Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maja520

Co sadzicie?

Polecane posty

hej Maju ;) nie wiem kochana ja nie miałam niogdy jakichś takich problemow zeby tyle schudnąć i mi skórka nie wiotczała;p może używaj kremy ujędrniające:) jak cwiczenia ida??:) miałam przez 50 dni sie nie wazyc !! :D ahh tyyy

Gość Maja520
Czesc Gabrysiu! ;) oj na pewno zejdzie, ja tez zaczne pic tylko czekam na Twoja opinie o tym occie :)

pewnie ze zdam relacje tylko ja mam ten ocet kamisa.... i obawiam sie ze moze byc nie zdrowy i wole pojechac w jakis dzien do sklepu ze zdrowa zywnoscia i kupic naturalny metny

Gość Maja520
Gabrysiu :) nie dlugo w mojej szkole maja zrobic aerobik! jesli do tego dojdzie i wypali to bede chodzila i cwiczyla do ostatkow moich sil :) hmm moge pic obojetnie jaki byle byl rezultat :)

hej maju ;p ja dzis tyle zjadłam ze sie ruszyc nie moge;d jutro głodówka;d to super jak utworzą takie zajęcia :) ja dalej pije ocet jabłkowy :)

Gość Maja520
Jak bym chciala miec Twoja wagee.. ale miejmy nadzieje ze osiagne swoj cel! juz jest to 12 kg a nie 16 :)

Gość Maja520
Tak 4 kg :) chce jeszcze 1 kg do 5 listopada i bedzie 5 kg w rowniotki miesiac sadze ze to bez problemu strace:) w czartek ide na mala imprezke taneczna wiec spale zbedne kalorie :) sadzisz ze to w miare dobrze 5 kg na miesiac? oj Gabrysiu po Twoich wszystkich wpisach uwazam ze jestes szczuplutka i Tobie nie trzeba nic zrzucac:)

podaj meila to ci wysle zdjecie :) przepraszam ze tyle nie pisałam;) kochana 5 kg na miesiac to ok ;) waze 60 kg;p mam 168 ;p chce 57-58;d albo góra 55 ;d haha nie jestem gruba nie jestem szczupła;D a moze kup i tez pij ten ocet?? wysle ci link mojej zanajomej co go piła ta we fioletowych spodniach przed kuracja http://www.fotka.pl/profil/xxjolciaxx17/albumy/1,Ja/37457475,#foto po kuracji http://www.fotka.pl/profil/Zbuntowanax3Q/ 4 miesiace 28 kg;p

Gość Maja520
czesc Gabrysiu!;) eoznica jest bardzo duza 28 kg to mnostwo ;) kupie moze nawet dzis ten ocet, a kiedy i jak go pic?? i czy przy tym moge jesc wszystko czy dieta taka jak do tej pory ?? :) a tobie cos pomogl ten ocet ? :p

Cześć Majka wiesz co ja bardzo nie systematycznie pije go ;) kupiłam w sklepie ze zdrową żywnością, w rossmanie tez jest :) musi byc mętny. 2 łyżki na pół szklanki wody :) bardzo fuj :P różnica jest kolosalna,gdy z nią rozmawiałam to mówiła ze nie jadła słodyczy ograniczyła tłuszcz (zamieniła na oliwe z oliwek) i słone ograniczyła no i ćwiczenia muszą być Majko żeby skóra nie wisiała tylko ładnie się ujędrniła;)

Gość Maja520
a ile razy dziennie go trzeba pic?? :p ojj jesli jest fuj to bedzie ciezko ale co sie nie robi dla wygladu :d a nie powoduje on zadnych skutkow ubocznych ?? :)

Gość Maja520
Gabrysiu przed chwila skonczylam jezdzic na rowerku spalilam ok 2000 kcal :D i nie mam sily :)

cześć Majka :) 3 x dziennie na czczo przed obiadem i na noc ten mętny nie,ale ten spirytusowy tak. (skutki uboczne) idę wypić go ;) ja juz z tydz nie byłam w klubie ;) od wt znowu ostro idę :)

Gość Maja520
dzis kupilam sobie ten ocet ;) jest on winno-jablkowy i napisane 6% ale sadze ze to nie jest ze spirytusem bo w skladzie nie zostal wymieniony ;p od jutra zaczne pic go ;)

Gość Maja520
Gabrysiu a tak sie zastanawiam dlaczego w ogole przez picie octu sie chudnie?? pije od wczoraj- okropienstwo :/

hej, ostanio zmniejszylam kalorie i nie jem slodyczy, trace troche na wadze ale wiecej stracialm humoru:) brak czekoladki to duza strata, wykupilam sobie 3 zabiegi (wiem ze to malo) ,ale to jest drogie) body help (nie wiem jak sie pisze)i na razie ma kilka siniakowto podcisnieniowo robi masaz, ale kolezanka polecila mi algi slim Estien (www.estien.pl ) i przede wszystkim wygladzaja cellulit, jestm po 3 zabiegach(sa tansze:)) troche zapch mnie odstraszy za pierwszym razem" morski":)) ale za namowa kolezanki ddalam kawy rozpuszczalnej efekt wygladzania ten sam ale rozkosz zapachu znacznie wieksza:) wkrotce kupie sobie sliczna bielizne i sie usmiechnę do męza:)

hej maju ! dawno nie pisałam ;) winno-jabłkowy wino robi sie ze spirytusu :) a jest mętny?? czy przeźroczysty?? :) ja teraz przez kilka dni nie mialam czasu pic ;p zapominałam ;p tobie jak idzie??:)

Gość Maja520
Moj jest przezroczysty- wiec to nie ten nie bede go pic bo nie chce sobie zepsuc zdrowia jak kupie ten dobry to zaczne znowu ;) cwicze codzinnie na takiej jakby bierzni wiec sadze ze efekty beda teraz coraz wieksze :)

Majka i co kupiłaś ten mętny ocet??? on ma kolor taki jakby pomarańczowy w ciemnej butelce jest z tego co slyszałam jest również w rossmannie

Gość powiedz gabrycha:
lubisz siebie? masz powodzenie u facetów? Jaki masz stosunek do własnej osoby... ?

Gość powiedz gabrycha:
ja pytam gabrychy, nie ciebie majko

Gość powiedz gabrycha:
tylko trochę za późno skoro mi na to pytanie odpowiedziałaś

cześć tak lubię siebie, jestem w związku od 2 lat,ale potrafię zainteresować mężczyznę swoją osobą. a stosunek do siebie mam taki że lubię dbać o siebie i lubię się motywować i dążyć do celu. a co to ma do tego ?? :)

Gość Maja520
Czesc Gabrysiu ;) jeszcze nie kupilam ale zamierzam kupic :) jak na razie idzie dobrze cwicze na rowerku jem dzinnie ok 700-800 kcal a spalam na cwiczeniach ok 1500 kcal wiec jest dobrze :) efekty juz widac male bo male ale skoro inni zauwazaja to sa :) a Ty kochana jak tam??:)