Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jesienny deszcz

Ja czy dziecko

Polecane posty

Żegnam Szanownych Państwa. Zmykam z pracy i idę sprawdzić, ile dwój przyniosło ze szkoły moje dziecko 😭 Jesienny - porady są Ci niepotrzebne, bo fajna z Ciebie babeczka i radzisz sobie z zakłamańcem doskonale. Zapomnij o durniu i uśmiechaj się. 🌻

Gość jedyne co można doradzic
na łzawe smsy w stylu co ma począc jest odpisanie żeby po prostu dorósł ale z dala od Ciebie. Napisz mu że jedno dziecko już masz i na chwilę obecną drugiego do niańczenia nie potrzebujesz

Gość Jesienny deszcz
Trzymaj się ciepło Bibo:-) Dzięki za wsparcie. Z zakłamańcem może i sobie radzę, ale ze swoimi emocjami trudna sprawa... Myślisz ZS, że to pytanie o wybór to manipulacja? bo wie, że odpowiem, że powinien wybrać dziecko? to już perfidia. A na łzawe esemesy, typu "jak ja mam bez Ciebie żyć?" nie odpisuję wcale.wkrótce się skończą.

Gość Jesienny deszcz
A nie mówiłam? wczoraj napisał, że już pisał nie będzie i ładnie przeprosił mnie za to, że pojawił się w moim życiu.

Gość Jesienny deszcz
Być może. Ja twardo milczę, bo co w sumie miałabym mu napisać? że jest dobrym tatusiem? czy może to co myślę - że jest kłamczuchem? wybrałam obojętność. Mimo, ze wszystko się jeszcze we mnie gotuje.

Gość Jesienny deszcz
powinnam chyba zastąpić wróżkę Anielę... Dzisiaj mi napisał, że w weekend kogoś poznał, sam nie wie jak to się stało,że to uczucie silniejsze od niego. I jeśli chcę, to może do mnie zadzwonić, ale za jakiś czas, bo ma dużo pracy:/ Oczywiście wcześniej się przysięgał, że nie chodzi o inną kobietę, że tak w ogóle to on jest bardzo nieśmiały. A dzisiaj wyszło, że już się tak tym swoim dzieckiem nie przejmuje, ono czy kobieta. poczułam się, jakbym dostała obuchem w głowę, ale w końcu poczułam ulge, że wiem jaka jest prawda i że trafiłam na padalca.

"I jeśli chcę, to może do mnie zadzwonić, ale za jakiś czas, bo ma dużo pracy:/" jaki łaskawy...

Gość Jesienny deszcz
No strasznie łaskawy. ale chociaż zdobył się na słowo przepraszam:/ pierwsze, co mi przyszło do głowy to chęć zemsty....

Gość Jesienny deszcz
Mam tysiąc myśli na sekundę. Jak to kobieta znalazłam tą jego nową miłość... Powstrzymajcie mnie przed zrobieniem jakiejś durnoty (tj napisaniem do niej i ostrzeżeniem co za drań)...

Gość Jesienny deszcz
pomyślałam, że to będzie zbyt upokarzające, ale podejrzewam, że ja nie nie pierwsza i nie ostatnia. powiedział mi wcześniej, że przede mną z kimś się spotykał, ale to był tylko seks, bo nic nie czuł. Dopiero we mnie się tak zakochał, że szok. Tej pewnie mówi to samo:)

upokarzajace to by bylo, gdybys o niego walczyla z nowa niunia a tak, mozesz jej nawet podziekowac za uwolnienie od niego i przy okazji napomknac jak dlugo sie spotykaliscie i jakie deklaracje skladal swoja droga niezly koles, ledwo zona go zostawila (choc pewnie ja tez zdradzal) juz ma nowa, po pol roku wielkie slowa i kolejna owieczka :-)

Gość Jesienny deszcz
taaa... dzięki mnie odzyskał ponoć radość życia i w ogóle:) napisać do tej laski?

Gość Jesienny deszcz
Teraz zachodzę w głowę, na jakiego typa trafiłam. O mało się nie zesrał, tak mnie zapewniał o swojej miłości. Że na taką właśnie kobietę czekał. czyli te wszystkie głodne kawałki, które kobiety łykają (po pewnym czasie łyknęłam i ja). Z żoną też sobie chyba pogadam:) a co, jak iść po bandzie to iść po bandzie. W koncu skorpion jestem, a my zemstę mamy we krwi. ZS:)

masz praktycznie dwie opcje 1. olac calkowicie i tyle - plus to brak ryzyka jakichkolwiek reperkusji z jego/ ich strony minus to brak konsekwencji dla kolesia 2. dac upust fantazji i napisac - plus to radosne mrowienie na cien szansy, ze koles poniesie konsekwencje swojego zachowania minus to niestety nieprzewidywalna reakcja z jego strony sama ocen co ci sie bardziej oplaca

Gość Jesienny deszcz
Wiesz, mam w nosie co on z tym zrobi. przecież mnie nie nabije. a odbierać telefonu tudzież czytać jego wiadomości nie muszę.

Napisz, albo spotkaj się i pogadaj. Uchroń nieświadomą przed cierpieniem takim, jak Twoje i przystopuj motylka.

Gość Jesienny deszcz
Tak właśnie zrobię. I to jeszcze dzisiaj, póki jestem nakręcona. A ten mam nadzieje, że nie powybija mi szyb w aucie:) chociaż może, bo auto służbowe, a on dostanie grzywnę:)

Gość __maly__geniusz__
http://allegro.pl/alfabet-litery-literki-naklejki-polskie-litery-i1272108722.html Pomoce naukowe do stymulacji dzieci w wieku przedszkolnym i wczesnoszkolnym Mam do zaoferowania zestaw edukacyjny składający się z 32 liter o wysokości 10,5 cm., w pięciu żywych kolorach: czerwony wpływa stymulująco i energetycznie, niebieski działa kojąco i wyciszająco pomarańczowy pobudza, motywuje do działania, zielony działa uspakajająco, odstresowująco żółty ma działanie antydepresyjne, stymuluje na układ nerwowy, rozwesela. Produkty naszej firmy wspomagają wszechstronny rozwój dziecka, przygotowując do poznania i pojmowania wiedzy. Sprawią, że Wasze pociechy szybciej i pełniej rozwiną się poprzez zabawę. Litery wykonane są z najwyższej jakości miękkiej samoprzylepnej folii. W zestawie znajdują się polskie litery!!!!!!! Do sprzedania posiadam również cyferki oraz zestawy o wysokości 19,5 pytania na maila maly.geniusz@wp.pl http://allegro.pl/cyferki-naklejki-zestaw-edukacyjny-i1272108956.html

Gość Jesienny deszcz
Napisałam do niej....a ten debil wystawia już komentarze pod zdjęciami jej dzieci (bo ma dwójkę:/). dopiero co wystawiał takie same komentarze pod zdjęciami mojej córeczki. Ludzie, co za człowiek. Jestem ciekawe czy ona odpisze.

Gość Jesienny deszcz
Widzę właśnie, że ma zasady i to mnie przeraża. Znalazłam jego profil na sympatii, bo dał swoje prawdziwe imię, a ma dosyć rzadkie:/ Zaraz wam wkleję, co w nim powypisywał. Ona ma podwójne nazwisko, ale męża na zdjęciach nie ma. Tylko dzieciaki. Więc pewnie po przejściach. Spełniłam swój obywatelski obowiązek:) do żony też napisałam:D