tak

Gość cała taka jedna
tak, tak, tak

Gość mezczyzna dazy do
roznorodnosci. nawet najwieksza, najzgrabniejsza laska nudzi sie po kilku spotkaniach (nawet tych lozkowych) i facet po prostu bedzie szukal dalej. staje sie 'zwykla' szara myszka smutne ale prawdziwe. facet to zwierzak, zaprogramowany na rozmnazanie, inaczej nikogo z nas by tu nie bylo :P

1. Tak, atrakcyjność partnerki jednak rozciąga się na dziedziny wykraczające poza prozaiczny wygląd, a gdy nie układa się w związku możemy poszukiwać utraconych doznań nawet w tej "prozie", byle to był ktoś nowy i w staniku. 2. Owszem, występują w przyrodzie kobiety, którym daleko do celebryt molestowanych photoshopem a mimo to nie sposób obok nich przejść obojętnie. Mają "coś" w swym sposobie bycia co powoduje szybsze bicie serca i trudne do sprecyzowania napięcie. 3. Owszem, nie jesteśmy aż tak monotematyczni żeby nie być impotentami tylko przy tych naj, naj. To kwestia gustu a spektrum czynników wywołujących podniecenie jest doprawdy szerokie :) Czy jest nie w moim typie, na początku można tak sądzić ale to potrafi się zmienić, oczywiście namiot w majtkach tego wyznacznikiem nie musi być ;)

Gość Krowa w kropki zieeelone
Bardzo ciekawy temat poruszono. Niby każdy sobie zdaje sprawę z różnicy między naszymi płciami, ale właśnie kwestia zwykłego pożądania nie była tu jakoś specjalnie poruszana. Wydaje mi się, że autorce chodziło o obcych ludzi. Dlatego nie można już tu brać pod uwagę kwestii charakteru, szczególnego zachowania itd. Mellygion, bardzo fajnie piszesz, wreszcie jakieś konkrety. Ja też mam pytanie. Załóżmy, że jedzie mężczyzna autobusem i obok stoi blondynka. Powiedzmy, że szczuplutka, drobniutka, biust C, duże niebieskie oczy z długimi rzęsami, elegancka... No wystarczy. wybrałam taki standardowy typ. Z ładną buzią. Ale teraz do rzeczy- czy ona stanie się obiektem zainteresowania większości mężczyzn w autobusie, ze względu na to, że jest powiedzmy- ponadprzeciętnej urody? Czy facet ją oleje, bo jest obcą osobą i nie będzie nawet patrzeć? A co się tyczy pytania 1 Co jeśli się wszystko układa? Przecież może wtedy pożądać innej, no nie? Czy jeśli jesteście wolni to podchodzicie do wszystkiego na chłodno, czy zdarza Wam się fantazjować o obcych kobietach, które widzicie, ewentualnie odrobinę znacie? Czy to prawda, że jak mężczyzna 'odchrząkuje' ni z tego, ni z owego przy kobiecie (nie rozmawiają) to sygnał, że wzbudziła jego zainteresowanie? Pozdrawiam.

1.nie 2.tak 3.tak 1.nie pociaga mnie kobieta mniej atrakcyjna od mojej partnerki to chyba logiczne 2.tak, nawet przeciętne kobiety potrafią tak sie zachować,ubrać,pokazać swoje zalety ze facet głupieje 3.wystarczy że sie rozbierze i w miare wyglada ;) :P

Odpowiedzcie też na moje pytanie. :)

Czy facet ją oleje, bo jest obcą osobą i nie będzie nawet patrzeć?" ale dlaczego ma na nią nie spojrzeć ? jadac autobusem ( w moim przypadku to rzadkosc,bo nie jezdze autobusami) zawsze luknę na jakaś fajną i zgrabną nie ma w tym nic złego... oko cieszy ;)

Czy to prawda, że jak mężczyzna 'odchrząkuje' ni z tego, ni z owego przy kobiecie (nie rozmawiają) to sygnał, że wzbudziła jego zainteresowanie?" wtedy to oznacza ze albo jest chamem i gburem albo ma kłopoty z odchrząknięciem flegmy :D

