Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szerinda

Kto stracił pseudo przyjaciółkę i chce mieć nową...

Polecane posty

Gość szerinda

tym razem oddaną. ja straciłam właściwie dwie (to łańcuch powiązany)...

Gość Marina psss
ja straciłam juz cztery lata temu i nie znalazłam sobie innej :( mam tylko chłopaka

Gość szerinda
Ja też chcę,dlatego poszukuję dobrych duszyczek :) Ja też mam chłopaka i juz tylko jedną,fajną kumpelę. Zaczęłam juz próbowac odnawiać stare znajomości... Skąd jesteście,dziewczyny?

Gość Pytająca Zosia
Szerinda, a Ty skąd jesteś?

Gość Kafeteriuszkaa
Ja tez stracilam osobe,ktora myslalam,ze jest moja przyjaciolka

Gość szerinda
Zosia-Białystok :) BHS27-uuuuuuu,to chyba nie będzie nam po drodze na kawkę :( Kafeteriuszkaa-a co się stało?

Gość bele de jour
ja jestem z Poznania i chętnie się z kims zakoleguje:)

Gość Lustrzanna89
Ja straciłam taką pseudo psiapsiółkę jakiś czas temu. Od tego czasu mam mały kontakt z kobietami. Wolę przyjaźnie z facetami - mniej pogmatwane, bardziej trwałe, na lata.

Gość szerinda
Patrzę,że Wielkopolska rządzi :) Czyżby tam u Was najwięcej pseudo przyjaciółek?

Gość szerinda
To w takim razie,żyjecie tylko własnym życiem,ew.z chłopakiem/mężem??

Ja mialam kumpele od 1 klasy podstawowki - w gimnazjum pokazala swoje wyrachowanie i koniec przyjazni, pozniej w LO mialam kilka koleznek, wyjechalam na studia do wiekszego miasta, one zostaly - zlosc, zawisc, zazdrosc i po kolezankach, pozniej na studiach przyjaciolka z LO, z ktora wczesniej prawie nie mialam kontatku, ale nowe miasto, nowa szkola - jakos nas to do siebie zblizylo - i znowu coc za cos, jak przyszedl moment kiedy naprawde na nia liczylam - zawiodla ... I teraz zostal mi narzeczony, ktora od jakiegos czasu mnie olewa i mysle o rozstaniu ... Niedlugo nie bede miala juz nikogo ... :((( Czasami mysle, ze bylam za dobra, kilka osob juz mi to powiedzialo, zawsze lecialam jak glupia jak ktos mnie potrzebowal, a w druga strone ? ? nic z tego ....

Gość BHS27
No raczej... ja tem nie bede marudzic- adna straciłam na własne życzenie - jestem zbyt dumna i uparta :/

Gość Pytająca Zosia
ja zachodniopomorskie, to też jakoś nie po drodze nam na kawkę czy herbatkę. Chociaż ja nie straciłam przyjaciółki (mam 2 wierne przyjaciółki od lat) to chętnie poznam nowe osoby :)

Gość bele de jour
Temat dodam do ulubionych i odezwę się troszkę później. Moje małe szczęście domaga się spaceru:) Pozdrawiam

Gość Marina pss
Poznań , nie myslałam że tyle samotnych duszyczek na świecie , a juz myślałam że tylko ja taka samotna jestem

Gość BHS27
Im większe miasto tym wiecej samotnych

Gość Natalka111111a
ja tez straciłam przyjaciółke juz w sumie jakis czas temu po prostu roznica poglądów na zycie ale dalej mialysmy taki dosc serdeczny kontakt a teraz od niedawna uwazam ze nie chce jej znac wyrachowana jest konkretnie i od takiej przyjaciółki jak najdalej :P i do tej pory zadnej nie mam, jest jedna bardzo bliska kolezanka i chlopak, aha i jestem z Białegostoku :)

Gość Lustrzanna89
Ja tam akurat jestem z Małopolski :) Faceta nie mam, ale za to mam dwie bliskie kumpelki i dwóch kumpli, na których mogę polegać. Blisko jestem też związana z moim bratem, możemy pogadać niemal o wszystkim, co cieszy, bo niektóre rodzeństwa prowadzą ze sobą wojnę :P Reszta to po prostu znajomi, czasem gdzieś razem wychodzimy, ale też nie jakieś tłumy, a sprawdzona ekipa.

U mnie doszło do tego, że przyjaciele stali się zaledwie kolegami. Między przyjaźnią a koleżeństwem jest jedna dla mnie różnica - przyjaciel może wszystko wiedzieć, kolega nie.

Gość szerinda
Bele-no ja myślę,takiej okazji nie można przegapić :) Ja też byłam za dobra. U mnie psiapsióły zmieniły się oid kiedy poznały przyszłych mężów. Wiecznie tylko słysze zachwalanie,ja im świetnie w małżeństwie,jacy tesciowie wspaniali itd. Teraz jedna w ciąży,druga niestety poroniła. Swoje życie,swoje sprawy. A na grilla lub inne posiadówki zapraszają innych,podobno kiedyś nielubianych znajomych...

Gość szerinda
Natalka-witam miejscową ;P Tak,Ci sprawdzeni koledzy i stałą ekipa też się rozejdą. Ja jestem akurat w takim wieku,że już nikt nigdzie nie chodzi. Wszyscy (z wyjątkeim jednej,jedynej kumpeli,która mi została) mają swoje rodziny...

Gość szerinda
A jak już koleżanek nawet nie ma? Został tylko (lub aż) partner. A kiedyś człowiek był dusza towarzystwa...

Gość Lustrzanna89
Moja była bardzo dwulicowa. Tutaj ze mną gadała, pocieszała, a jak przyszło co do czego, to próbowała się przystawiać do moich innych przyjaciół i zagarnąć ich na własność. Okazałam jej tyle serca, zapoznałam z ludźmi, bo wydawała mi się taka zagubiona w nowym mieście, a tymczasem okazało się, że chce zająć moje miejsce.

Gość Marina pss
a jak chodzi o mnie to w momencie kiedy straciłam przyjaciółke odwróciła sie ode mnie reszta towarzystwa:( boja przyjaciółka była tzw bogiem co powiedziała to dla innych swięte było. Pokłóciłyśmy się w liceum , dobrze ze miałam chłopaka , teraz mam też ( juz innego ) gdyby nie mój luby to bym zwariowała , mam jeszcze dwóch kolegów z którymi mogłabym się spotkac ale to nie to samo jak kumpela :( Płakac mi się chce bo przychodzi weekend i zamiast gdzieś na miescie z towarzystwem to ja w domu i czekam tylko na mojego M :( kto tego nie doznał ten nie zrozumie

szerinda ->>> też straciłam dwie pseudo przyjaciółki za jednym zamachem. Ale z perspektywy czasu nie żałuję choć wtedy było ciężko. Ale szuje tak mi namieszały w życiu i w związku , ze smród po tej znajomosci ciągnął się jeszcze prawie rok.

Gość szerinda
Lustrzannnna-widać jest z tych,którym podasz palec,a wezmą cąłą rękę ;/

Gość Lustrzanna89
Przyjaźnie na lata zdarzają się bardzo rzadko. Większość ludzi po ślubie przestaje się przejmować ludźmi, zmieniają się ich priorytety, a myślenie przyjaciół "na wolności" staje się dla nich niezrozumiałe. Nie rozumiem tego za bardzo, ale z tego, co widzę, tak właśnie jest.