Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobra tam, napisze

pytanie odnosnie pozadania

Polecane posty

Gość maggggggyyy
skoro masz kobiete to czemu siedzisz na babskim forum??? ona o tym wie???

zs o ile 2 poprzednie rozumiem to na pierwsze pytanie czemu tak? Czyżby pociagała cie fizycznie brzydsza i mało sexowna od ładniejszej i sexownej własnej lasi ?

@mi przeszkadza jak ktos sie na mnie gapi zwlaszcza na nogi, a juz wogole jak zaczepia Dlaczego? Ja to lubię, to jest po prostu miłe. Mówię oczywiście o osobach, które trzymają poziom. W ogóle zdecydowanie bardziej wolę przebywać z panami, bo mamy więcej wspólnych tematów do rozmów i jest weselej. W mojej poprzedniej robocie dziewoje gadały tylko o kosmetykach i gotowaniu, a do tego ani w jednym, ani w drugim nie były dobre, więc szkoda było patrzeć. Jeszcze mi nikt nie odpowiedział na pytanie odnośnie tego, po czym ewentualnie można zobaczyć, że kobieta się komuś podoba. Obca rzecz jasna. A czy panowie też wyznają zasadę "przypadkowego dotyku"?

z tego tez wzgledu bardzo czesto zdradzeni partnerzy sa wielce zdziwieni ze "z kims takim" zostali zdradzeni, z kolei zdradzajacy po ustaniu dzialania narkotyku lapia sie za glowe mowiac " z kims takim? jak moglem? " :-)

Jeszcze mi nikt nie odpowiedział na pytanie odnośnie tego, po czym ewentualnie można zobaczyć, że kobieta się komuś podoba. Obca rzecz jasna. po wysokosci napiwku

Gość taakkkk
"Jak mężczyzna zawsze miał wszystko najlepszej jakości: jedzenie, odzież, sprzęt, samochód i większość kobiet obok, to i jego wymagania również w tej sferze idą do góry. Za to takiemu chłoptasiowi bez wykształcenia, klepiącego biedę każda wystarczy." Racja ;)Znam to z autopsji

trawa u sasiada jest zawsze bardziej zielona" zwłaszcza jak sąsiad ma zawsze otwarte drzwi dla wszystkich ;) :P Regres siedzi na babskim forum , za to jego kobieta na wykop.pl. " raczej na www.jakmuumilicczas.pl :P

Gość czego to sie mozna dowiedziec
punkt 3 - > niewiarygodne :O

Ja to lubię, to jest po prostu miłe. Mówię oczywiście o osobach, które trzymają poziom" oczywiscie nie gwizdza i nie chrząkają :P

Gość czego to sie mozna dowiedziec
jak moze miec erekcje kiedy kobieta nie jest w jego typie , nigdy tego nie pojme

"A jakie kobiety lubicie?" "swoje" Nie jestem usatysfakcjonowana taką mizerną odpowiedzią. Pytam o wiele rzeczy- wygląd pominę, bo to sprawa oczywista. Czy kobieta ma mieć pasje, jakie najlepiej i co jeśli to są męskie zainteresowania (to już odnośnie mnie). Teraz ogólnikowo- jaki typ, subtelna, cicha, czy radosna z szalonymi pomysłami? Rozrywkowa, mniej rozrywkowa? Z pomysłami? Uległa, czy dzierżąca władzę? I tak dalej... Jakich nie lubicie to już wiem, bo się naczytałam na tym forum. :)

zła Aniu zlituj sie :) przeciez to co mnie sie podoba ,niekoniecznie bedzie sie podobało np takiemu zawsze szczeremu :P sa gusta i sa gusta ... jeden woli szara myszkę inny chce miec przebojowa kobietę ...

Ja się Was pytała, każdego z osobna, a nie: "eee Regres, powiedz ino co Ty, Twoi koledzy, wujkowie, sąsiedzi..." No! Mam dzisiaj dużo energii, bo się wyspałam.

Gość 4567890vbnm
moj byly lubil rozrywkowe i z taka mnie zdradzil

Gość do czego to sie mozna dowiedzi
Wystarczy więcej alkoholu i każda będzie w jego typie ;)

Gość łan ti tu
1- tak, bo istnieje coś takiego jak nieświadome uwodzenia 2- oczywiście a jeśli się okaże, że jest ciekawą osobowością to bije na głowę cudne pustaczki. nawet większość facetów takie lubi najbardziej, stonowana uroda i bogate wnętrze 3- tego nie wiem, nie byłem w łóżku z kobietą która mi się nie podobała