Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nawiedzonnnaaaolaaaa

CO O TYM POWIECIE?? DUCHHHHH??

Polecane posty

Kilka tam temu, byłam jeszcze nastolatką pokłóciłam się z rodzicami a tym samym nie pojechałam z nimi na grób mojego dziadka, taty mojego taty, zmarł kiedy mój tata miał ok 10 lat...świeto zmarłych.. w niedługim czasie śniło mi się,że chodze po cmentarzu sama, nie mogę gdzieś trafic( jestem na tym cmentarzu, gdzie lezy mój dziadek) i dzwoni moja komórka, a tam dziadek, który nie żyje, pyta : TO KIEDY MNIE WRESZCIE ODWIEDZISZ??? druga historia: śpię z młodszym bratem, miał może ze 3 latka, budzę się w nocy, czuję niesamowity lęk, ale to potworny, mam wrażenie, ze w rogu gdzie stał wtedy odkurzacz stoi mój pradziadek, którego bardzo słabo pamiętam...wtedy obudził się mój brat płacząc niemiłosiernie, modliłam się wtedy... kiedyś śniła mi się prababcia, mieszkałam wtedy jeszcze w starym domu.. stala na schodach u mnie i na mnie patrzyła, mało ją pamiętam.. 2 tyg temu umarł mój dziadek, kiedys byłam z nim bardzo zżyta, obecnie miałam z nim słaby kontakt, a mieszkał obok mnie, nie chodziłam tam i w ogóle.. w dniu w którym umarł nie mogłam zasnąc, strasznie się bałam.. od tamtej pory tv idzie cała noc, lampka również, spie twarzą do całego pokoju, musze go widziec, boje sie, ze zobacze dziadka, który stoi niedaleko mnie, patrzy na mnie.. wykańczam się.. co najciekawsze.. wierze w Boga, ale nie praktykuje.. w dniu kiedy umarl moj dziadek miałam problemy z chlopakiem, poszłam się rano pomodlic do Koscioła, pierwszy raz chyba od 2 lat.. a wieczorem zmarł dziadek.. tez dzwineeee..co o tym powiecie.. ??? ostatanio miałam sny opętania przez demona (nie 1 raz) towarzyszy mi tez paraliż przysenny, choc ostatanio słabiej... interesowły mnie zawsze zjawiska paranormalne, ale mylscie, ze cos jest ze mna nie tak?:(

kilka lat temu* miało byc, rzecz jasnaaa

Gość przerazona przegrana
Uhm mam podobny problem, straszne kosmzary, wizje lekarz stwierdzil u mnie schizofrenie, ale ja uwazam ze jestem opetana, jakby

Gość hfhjj
psychiatra prawde Ci powie :D

Gość Kaśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśś
myslisz i podswiadomosc plata ci figle. twoj mozg jest jak komputer, co mu wmowisz w to uwierzy i bedzie nakierowany na to co zaprogramowalas w nim. duchow nie ma, jest albo reinkarnacja, albo ciemna wiecznosc...:(

bardzo śmieszne.. ludzie własnie, którzy sa tak sceptyczni to powiedza, ze do psychiatry się udac itd.. dopóki nie doświadczysz to nie będziesz wiedział/a jak to jest i się naśmiewał.. uważaj, bo jeszcze Cb spotka coś, czego byś nie chciał..

z 2 str kasia ma racje :p ale ja i tak wierze wzycie pozagrobowe... inaczej nie przychodzili by do mnie po pomoc.. a w wiekszosci duszyczek wcale nie znam..

chodzi mi bardziej o kontakt z dusyzmi osób zmarłych, bo akurat w to wierze i wiem, ze czasem przychodza, dają znaki, proszą o modlitwe, wiem ze to nie są ściemy.. boję się tego panicznie a jednoczesnie zawsze mnie ciekawiło.. w ostatanim śnie byłam nawiedzona przez szatana, byłam przepełniona zlem, a to była noc p otym jak napisałam na kafeeee o strachu przez zmarłym dziadkiem..

Gość MYŚLAŁEM ŻE
w takie banialuki przestaje sie wierzyć około zerówki

nie interesuje się to nie czytaj ;))

cale zycie w to wierzylam zycie pozagrobowe, odwiedziny z marlych sny....ale obecnie poddaje to pod ogromna watpliwosc, mysle ze to moj mozg sie pierdzieli, a raczej psycha mi siada, od dziecka mialam takie schizy. doz dzis choc mam 26 lat nie ma opcji bym sama poszla spca, jak robi sie poznoi rzeczywistosc staje sie dlamnie inna jakby mnie teleportowano do innego swiata, boje sie ze duchy moich bliskich mnie odwiedza...szatan, demony. mi jesczze jakby tego bylo malo mama zmarla w czerwcu wiec teraz nie dosc ze sni mi sie codziennie, to jeszcvze boje sie nocy 2 razy bardziej a te wszytskie sny, rozmowy ze zmarlymi da sie naukowo i logicznie wytlumaczyc, w snach pojawia suie za czym tesknimy czego sie boimy itd....zadne czary mary, przestancie byc dziecmi