Mi się zawsze wydawało, że tu ma też duży wpływ pozycja materialna i wykształcenie danego mężczyzny (zresztą u kobiet podobnie). Jak mężczyzna zawsze miał wszystko najlepszej jakości: jedzenie, odzież, sprzęt, samochód i większość kobiet obok, to i jego wymagania również w tej sferze idą do góry. Za to takiemu chłoptasiowi bez wykształcenia, klepiącego biedę każda wystarczy. no wystarczy spojrzeć na robotników, którzy zaczepiają wszystkie kobiety przechodzące obok. Z tym odchrząkiwaniem, to właściwie też to zauważyłam, chociaż chyba Regres źle to sobie wyobraził, hehehe. Takie tam, chrząknięcie subtelne. A po czym kobieta może zobaczyć, że się mężczyźnie podoba? Jeśli są obcy?

Wasze odpowiedzi to pytania 1 są dziwne. Przecież to bez sensu oglądać się za gorszą partią od swojej babki. :O

Z tym odchrząkiwaniem, to właściwie też to zauważyłam, chociaż chyba Regres źle to sobie wyobraził, hehehe. Takie tam, chrząknięcie subtelne." przyznaj sie że własnie na ciebie ktoś chrząkał ;) i liczysz na odpowiedzi : Tak takie burknięcie to typowy objaw podrywu :D no powiedz że nie ? żaden normalny,w miare dorosły i poważny koleś nie zaczepia i nie podrywa dziewczyny chrząknieciami czy gwizdami ... i nie ma takiego czegoś jak subtelne chrząkniecie nie baw sie z chłopakiem w świnie :D

Wasze odpowiedzi to pytania 1 są dziwne. Przecież to bez sensu oglądać się za gorszą partią od swojej babki" też mnie to własnie dziwi :) mnie nie pociaga kobieta mniej atrakcyjniejsza fizycznie od mojej partnerki :)

Gość anikaaaaa
1) jesli jest mniej atrakcyjna w jego oczach a nie w twoich:) to jak najabrzdiej nie!!! 2)o gustach sie nie dyskutuje, dla ciebie przecietna dla niego piekna!!!! 3)jesli kobieta go nie pociaga to anwet mu nie stanie no chyba ze jak ja bedzie ze tak powiem posuwał myslał o kims innym... oni tak maja:)

Gość szypuleczka
wkurwiaja mnie faceci gwizdzacy trabiacy przygladajacy sie usmiechajacy lub gadajacy jakies glupie teksty pod nosem!!!!! nie da sie normalnie przejsc przez miasto, szczegolnie ci robole tak maja!!! chamy ze wsi!

Gość do regresa
regres mamna ciebie ochote

Gość reges to bog seksu;)
:P

"przyznaj sie że własnie na ciebie ktoś chrząkał" Się zdarza, z tym że to z pogwizdywaniem nie ma nic wspólnego. Też gdzieś kiedyś czytałam, że to objaw hmm, zakłopotania? Nie wiem, nie pamiętam. Nie chodziło tu o podryw, tylko o powiedzmy niekontrolowaną reakcję, no. :D Bo ja np. jeśli uznam kogoś za atrakcyjnego to też sobie lubię popatrzeć. Czasem aż się nie mogę powstrzymać. :D Również odpowiedzi na pierwsze pytanko uznaję za dziwne. "2)o gustach sie nie dyskutuje, dla ciebie przecietna dla niego piekna!!!!" Taki stary tekst, a właściwie ma mało wspólnego z rzeczywistością, jeśli chodzi o ludzi. Nikt mi nie wmówi, że łysiejąca nadwagoamerykanka jest dla większości facetów ładna albo przeciętna. Wiadomo, że trafi się jakiś ślepy, który uzna inaczej, ale mówimy tu o ogółach. Kanony piękna są i większość właściwie ocenia kto jest piękny, kto mniej, a kto wcale. Tylko zazdrosne baby o każdej powiedzą "brzydka". Rajt?

Regers, przestań się wylogowywać i pisać o sobie z innych kont" ale ja nic takiego nie robie :(

Gość mi przeszkadza
jak ktos sie na mnie gapi zwlaszcza na nogi, a juz wogole jak zaczepia