Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce miec spokoj

Czy oni nam zle zycza ???

Polecane posty

Gość chce miec spokoj

Wyszlam za rozwodnika.Sama jestem rozwodka.On po rozwodzie byl z inna kobieta 2lata.Nie ja bylam wiec powodem rozwodu.Mamy oboje po37 lat.Mamy oboje dzieci z poprzednich zwiazkow. Jego byla mieszka od kilku lat z nowym partnerem. Chcialabym wreszcie miec spokoj i zyc normalnie.Wciaz jednak mam wrazenie,ze jego ex i dzieci ich nie zycza nam dobrze. Jak pisalam nie bylam powoden ich rozwodu.Czy mozliwe,ze sa zazdrosni,ze uklada sobie zycie.Jego ex ma przeciez tez juz kogos. Nierozumiem.!

Gość być może tak i być
A czemu wnioskujesz że źle Wam życzą?

Gość chce miec spokoj
Nie wiem jak to opisac.To da sie wyczuc.Mielismy kiedys maly kryzys.Oni sprawiali wtedy wrazenie zadowolonych.Czy woleliby by on byl juz cale zycie sam,bo z ich matka mu sie nie ulozylo?

Gość chce miec spokoj
Czy ona mimo,ze ma nowego partnera moze byc dalej zazdrosna o eks meza? Gdy dowiedziala,ze dostalam kwiaty i bronsoletke na imieniny to mi przezywala.tzn przy ktoryms tel.powiedziala,ze corka jej mowila...ze tata mi dal i przytulil...No cholera. Ja mu tez kupuje prezenty.Dlaczego czuje,ze oni obserwuja bacznie nasze zycie.?

Gość zdziwiona jestem*
a w jakim wieku są jego dzieci? czy to dziewczynki? bo jesli tak to nic nie wskurasz, pozatym duzo zależy od ex, czasami jest tak że ludzie poprostu nie dobiora się charakterami i choćby niewiem jaka była wielka milośc to związek poprostu sie wali, potem ma się żal do drugiej osoby o to że ze mną nie wyszło a z tamta jest dobrze, włącza się myślenie,żal,zazdrość i niskie samopoczucie z tego powodu. skoro wyczuwasz pewne obawy to być może tak jest ale czy należy się nimi przejmować? jesli wasz związek jest zgodny,udany to po co szukać problemów,nie zwracaj uwagi i tyle

Gość chce miec spokoj
Co to oznacza,ze jak dziewczynki to ,,nic nie wskuram''? To jest chlopiec i dziewczynka.Oboje chodza do gimnazjum.Wydaje mi sie ,ze z synem lepiej sie rozumieja. Dobrze nam sie uklada.Nie wiem skad to uczucie,ze oni nam zle zycza.

Gość zdziwiona jestem*
wyszłaś za rozwodnika który ma dzieci, poprostu żyj swoim spokojnym szczęsliwym zyciem i nie szukaj sobie problemów .

Gość zxzxzxz
ile jesteście po ślubie?

Gość chce miec spokoj
estesmy dwa lata po slubie,a dlaczego pytasz ?

Gość chce miec spokoj
Nie wiem jak to okreslic czuje jakos zazdrosc czasem z ich strony.Moze chcieliby mimo wszystko ,by ich rodzice byli razem ?

Gość zxzxzxz
myśałąm że to świeża sprawa i jeszcze do iebie nie przywykli. A często się widujecie?

Gość chce miec spokoj
Zawsze jak maja ochote to przyjezdzaja.Nie wiem,ale mam wrazenie,ze na poczatku bylo sympatyczniej.Przeszkadza mi tez,ze wszystko opowiadaja swojej mamie.Nie wiem jak inni sbie z tym radza.Nie potrafie tego olac.Mam wrazenie,ze Ex chce byc obecna w naszym zyciu.Prosila nawet by jej przeslac zdiecia z naszego slubu...czy to normalne ?

Gość zxzxzxz
moze ex chce być z wami w dobrych relacjach. Dzieciom się nie dziw że wszystko mówią mamie, normalne że woleliby żeby rodzice byli razem i będą się wam bacznie przyglądać

Gość chce miec spokoj
Nie wiem moze masz racje.Czasem tylko mam obawy czy ona nic nie czuje do niego.:(Ja moim ex az tak sie nie interesuje....