Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anastasiaaa

dziwny kolor moich oczu foto

Polecane posty

Eee tam, ja mam podobnie. Przy źrenicy żółte, potem przechodzą w jasny brąz a na brzegu są zielone :) A w dowodzie wpisałam szare :P

Gość snafca swiezont
masz oczy jak jez po sexie analnym:P

Świetny taki kolor :) A właściwie kolory :) Mój syn ma dwa latka, a też ma dwukolorowe oczy, to znaczy przy źrenicach ma niebieskie po mnie a resztę ma ciemno brązową po tatusiu. Ogólnie wyglądają na ciemno brązowe, przy zdjęciu z fleszem jednak widać też ten niebieski kolor :)

Gość Koliaae
Dziwne, jesli tak wygladaja w rzeczywistosci to ciekawe Od razu sie chwali, ludzie- tepoto, oswiec sie wreszcie

Gość Koliaae
Ja mam tak, ze jak robie zdjecie w niebieskiej bluzce to kolor oczu jest stricte niebieski, jak w zielonej to zielone, jak szarej to szare, to jest dopiero czad

nie chwale się ani nie żale bo to nie w moim stylu, ale skoro tak uważasz to niech Ci będzie ;p Po prostu jestem ciekawa czy jestem jakaś anomalią. Ostatnio nawet mój chłop zaczął mi się przyglądać ze zdumieniem po 5 latach związku ;) faceci...

Gość ładnychlopak
ładne :)

Gość ładnychlopak
wręcz niezwykłe!

Gość winston
może zaatakowali Cię ci kosmici którzy dzisiaj latali nad nowym jorkiem :D

Gość winston
a nie wypadają Ci?? Ja ostatnio widziałem na ulicy kobietę, zaczęła płakać, wyjęła oko i przestała;)

Gość anstasiaaaa
To nie photoshop, tylko natura. Powtarzam że tylko skontrastowałam troszkę żeby pokazać o co chodzi. Dziękuje za pozytywne komentarze! :)) Może kosmici mnie porwali jak byłam mała nie wiem, nie pamiętam ;) Może jest tu jeszcze jakieś ufo z takimi oczami i się pochwali? będzie mi lżej ;)

Gość anstasiaaa
to wyżej to ja, ale nie wbiłam hasła ;)

tak w ogóle, do: TakToJa To musi być w ogóle dziwne i interesując niebieskie przy źrenicach a reszta brązowe! Pokaż mi proszę! :)

No, trochę to dziwne, ale nie aż tak widoczne. Teraz to już wogóle mu się oczka zmieniły. Zaraz poszukam jakiegos foto takiego z bardzo bliska jego oczu.

fakt, na co dzień nie jest to widoczne, chyba że ktoś się przyjrzy :) Na zdjęciu z fleszem jak jeszcze wykontrastujesz to wtedy widać szczegółowo. Pokaż tą fotkę bo jestem ciekawa ;)

Gość Bardzo ladne oczy
ale rzeczywiscie moga byc symptomem jakichs problemow zrob sobie analize oka moj facet ma w srodku zolte na zewnatrz ciemnobrazowe no i za zdrowy nie jest

Tzn. Okulista nigdy nie zwrócił mi uwagi że coś jest z nimi nie tak a badania miałam już kilka razy ;) myślę że skoro one są już takie od początku to chyba chora nie jestem. Żadnych dolegliwości nie mam, jestem zdrowa.