Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asystent profesora psychiatrii

Kim sa pomarańcze a kim są czarni? odpowiedzmy sobie na to pytanie wnikliwie

Polecane posty

Gość asystent profesora psychiatrii

i głęboko, czym charakteryzują się te dwie antagonistyczne grupy bywalców tego oto forum. Czymś się przecież od siebie różnią oprócz barwy swoich loginów, czymś istotowo ważniejszym Liczę na waszą psychologiczną dociekliwość

Gość Zimny Wiatr od Wschodu
długością .....

Gość ,asssss,
sadzę że czarni wykazują większe zaburzenia emocjonalne, ale moja wypowiedź może być nieobiektywna

Gość BHS27
Czarni mają więcej wolnego czasu, lub sa młodsi, lub bardziej samotni.

Gość czarni maja wiecej problemow
ze soba i lubia sie lansowac

Gość BHS27
A kto wogóle jest normalny

Gość bylam na tym forum przez pare
lat pod czarnymi nickami, a teraz wchodze co jakis czas na pomaranczowo... czy sie stalam inna osoba?? zapewne nie, po prostu tak mi wygodniej :P

Gość bylam na tym forum przez pare
dodam tez, ze mozna byc na tym forum i na czarno i na pomaranczowo bedac jedna i ta sama osoba, wiec jakie wnioski panie asystencie?????

Regres jest jednym z tych mniej normalniejszych" ok twoje zdanie a teraz przedstaw mi definicje "normalnego kaffemaniaka" :P

dokładnie w tym jest problem, te kredki służą do wkładania w dupę, to forum służy do obnoszenia się swoją ignorancją, zapamiętaj!

czy sie stalam inna osoba?? zapewne nie, po prostu tak mi wygodniej " ale za chwile jak sie wyloguję mogę pisac za ciebie jak mi sie zechce :) Spróbuj to samo zrobić ze mną :D Spróbuj sie podszyć pode mnie ... tutaj tkwi różnica i jakże znacząca na tym forum gdzie pełno na nim podszywaczy,dzieci i gimnazjalnej młodziezy :)

Gość ja pitole myslisz ze nie mam
co robic tylko sie pod ciebie podszywac???

Gość BHS27
Trzymajmy sie tematu :D

Gość ja pitole myslisz ze nie mam
nawet nie o to mi chodzilo... tylko o to ze Ty np. masz czarny nick, ale mozesz tez pisac jako pomarancza i nikt ci tego nie zabroni ani cie nie sprawdzi

ja pitole myslisz ze nie mam, myślę, że nie masz co robić i włazisz na kafe. To wystarczający powód, żeby podejrzewać Cię o to co najgorsze. I vice versa.

ja pitole myslisz ze nie mam co robic tylko sie pod ciebie podszywac???" ty moze nie ale 100 innych pewnie chetnie by to zrobiło jakbym był na pomaranczowym :)

a kto by chcial sie pod ciebie podszyc ani madrze nie piszesz ani smiesznie' spoko :D swego czasu były tutaj ręgręsy,represy,rebresy i inne cuda :) więc nie jest tak jak myslisz i mówisz ale oczywiscie masz pełne prawo do swojego zdania które ja szanuję

a kto ustala co jest normalne a co nie jest ? tak w biegu :D i w wielkim skrocie hmmm.....czarni nie boja sie swojej tożsamości, maja odwage wypowiadac sie pod stalym nickiem biorą odpowiedzialnosc za slowa i ponoszą konsekwencje tego a pomaranczowi kąsaja co rusz pod innym wpisem( ale są wyjątki fajnych mądrych wypowiedzi) pomarancza boi sie odpowiedzialnosci dlatego min. "chowa sie"

Yeez dokładnie jak piszesz i stąd tyle antagonizmu i nienawisci do czarno nickowców :) który notabene lata mi koło ch... :P

Gość BHS27
Nie ma reguły- ja nie zakładam czarnego nicku bo wydaje mi się że wpadłam tu tylko na chwile :) i tak od kilku dni

zs - no jak to o jakiej ...tylko i wylacznie o czarnej i tylko na kafe :D

Gość a mnie sie nie chce na czarno
logowac i tyle i nie podszywac sie ani nie pluje jadem i wypraszam sobie takie pomowienia