Gość nat09 Napisano Październik 15, 2010 1. Pobudzona do granic inspiracji - dzięki Lipton Ice Tea 2. Łowię szczęście! W każdym łyku Lipton Ice Tea! 3. Malinowa Ice Tea Pobudka! Inspiracja nie będzie wiecznie czekać :) 4. Poczułam do Ciebie Malinę Twoja Lipton Ice Tea. 5. Działasz na mnie jak Malina... w Lipton Ice Tea 6. Odkręcam zimną Lipton Ice Tea i to mnie kręci! 7. Odkręcam Ice Tea, zaglądam, a tam Malina! 8. Czy Lipton Ice Tea jest dobra? Po prostu lód-Malina! 9. Pycha to Lipton Ice Tea, ale pachnie Maliną! ;-) 10. Wstaję, a tu piątek! Od razu wraca mi Lipton Ice Tea do życia! ;-) 11. Wypiwszy Ice Tea Malina i złapawszy pozytywna fazę :) 12. Pije Malinową Ice Tea i czekam na pozytywny zjazd do pubu! 13. Ciałem w pracy, głową w Malinowej Ice Tea ;) 14. Po Ice Tea Malinie odbieram tylko pozytywne impulsy! 15. Łyczek Lipton Malina i jedną nogą już mam weekend! 16. Dzięki Lipton Ice Tea dla nudy jestem dziś stracona :) 17. Jest poniedziałek, więc bujam w Malinowej Ice Tea 18. Jeden Lipton łyk Ice Tea i jestem po Malinowej stronie mocy! 19. Poderwij ją! Poderwij do ust Malinową Ice Tea! 20. Zalotnie oczy mrużę Pijąc Malinową Ice Tea! :) 21. Ona była stała, tylko Lipton Ice Tea w rękach zmieniała! 22. Wpadam wieczorem do Lipton Ice Tea. Malina ;-) 23. Nie piłam dziś słodkiej Ice Tea Malina i gorzko żałuję! 24. Mam tak samo jak Ty Lipton Ice Tea i Malinę w nim! ;) 25. Dla Lipton Ice Tea porzucam nudę! Malina 26. Pojawia się i od znika? Pyszna Lipton Ice Tea. 27. Znam miejsce, gdzie Lipton Ice Tea spotyka się z Maliną! 28. Lipton Ice Tea w dłoń! Czas radośnie zacząć weekend! 29. Malinowa rozkosz malinowym pozytywem pisana! 30. Lipton Ice Tea a dzień wygląda malinowo! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach