Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość god_is_nowhereeee

Doświadczone kobiety nie znoszą niedoświadczonych facetów

Polecane posty

Gość god_is_nowhereeee

Bardzo łatwo się o tym przekonać. Wystarczy wyjść na ulicę i zapytać przypadkowo spotkane kobiety. Ogromna większość odpowie , że wolą doświadczonych mężczyzn. Tutaj nie chodzi tylko o kwestie seksu. Tu chodzi o kwestie towarzyskie. Facet , który jest wart zainteresowania to facet obyty z kobietami , taki który był na wielu randkach , taki który umie dobrze całować itd. Tacy jak ja są z góry skazani na porażkę nawet jeśli próbują. Wielokrotnie słyszałem , że kobiety to nie nauczycielki. Uczyć to one się mogą , ale od facetów. Zaraz ktoś napisze , że znajdź sobie niedoświadczoną. Tak , a ja napiszę znajdź sobie złoto. W dzisiejszych czasach jest to niemożliwe. Tacy jak ja nie są traktowani poważnie , prędzej jak godne politowania męskie imitacje.

Gość zzzsaaaaaaaa
Polska może sprzedać wszystkie udziały w PKO BP - twierdzi Jan Krzysztof Bielecki, szef rady doradczej przy premierze. W rozmowie z Reutersem Bielecki powiedział, że Donald Tusk dał jasno do zrozumienia, że w 2011 roku chce zmniejszyć udział skarbu państwa w akcjonariacie z 51 do 25 proc. Dodał, że nie wyklucza to całkowitego wyjścia z akcjonariatu w kolejnych latach. W praktyce oznacza to możliwość całkowitej sprzedaży PKO BP. "Jestem sobie w stanie wyobrazić, że kluczowe spółki będą w przyszłości prywatne, to może również dotyczyć PKO BP" - potwierdził minister skarbu Aleksander Grad, pytany o słowa Bieleckiego.

oj chyba masz racie kobiety lubja doswiadczonych no ale co poradzic jak nie ktorzy z nas nie sa co maja zrobic

Gość Zimny Wiatr od Wschodu
autora chyba pojebało... kazdy facek kiedyś byl początkujacy (no nie urodził się żaden co od razuwyruchał 5 lasek) i jakoś większośc facetów jednak poznajdowała sobie kobiety Dobra rada dla autora - zmiejsz swoje ego, przestań fantazjowac o super pięknych laskach tylko zwróć uwage an e przeciętne ewentualnie brzydkie:P Sam piękny nie jestem ;) a patrz potrafiłem sobie znaleźc dziewczyne ba nawet 3) - a uroda - cóż na szczęście z czasem każdy staje sie brzydki:D

Gość mrożona kawa
coś w tym jest ze wolimy doświadczonych. ja jestem doświadczona i mam niedoświadczonego faceta ale tworzymy udany związek. czasami mnie wkurza jego brak obycia ale wiem że się stara i kocham go - proste