Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izzzzaaaa

Chciałam dziewczynkę, a urodzę chłopca! Jestem zawiedziona.

Polecane posty

Gość izzzzaaaa

Jestem w ósmym miesiącu i dowiedziałam się, że nie urodze dziewczynki tylko chłopca :( To miało być moje pierwsze dziecko i jedyne i takie coś. Ja chciałam dziewczynkę, bo mogłabym ją ładnie ubierać itp., a okazało się, że trafił mi się chłopak :( Jestem załamana. Nie wiem co teraz będzie. Przecież ja z chłopcem nie będę miała żadnych tematów w przysżłości. Miał ktoś jak ja. Dziewczynka jest zawsze za mamą, a chłopiec źle się zachowuje i gada tylko z ojcem, albo w ogóle. I co mam teraz zrobić?

Gość skrobnij się
na skrobankę to trochę późno?hahahahaa

Gość WHATTHEFUCK???!!!!
kobieto jebnij sie w leb. uroszil sie chlopiec? to sobie wyrzuc do kontenera wiesz jak ci nie pasi. co za idiotka..

Gość izzzzaaaa
mam 28 lat i strasznie chciałam jedynaczkę - dziewczynkę. Nie wiem co teraz

Gość to co zrobiszzzz
chłopca na śmietnik wyrzucisz? Ja nie rozumiem. Powinno się cieszyć, ze jest dziecko, a nie, że chłopiec czy dziewczynka

a dobrze Ci tak, widzisz, życie płata figle, nie da się wszystkiego zaplanować. Pomyślałby kto, chcę jedynaczkę dziewczynkę, a będzie chłopiec. A daj Ci Boże dwóch na raz :)

Gość izzzzaaaa
Ale ja chciałam dziewczynkę :( A nie jakiegoś bachora. Dziewczynki są zawsze ciche i grzeczne i dobrze się uczą. Tak bym chciałą, a teraz wszsytko się zniszczyło.

Gość erere
Dziewczyno, ciesz się że dziecko jest zdrowe i zdrowe urodzisz Pomyśl o kobietach które są bezpłodne.......nigdy nie urodzą...... Płeć nie ma znaczenia kiedy naprawdę chce się mieć dziecko........

Gość Kafeterianka252
O matko, jakby to takie istotne było jakiej płci jest dziecko... Ciesz się, że jest zdrowe i żyje....

Gość izzzzaaaa
To nie jest żadne prowo. Ja po prostu wam się wyżalam, bo nie wiem co z tym dzieckiem zrobić. Zastanawiam się naet nad domem dziecka :( i może wtedy drugie dzieck oto będzie dziewczynka. Tylko nie wiem czy do odmu dziecka przyjmują bez niczego. I czy rodzina musi być biedna, żeby zabrali dziecko

Gość zezezezezek
hahahahha..... dziewczynki są grzeczniejsze???? kobieto, idź pod pierwsze lepsze gimnazjum i zobacz co te "grzeczne dziewczynki" wyprawiają..... na jakim ty swiecie zyjesz????

widzisz i nie grzmisz !!!!!! Ważne ze zdrowe ...a czy chłopiec, czy dziewczynka.... to obojętne. Masz 28 lat a zachowujesz się jak rozkapryszone dziecko, juz teraz piszesz ze ....to bękart....

Gość bella 19
Widzę że nie dorosłaś do roli matki! Powinnaś być dumna z tego że jesteś w ciąży! Ciesz się że maleństwo jest zdrowe a nie narzekasz że to chłopiec a nie dziewczynka! Ja jestem w 6 miesiącu ciąży też chciałam córeczkę ale na usg wyszło że to chłopczyk!! Jestem tak szczęśliwa że nie da się tego opisać! A ty głupia narzekasz!!!

Gość izzzzaaaa
Ja będę samotną matką. Nie wiem kto jest ojcem :(

Gość Kafeterianka252
Nie wierzę w to, że autorka ma 28 lat. ] Albo 15, albo to prowokacja...

Gość izzzzaaaa
eh... ide teraz do wanny urodzic i wyrzuce chyba przez okno :( chce dziewoje!!

Gość okikiuy
puknji sie w czajnik wariatko wlasne dziecko chce oddac..........zgroza wiesz co? Lepiej oddaj tego chlopca bo widać go nie nawidzisz tylko dlatego że jest chłopcem i urodź sobie gromadkę dziewczynek i je ładnie ubieraj lalkę se kup bo do dziecka to Ci daleko

Gość hahahahaha a kto ci powiedział
że dziewczynki sa grzeczne! :P One teraz gorsze od chłopców. Ćpają, piją, ubierają się jak lafiryndy! Oczywiście twoja córeczka będzie "grzeczna i spokojna" :o I to właśnie często chłopcy sa przytulakami. Często się nawet mówi "córeczka tatusia" i "maminsynek" :D Chłopcy są cool. A ja sama jstem matką dwóch chłopców i nie zamieniałbym ich na żadne dziewczynki

Gość prowo 0/10
jak możecie się na to nabierać? :O

Gość kroczacy nick
obyś nie musiała plakać nad jego stratą:o

Gość izzzzaaaa
No dobra to provo. Zainspirował mnie pewien stary temat, który był bardzo podobny i chciałam sprawdzic reakcje :) 👄😍 Nie mam nic do dzieci żadnej płci :) A i jestem 15-latką :D

Gość fgfgt
jeszcze w dodatku nie wiesz kto jest ojcem to ile razy sie seksowałaś i z kim? mamusia się znalazła od 7 boleści

Gość Klaudia....
Wiecie,tak sobie czytam...i naprawdę są kobiety ,które chcą tylko dziewczynkę bądź syna.Dziwi mnie ,że zapewne matki które mają synów tak ostro wypowiadają się o córkach.Przecież każda z nas jako dziecko marzyła tylko i wyłącznie o córce ,bo chłopcy byli głupi hihi Ja osobiście będę się starała o dziewczynkę i wierzę ,że mi się uda-mówię wprost -nie chcę mieć syna.Oby każda z was spełniała swoje marzenia:)

Gość bvcwuiqpqqpqpq
A ja bym chciała małego kangurka albo owadomałpę

Gość gość
Chłopcy są cofnięci w rozwoju o 3 lata. Chłopcy rozwijają się do 3 roku życia a dalej tylko rosną ... oczywiście emocjonalnie, psychicznie, a nie fizycznie. To jest potwierdzone naukowo

Gość martyna 33
Ja miałam też urodzić chłopca, ale całą ciąże modliłam się o dziewczynkę. I Bóg wysłuchał mojej modlitwy. Mam córkę :-D