Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczesliwa jaaaaa:)

czy wasi faceci gotuja dla was?

Polecane posty

moze jacys "kucharze" plci meskiej sie wypowiedza?:) gotujecie dla swoich kobiet? jesli tak to co?;)

Gość na codzień ja gotuję
Lubię to i mam więcej wolnego czasu. Za to codziennie dostaję śniadanie do łóżka, bo mąż wstaje wcześniej. No i czasami, jak źle się czuję, mąż każe mi wygodnie usiąść i instruować go, co się po kolei robi - wtedy potrafią mu wyjść pyszne obiady :D

albo jak cos nabroil:) to wtedy, Kochanie siadz wygodnie, poczekaj chwile i robi cos dobrego:)

mniaam:) az mam ochote na cos pysznego:) nie moge sie doczekac niedzielnego popoludnia:):) bedzie sie dzialo:)

mój mąż porwał się ostatnio na wątróbkę(nie było mnie w domu to wisiał na telefonie 30 minut a w ręce miał zapewne zeszyt z przepisami) raz go zagoniłam do schabowych zobaczyłam potem kuchnię i..szczerze wolę, jak on zrobi pranie, ogarnie pokój, pójdzie po zakupy..

nie no to moj kochany zawsze po sobie sprzata:)

ja dziś robiłam padlinę na obiad-sos wołowy:P i czekam aż ten żarłok wstanie.więc generalnie wolę do kuchni mojego męża nie dopuszczac :D jedyne co mu dobrze idzie to kanapki do pracy które nam robi :D chociaż..kiedyś tak umiejętnie pokroił paprykę że ją goniłam po całym pojemniku śniadaniowym ;o

ja jestem zawodową kucharką z dyplomem więc to raczej ja króluję w kuchni, ale nie powiem -zdarza się, że mój narzeczony miesza w garnkach :) zresztą on też chciał być kiedyś kucharzem, ale stwierdził, że woli być blacharzem samochodowym :P co nie wyszło mu na złe :)

Gość melisowaa
Kiedys w niedziele mój men gotował obiad, garów cała sterta, obiad pyyyszny. Nikomu nie chiało sie myć, lenilismy sie po obiadku. Gdy wpadłam do niego w sobote, za tydzien, własnie mył dopiero te gary :D Twierdził, ze nie miał czasu przez cały tydzien haha.

a najlepsze po takim wspolnym gotowaaniu jest wiecie co?:):P no wlsnie:) kiedys probowalismy pizze zrobic ale cos nam ciasto nie wyszlo:) ale i tak bylo fajnie:) kiedys przeczytalam gdzies taki tekst: "czego kobieta potzrebuje najbardziej w kuchni? sztuccy? nie... garnkow?nie... miksera??nie.... mezczyzna!!!! to jest to:)"

juz tydzien sie z nim nie widzialam... niedziela bedzie piekna:) napewno:) czuje to:)