Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajna babcia

BĘDĘ BABCIĄ

Polecane posty

Gość fajna babcia

w związku z tym proszę o porady i linki jaki wózek kupić, na co zwracać uwagę no i żeby cena nie powaliła mnie na kolana :)

Gość tu się nikt na wózkach nie zna

Gość ale ja tu czegos
ja tu czegos nie rozumiem - to przyszla MAMA powinna wybrac wozeki nawet, jesli zdeklarowalas sie na zakup to uwazam, ze madrze byloby spytac corki / synowej jaki wozek chcialaby miec, chocby dlatego, ze to co funkcjonalne dla Ciebie, dla niej moze byc po prostu utrudnieniem

Wózkow jest tyle na rynku ze cieżko coś doradzic ale ja myslę ze najlepiej byłoby popytac przyszłych rodziców jakie mają preferencje (np nie kazdy lubi 3 kołowce albo nie kazdy lubi pompowane koła..) takie moje zdanie To samo z kolorami... o gustach sie nie dyskutuje moze warto z nimi porozmawiac i ewentualnie dołożyc sie do wózka jaki oni wybiorą... a tak poza tym GRATULUJE :)

Kessi ja mialam Quinny ale dlugo go nie uzywalam po 7 miesiacach kupilanm petite star super rzecz do samochodu polecam:)

Gość fajna babcia
ta poduszka miała by być dla synowej, bo ma problemy z kręgosłupem

ja przy 1 ciazy dostlam wozek od tesciowej ktory nie podobal mi sie, mialam juz wybrany model ( deltim premier) ale tesciowa nosem krecila ze za drogi, poza tym mama tez chciala wozek kupic. Szybko ten wozek wydalam do tesciowej rodziny a przy 2 dziecki juz sami z mezem kupilismy, teraz 3 w drodze wiec kupowac nie musimy:)ale 2 lozeczko chyba sie przyda

Gość ale ja tu czegos
mnie by sie taka poducha przydala ;) zaluje, ze nie wpadlam na to przy pierwszej ciazy - kupuj, jesli nie masz zbytnich ograniczen finansowych w zaawansowanej ciazy kladlam sobie poduszki miedzy nogi (lezac na boku) bo inaczej spac nie moglam i wiem, ze nie ja jedna - marzylam o wielkim misiu przytulance, hehe, bo moja przytulanka wolala, zebym go noga nie przygniatala przez noc ;)

Gość fajna babcia
ale nasze dzieci nie chcą gotówki, dlatego szukam tu porad, ostateczny wybór należy do rodziców

zabierz synowa do sklepu i dowiedz sie jaki wozek jej sie podoba , moze uprzedz ja na jaki limit finanswo cie stac itd , wiadomo juz czy to chlopczyk czy dziewczynka? to Pani 1 wnuk/wnuczka?

poduszka jest ok ja do pierwszego dziecka mialam wozek tradycyjny polski na 4 kolach pompowanych z szeroka spacerowka i gondola (jak widzicie moje dzieci do malych nie naleza :) ) no i w zime sprawdzil sie rewelacyjnie a zima byla straszna i zaspy wielkie do drugiej córci ciezko mi bylo wybrac bo tu mało pompowanych kol maja wszystko nie w moim stylu ale ostatecznie mialam Cosatto mobi a jak cora z gondoli wyrosla to kupilismy inny trzykolowiec jako spacerowke teraz szukam do tego wozka gondoli bo go kocham po prostu :) Mysle ze mozesz powolutku kupować potzebne rzeczy i składować je u siebie :) a na kiedy termin?

Kessi widze ze masz 2 dziewczynki spoziewasz sie chlopczyka teraz? ja mam 2 chlopakow nie ukrywam ze chciala bym dziewczynke teraz ale co bedzie okze sie dopiero w grudniu :)

Gość fajna babcia
pierwszy wnuk, płci jeszcze nie znamy, termin porodu w kwietniu, to długo oczekiwany bobas :) Jesteśmy jak włoska rodzina, kocham synową jak córkę, tak samo syn jest uwielbiany przez swoich teściów. Często się wszyscy odwiedzamy i przynajmniej raz w roku spędzamy razem tydzień wakacji :)

to super:) ja jestem dzisiaj w 12 tygodniu ale nikomu o tym nie powiedzielismy nawet mami bo czekamy na pierwsze usg za tydzien mamy wiec najpierw chce sie upewic ze wszystko jest wporzadku, niestety w anglii naleza si tylko 2 badania przez cala ciaze w 12 tygodniu i w 22.

Elcia heheh ten okruszek wszystkich zmyla :) nie wiemy jeszcze co będzie... i tez co będzie się okaże styczen/luty :) ale ja bym chciał synka a meżowi niby obojętne dla nas najwazniejsze zeby bylo zdrowe :) ja mam troche problemow zdrwotnych dlatego zawsze sie stresuje do konca a obie corcie to alergiczki i mlodsza ma jeszcze egzeme wiec troche sie martwie co teraz bedzie? fajna babcia - słodko brzmi taka rodzinka ja mam extra tescia (tesciowa nie zyje niestety) i tez kocha mnie jak corke z rodzicami roznie bywa teraz na odleglosc jest ok :) jak bedziesz oglądała te poduchy zwróc uwage zeby była długa i do ułozenia - ni bardzo twarda i nie flak

Gość fajna babcia
dziewczyny, gratuluję wam kolejnych dzieciaczków 🌻 kupię tę poduszkę z linku, wygląda solidnie, mam nadzieję, że to nie tandeta

co do wózkow nie wiem ile chcesz max przeznaczyc i nie wiem juz jakie realne ceny wozkow w Polsce (wypadlam z obiegu) ale mi sie podoba X-Lander http://www.swiatwozkow.pl/ o TAKO slyszalam ze sa ciezkie i jak czołgi ale zobacz moze cos Ci?Wam sie spodoba http://www.wozki.otwarte24.pl/Wozki-wielofunkcyjne ten jest fajny ale spacerowka jest tylko przodem do kierunku jazdy (ja wole jak mozna w obie strony montowac albo raczke przelozyc) http://www.bombik.pl/index.php?products=product&prod_id=343

dziekuje 🌼 znalazlam tez taka i wiele innych rzeczy u tego sprzedawcy ale pewnie wglebiasz sie juz powoli w temat co potrzeba :)

Gość fajna babcia
dzięki za linki i porady. Przeznaczamy 2000 zł na wózek, widzę, że do tej sumy jest niezły wybór w wózkach

Gość Rzepakowska
jak masz być babcią, to się wyłącz:) Super rada, wierz mi.

Gość fajna babcia
no nie żartuj nie przepraszaj w necie nie ma wieku, wystarczy, że w realu muszę oswoić się z tytułem "babcia" mąż z "dziadkiem" też ma problem :D no ale na nasze usprawiedliwienie dodam, że ta wiadomość spadła na nas dzisiaj.

Gość Rzepakowska
Nie podniecaj się zanadto, bo i tak czeka Cię zimny prysznic:(