nie wiem sama, jak do tego podchodzic, faktem jest to, że sama tez się nakrecam, bo duzo mysle, rozgladam sie za siebie, nie chodze juz droga przez las, która kiedys wracałam, boje się, noc to dla mnie koszmar, nie mieszkam jeszcze z chłopakiem, wiec jest mi naprawde ciezko, bo nie mam z kim spac czy tez dzielic pokój ..

...

Gość begonia1233ww
ja nie chce cie straszyc ale wyglada to ze odwiedzaja ci duchy ,taka juz twa natura ,musisz sie nauczyc z tym zyc ,normalnie chodzic spac pomimo tylu gosci zmarłych .Oni ci nic nie zrobią ,co najwyzej mogą mruszec,kiwac sie na boki lub dac ci slowny przekaz.Nie boj sie to są tylko zmarli

Gość bankowo to umarlaki
Na bank ---> to umarli czyli duchy Ciebie odwiedzają...

Gość duchow to ja sie nie boje
Nie boj się tych zmarłych.Oni tylko przychodzą i patrzą .Nic więcej

ale wiecie jak mnie to przeraża??/ nawet czasami mama w zartach mowila, ze jestem jakas nawiedzona.. pomijajac fakt, ze byłam trudnym dzieckiem, duze za mna były kłopoty.. ale sny miałam rózne własnie z duchami, czy opętaniem...

Gość duchow to ja sie nie boje
ale sie ich nie boj ,przyciagasz duchy i tyle ,niech sobie przychodza i odchodza,nie wchodz z nimi w zadne relacje jesli nie chcesz,nie szukaj wzrokiem gdzie sie ukryli nocami ,po prostu olej .Umarlak nic ci nie zrobi ,jedynie moze wystraszyc ,nic wiecej

Gość zmarli mogą postraszyc
najgorsze są te umarlaki ktora stają przy łózku ,kiwają sie na boki i mruczą .Kij ich wie czego chcą ,milczą i pomrukują groznie . Sraj na nich i juz.

nie boję się ich zupełnie fizycznie tylko własnie,ze zobacze, ze mnie wystrasza to mnie najbardziej przeraża.. teraz mieszkam w nowym domu, rodzice wybudowali ten dom, mieszkam tu ze 2, 3lata może..i jak dom jeszcze był w trakcie budowy to przyszłam tu kiedyś, nie było jeszcze okien tylko czarne folie zamiast okien wiec nawet w dzien było ciemno, półmrok i ja mając naście lat zaczęłam wywoływac duchy, nie wiem konkretnie kogo ducha, nie miałam przyrządów specjalistycznych wiem, ze sama się wystraszyłam i zwiałam, ale tak mnie to pociągało.. rodzicom nic o tym nie mówiłam, ale mama kupiła podkowę, mówiła ze na szczescie, powiesiła przy wejsciu do domu, bo mówiła, że dziwne rzeczy sie dzieja.. w sensie, ze murarz nowa sciane zrobił to się zburzyła na 2 dzien- sama, kupili TV- podziałal może tydz.. niby rzeczy, które mozna jakoś tam wytłumaczyc.. a jednak ja to wiąże z tym moim wywoływaniem wtedy..

takich przypadków było wiele.. a opisałam 2

piszcie jeszcze, proszę.

Gość Pam param pam pam
up, up ;)

upppp

uppp

uppppppppppppppp

Gość Pam param pam pam
Nikt już więcej się nie wypowie? JA sama znam sporo takich "paranormalnych" hstorii które przytrafiały się członkom mojej rodziny i znajomym, ale za dużo by tutaj pisać, osobiście wolę czytać o takich rzeczach :)

a i jeszcze mi się coś przpomniało, co jest co najmniej dziwne... JP 2 nie widziałam nigdy, nie jeździłam na pielgrzymki z jego udziałem, byłam mała, rodzice jedynie oglądali zawsze takie audiencje itd///miała młdosze rodzenstwo wiec ciezko było gdziekolwiek pojechac .. gdy umarł papież śnił mi się 2 razy.. raz jak leżał przed domem mojej babci w trumnie, a 2 - dziwny sen...:o .. ze kazdy kto chce isc na pogrzeb jego musi zjesc jakas częśc jego ciała :O tak mi się śniło.. jak byłam mała to tez snili mi sie moi rodzice.. ze umarli i ownięci byli w gazety i tak leżeli na swoim łóżku, dramat