Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

taka j.

szukam tanih obrączek z białego złota

Polecane posty

szukamtanich obrączek z białego złota, ważne aby miały 6mm, ewentualnie 5mm ale lepiej by było szersze, znacie jakieś tańsze sklepy?

no włąśnie z tym rozmiarem to mam problem, bo nie wiem jak to wyliczyć a budżet tak maksymalnie do 1200-1300.

Gość no i jest nasza gwiazdaaa
może allegro?

na allegro właśnie szukałam, tam jest też tak, że mają z żółtego ale w ofercie, że zrobią to z białego ale to wtedy będzie droższe

Jeśli macie jakieś własne złoto, np. stare łańcuszki itd. to możecie oddać u złotnika w rozliczeniu i wtedy naprawdę tanio możecie mieć obrączki. :)

Wiem! :) Idźcie na targi, tam zdarzają się duże promocje i jest dość duży wybór. Czasem są też konkursy gdzie można coś wygrać(np. obrączki ;)) a nawet jak nie to zawsze gdzieś dostaniecie jakiś kupon rabatowy. :)

hej znalazłam na stronie internetowej takie obrączki ale mają 5 mm, bardo bym chciała 6 mm ale zastanawiam się czy istnieje w ogóle taka możliwość, no i nie ma niestety podanych żadnych wiadomości odnośnie tych obrączek i obawiam się o ich jakość, czy ktoś wie jak to jest w kruku?

Cześć! Budżet masz 1200-1300 max., ale za te obrączki zapłacisz 1600,-. Poza tym to straszna cienizna, jak będą ważyły 2-3g jedna to wszystko, podniesiesz siatkę z zakupami i pogniesz obrączkę. Suknia na jeden wieczór- 4000-6000 obrączka na całe życie- 650,- Pozdrawiam

znalazłam też takie: http://allegro.pl/zlote-obraczki-para-grawer-na-zawnatrz-gratis-i1252807413.html fakt droższe są niż miały być, pytałam czy mogą być 6 mm, mogą ale kosztują wtedy 1700 a więc 400 więcej, ale podobają mi się, tylko nie wiem o pewnie za białe złoto będzie jeszcze więcej odnośnie sukienki to ja nic kupować nie będę, idziemy tylko do urzedu powiedzieć co trzeba i podpisać się gdzie każą i tyle więc obrączki to jedyny wydatek nasz w tym przypadku, no jeszcze świadków do knajpki weźmiemy i tyle

Gość też
My kupiliśmy w Kruku za 1000 zł właśnie z białego złota, ale 4 mm. Wybrany przez nas wzór był co prawda tylko w tej szerokości, ale niektóre inne można było zamówić szersze - musisz zadzwonić do salonu.

czy 6 mm obrączki które mają wspólnie 8 gram to są cienkie czy już z tych grubszych?

Podaj rozmiary to Ci powiem czy z cieńszych czy grubszych. Ogólnie rzecz biorąc nie bierz obrączek o grubości poniżej 1go milimetra

obrączki, które mnie interesują mają 7,5 grama na parę nie wiem jak to się rozkłada i nie wiem jaką mają szerokość czy tam jest 1 mm czy nie ma

U naszego jubilera gram białego złota, to koszt około 140 zł, więc za złoto łączone, zapłaciliśmy 1400 zł, z czego przypada po 5 gram złota na każdą obrączkę. Mamy takie: http://img88.imageshack.us/i/obrczki.jpg/ Do 1.200-300 spokojnie dostaniesz obrączki z białego złota, nawet w aparcie, gdzie często są promocje.

140zł za gram białego złota to bardzo mało, z jakiego miasta jesteś? ja włąśnie nie wiem ile powinna mieć obrączka aby była solidna

byłam w usc i u nas tylko w czwartki, piątki i soboty można siępobrać a na zależało na poniedziałku niestety wtedy są wybory i nie można :(

woj. kujawsko-pomorskie Nasz jubiler twierdził, że 5 gram spokojnie wystarczy, że to tzw. stan dard, raczej najczęściej kupowany

katis 5 gram w sumie to chyba całkiem sporo, jak te które oglądałam mają 7,5 grama na parę to jest już 2,5 grama mniej niżu was, oczywiście pewnie męska i żeńska waży inaczej ze względu na objętość dzwoniłam do innego usc i tam nie widzą problemu z tym terminem w wybory, jest to możliwe? dlaczego w jednym nie można wtedy a w innym można, wydaje mi się to podejrzane i obawiam się, że przyjedziemy a ona nam powie, że się pomyliła