Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asystent profesora psychiatrii

Kim sa pomarańcze a kim są czarni? odpowiedzmy sobie na to pytanie wnikliwie

Polecane posty

Gość a mnie sie nie chce na czarno
* nie podszywam sie ... tak mialo byc

Gość czarni maja wiecej problemow
yeez czarni sie glownie lansuja, a na pomaranczowo pisza to co mysla i opisuja swoje problemy, wiec gdzie ta odwaga:-D

tak dokladnie zs wiem czego moge sie po Tobie spodziewac( tak w ogolnym zarysie :) ) mimo, ze nie mam pojecia kim tak naprawde jestes :D

Gość profesor psychiatrii
Szanowni Państwo Osoba przedstawiająca się TUTAJ jako: "asystent profesora psychiatrii", jest w istocie, zbiegłym pacjentem. Na skutek niewłaściwych decyzji, braku nadzoru i ogólnej beztroski personelu, bratającego się wręcz z chorymi, w/w osoba, wbrew swojemu i publicznemu interesowi, opuściła zakład leczniczy, którego obecnie jestem dyrektorem. W tej chwili trwają intensywne poszukiwania zbiega. Placówka, którą kieruję od chwili załamania dotychczasowego kierownictwa, powoli ale bezustannie powraca do stanu właściwego. Z poważaniem prof. Adonis Smoła

zs, dokladnie jaka tozsamosc w wirtualu:-D tu mozna byc kim sie chce, nawet Fidelem Castro i miss swiata w jednej osobie:-D

yeez czarni sie glownie lansuja, a na pomaranczowo pisza to co mysla i opisuja swoje problemy, wiec gdzie ta odwaga nie mam takiej wiedzy na ten temat a ty masz ? czy to są tylko domysly ?

Gość watpie zeby zawsze szczery
taki naprawde byl heheh byl tu taki jeden picus glancus z ksywka komiczne... tja

zs - wiesz nawet my na czarno czasami zaskakujemy siebie samych :) a co dopiero innych , widac gdy ktos ma " muchy" w nosie ale tak czy siak ponizej pewnego poziomu nie schodzi

Ja tam się lansuję, bo mi normalnie nie staje. A tu taka kafe, jestem na czarno i wszyscy mnie mogą podziwiać...

wiadomo, ze sie czepiam tej "tozsamosci" yeez sprawa jest prosta jesli chce sie dyskutowac a nie tylko i wylacznie robic jaja to zdecydowanie sensowniej jest zalozyc staly nick konsekwencje o ktorych pisalas to zwykle - nie wypre sie tego co napisalem pod swoim nickiem, tym samym otwieram droge do potencjalnego ataku w dyskusji

Gość sdfsdfsdf
czarni to czarnuchy :D a pomaranczki sa piekne

Gość profesor psychiatrii
Szanowni Państwo Siłą swojego autorytetu naukowego, stwierdzam: ale pierdolicie. Z poważaniem prof. Adonis Smoła

byl tu taki jeden picus glancus z ksywka komiczne... tja zero tozsamosci i konsekwencji to jest wlasnie idealny przyklad jak pomarancza pozwala sobie na podstawie swoich wlasnych wyobrazen oceniac ludzi :)

yeez oczywiscie, wiele czarnych sie przyznalo, ze pisze takze na pomaranczowo

Gość hahahahahahaha
czarni do afryki

Gość wódz dzielnych małp
popadacie w śmieszność dokonując tak radykalnego rozróżnienia :D ale to także specyfika tego forum i jest to zabawne kto z was ma tylko jeden czarny nick niech pierwszy rzuci pomarańczką :D

Gość tupot bialych mew
nie mam zadnego czarnego nika :classic_cool: i rzucam Ci... biala chusteczka :D

ZS - tu muszę przyznać Ci rację. Dodatkowo stwierdzam, że zarejestrowany użytkownik ma większą możliwość ochrony swoich praw - ostatnio się o tym przekonałam.

kto z was ma tylko jeden czarny nick niech pierwszy rzuci pomarańczką" możesz mi podać tego cytrusa :D tylko musze pomyślec w kogo mam cisnąć nim :D

zs tamta był nieudana :P wykruszyli sie ,nie miał kto bastionu bronić :P Miłego weeku wszystkim 🖐️

na pomaranczowo mozna tak samo dyskutowac jak na czarno, nie ma roznicy

Gość yeez co ty nie powiesz
akurat bylam na kafe pod czarnymi nickami pare dobrych lat i moge sie wypowiedziec na rozne tematy