Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiem ze google nie gryzie

czop śluzowy .................

Polecane posty

dziewczyny jak wyglada czop sluzowy ? Moze wygladac jak gesty , biały( ale nie przezroczyty) , o kremowej konsystencji śluz ? Po jakim czasie minimalnym i maksymalnym od odejscia moze zacząć się poród ? Jak było u was ? Iczy to moze byc ten czop ( biały , gesty , nieprzezroczysty o kremowej konsystencji )? Wiem ,ze google nie gryzie , chciałam wrzucic pytanie w wyszukiwarke , ale pojawia mi się jakis błąd strony , nie wiem co się stało .Nie mogłam otworzyc nowej karty , dobrze ,ze miałam wczesniej otwartą kafeterie , ale jak cofam do strony głównej to znów mam ten błąd

Gość u mnie byl gęsty i wlaśnie
Przejrzysty, lekko może białawy. Taka duża ilość śluzu ciut gęściejszego niż zazwyczaj. Ja nie miałam w nim krwi, ale czasem się pojawiają niteczki. Poród mi się zaczął 3 dni później.

czy któraś z was mogłaby mi wysłać takiego czopa to bym sobie obejrzała?

Gość u mnie byl gęsty i wlaśnie
Możliwe, ze tak, a masz go dużo? Bo ten czop to na prawdę taka spora ilość śluzu.

nie az tak duzo , ale pojawiło sie pierwszy raz od ciązy Moze wielkosci pełnej łyzeczki od herbaty ? Za mało ?? Zaraz podszyw bedzie miał uzywanie ;-)

dzieki za pomoc , juz mi strona działa Moze to nie to lub cos sie zaczyna pomału Ale co do ilosci tro chyba za mało :-) Dzieki za pomoc:-)

Gość mammmmmma
jak mam gesty bialawy sluz codziennie od 4 tyg, mala ilosc ale wkladke musze nosic by bielizna nie byla mokra. moj czop z poprzedniej ciazy byl lekko podbarwiony kwria, na 2 dzien urodzilam