Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ares bóg wojny

Nie jestem gejem ale dzieje się ze mną coś dziwnego!!!

Polecane posty

Gość ares bóg wojny

W klasie jest pewny chłopak z którego wszyscy się śmieją. I wiecie co, chciałbym go zmusic żeby zrobił mi loda. Dziwne uczucie, ale jakoś moja przewaga fizyczna skłonia mnie do tego by złożyc mu taką propozycje mimo że nie jestem homo.

Gość pipuchna-mimuchna
ja tez jestem chyba gejowata

Gość maramba
ja na tym profilu juz tez chyba zgejowacialam

Gość pipuchna-mimuchna
ja tez jestem chyba gejowata to znaczy mamy xxI wiek i chyba wolno kazdemu robic loda

Gość ares bóg wojny
Tylko że nie jestem gejem, nie mam nic do nich ale to mnie brzydzi, ale chciałbym akurat żeby ten chłopak mi to zrobił, lub żebyśmy sobie zwalili konia na zmiane. Tylko często gdy mu to proponuje to on idzie w swoją strone,a jeszcze jak się czerwieni gdy w klasie śmieją się z niego.

Gość pipuchna-mimuchna
to dopanij go w kibelku a nie gadaj o tym przy klasie a ja raz zwalilam i obciagnelam w dwa dni 16 lasek i wylizalam dwie vaginy ale nie jestem lesba

Gość maramba
no pipuchna widze ze sie rozkrecasz

Gość pipuchna-mimuchna
moj kolega raz obciagnal nauczycielowi i tak mu zostalo

Gość ares bóg wojny
Raz poszedłem za nim do ubikacji, ale był taki zdenerwowany że uderzył mnie w twarz z liścia(jak baba:D) i uciekł. Zapewniam was że nie jestem gejem, spałem i sypiam z dziewczynami ale ten chłopak jakoś mnie kręci.

Gość maramba
a on jak sie na ogol zachowuje daje ci jakies znakin czy jak a moze on nie ma na to ochoty ja uwazam ze albo jestes gej albo masz cos z garem

Gość pipuchna-mimuchna
a to moze on najpierw zadaje bol cie bijac a potem tego chce my kobiety tez tak ja tez niby nie chce a potem to sie nawet zdarzy ze niby od niechcenia ale obciagne nie przejmuj sie tylko wal smialo raz sie zyje

Gość ares bóg wojny
On zachowuje się normalnie, jest spokojny, głupio się czuje jak w klasie mu dokuczają czy się z niego śmieją ale to mnie właśnie w tym podnieca, nie daje żadnych znaków że czegoś chce a ja czuje nad nim przewage fizyczną to jest w tym wszystkim takie podniecające.

Gość pipuchna-mimuchna
no rozuiem ale ty jestes sadysta a musisz wyczuc czy on chce byc twoim niewolnikiem