Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i co o tym myslicie

co wy na to ? ;p

Polecane posty

Gość i co o tym myslicie

ostatnio spotkalismy sie z bylym niby kolezensko ale skonczylo sie w lozku..on jest wspanialy w tych sprawach i mam chec dzisiaj znowu sie z nimspoitkac. czy wypada spytac corobi po pracy ??

Gość jeszcze go kochasz i tak chces
z go odzyskasz

Gość adziaaa
a czemu by nie? ja bym zadzwonila :D

Gość i co o tym myslicie
nie kocham ;p tylko jest zajebiscie w lozku... on sam mi potem napisla ze nie spodziewal sie ze tak sie stanie jak stalo sie ostatnio jak sie widzielismy... nic poza seksem nas nie laczy. on ma kobiete. ja nie jestem w zadnym zwiazku

Gość jeszcze go kochasz i tak chces
jeszcze zdradzacz:o lepiej poszukaj sobie nowe miesko:-D

Gość i co o tym myslicie
on zdradza ;p nie ja . widocznie ma ku temu powod i checi ;p

Gość i co o tym myslicie
oni sa razem ale jakby nie byli.... sam wyszedl z propozycja spotkania ostatnio to teraz ja chce wyjsc z inicjatywa.... myslicie ze nie powinnam ?

Gość i co o tym myslicie
a dlaczego wg ciebie ?

niewazne na jakich zasadach ze soba sa. Poza tym albo sie z kims jest albo nie. byl czas kiedy on byl Twoj, ale Twoj czas minal. Po co wchodzisz w ten zwiazek? rozumiem, ze sex byl niezapomniany i masz na niego ochote :P ale potrafiusz panowac nad swoja żądzą. Chcesz byc kochanka? pomysl jak ta dziewczyna poczulaby sie, gdyby sie dowiedzial,a ze on ja zdradza. nitk nie chce byc zdradzony. A Ty swiadomie wchodzisz w ten uklad, gdybys nie wiedziala, ze on kogos ma to inna sprawa, ale w tej sytuajcio to nie jest tlyko jego 'przewinienienie'

Gość i co o tym myslicie
tzn. sytuacja wyglada tak. jak sie spotkalismy to ja spytalam czy jego dziewczyna wie o tym on wtedy mi powiedial ze nie ma dziewczyny ;) ale mam swoje zrodla informacji iwiem ze jest w "zwiazku"

Gość i co o tym myslicie
mozna tak to nazwac ;) tyle ze ja wiem o niej chociaz on mowi ze nikogo nie ma i pasuje mi taki uklad bo nic do niego nie czuje poza pozadaniem seksualnym ;p

Gość i co o tym myslicie
a z nia nie wiem jak sytuacja wyglada i nawet ie wnikam bo nie bardzo mnie interesuje jego zycie uczuciowe ;p wiem tylko tyle ze uwielbia kobiety a najchetniej to co chwile inna ;DD

Gość i co o tym myslicie
ja tez zostalam zdradzoa juz w zyciu....

Gość i co o tym myslicie
wiem ....wiem dokladnie jak to boli... ale skoro ejj nie zalezy na nim to dlaczego mam nie korzystac ? ;p

Gość maj w srodku pazdziernika
to zamiast sypiac z nim poinformuj tamta co wyprawia jej chloptas!!! kobiety! BADZMY SOLIDARNE choc w polowie tak jak mezczyzni!!!!! u niech solidarnosc jest bez dwoch zdan!!!

Gość i co o tym myslicie
ale po co mam ja informowac ? ja mam jej mowic ze ja jej facet ze mna zdradza?????? ;o

Gość i co o tym myslicie
bo jakby zalezlo to mialaby czas dla niego a niestety go nie ma ;p no chyba ze domysla sie co jej facet robi bo watpie ze jestem jedyna z kora ja zdradza i dlatego tak sie zachowuje ;p