Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ssssssfff

mam dość nietypowy problem -brak pracy w pracy..

Polecane posty

Gość do autorki zdanie
tak sie nie ciesz bo jestes dopiero na okresie probnym i nie masz umowy ogolnie to taka praca jest przymulajaca na dluzszy okres czasu ...bo ile mozna kserowac

Gość ssssssfff
ja też tak robię, że dzielę sobie na części ale mam dni kiedy nie ma co dzielić poza tym napisałam, że nicnierobienie samo w sobie mi nie przeszkadza, mogę w tym czasie pouczyć się do egzaminu czy posiedzieć na necie itp chodzi mi raczej o to, że inni widzą, że nic nie robię

Gość fanfarka
a tak z ciekawości to ile zarabiasz?

Gość do autorki zdanie
ja mam prace ale chcialam zmienic i teraz juz was zegnam bo mam zajecie

Gość ssssssfff
pracuję 8h i dostaję na rękę 1200zł

Gość espresso25
A ekran komputera tez wszyscy widza? Bo jesli nie no to jest wiele opcji: facebook, nk, google... :-)

gdybys nie byla im potrzebna to by Cie nie zatrudnili :P na tym polega praca sekretarki, oni dobrze wedza ze jak Ci nie dadza zajec to ich nie bedziesz miala. daj se spokoj, jak nuda Cie nie meczy to masz luz. o nic sie nikogo nie pytaj, siedz i badz w razie czego do ich dyspozycji. co robisz w wolnym czasie nie powninno nikogo interesowac :P

Gość fanfarka
może specjalnie dają ci mało do roboty, żeby cie sprawdzić. Jesli chodzisz po działach i pytasz o to czy maja dla ciebie cos do roboty to dobrze o tobie świadczy, ale inni tym samym wiedzą że się nudzisz. Jesli szefowa stwierdzi że się nudzisz to znaczy że jestes niepotrzeba i może cię zwolnić. Może powiedz jej że chcesz się rozwijać, uczyć nowych rzeczy, jestes pełna zapału i żeby dała ci odpowiedzialne zadanie albo coś co miałby robic ktos inny, tylko żeby nie wyszło że sie podlizujesz albo chcesz kogoś wygryźć.

taaa jasne i tak jak ktos tu mądrze powiedział będzie jeleniem od wszystkiego za 1200 zł :O pfff taka jest praca sekretarki i każdy o tym wie - kserowanie, segregowanie, wysylki, telefony + np u mnie kilka dopdatkowych zadan z drugioego dzilu zeby kogos odciązyc. i ok, sa dni kiedy mam pelno roboty a sa dnio kiedy caly dzien siedze w necie i wiem ze prawie kazdy na tym stanowisku ma to samo i szefowie tez o tym doskonale wiedza. kochane sekretarki - Wy nie jestescie od zachrzaniania tylko od czekania na to czy jestescie komus do czegos przydatne, macie byc a nie robic :P brzydko brzmi ale taka jest prawda.

Gość ssssssfff
wcześniej pracowałam na tym samym stanowisku w innej firmie, zakres obowiązków był taki sam ale tam jak przychodziła korespondencja to całe stosy, pół dnia to segregowałam, wysyłałam setki listów tygodniowo, zajmowałam się wysyłaniem i odbieraniem faktur, miałam masę kserowania itp. tu jak dziennie są 4 listy to sukces, kseruję tylko to, co sobie załatwię u księgowej, mówiąc, że chcę jej pomóc. Sama mi nigdy nic nie daje. Szefowa przychodzi raz na parę dni prosząc o zeskanowanie czegoś a poza tym to siedzę..

Gość martulka28
idą swieta , zajmij sie listą klinetów do ktorych należy wyslać kartki z życzeniami swiatecznymi, upominkami itp ( jeśłi wasza firma praktykuje coś takiego ) Powiem ci jendo , my tez mamy sekretarkę w pracy , nie docenia sie tego co ona robi .Dopiero jak ma urlop , lub wolny dzień . Nie ma kto na pocztą iść , okazuje się ze nie ma kawy , mleka itd .