Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszukująca informatyka

Szukam informatyka- tylko na nich lece.

Polecane posty

Gość n-imfoman
Często esteci to pedanci ... skądś to znam. Z wiekiem zboczenie trochę maleje na sile, ale i tak czasem sprawia kłopoty w życiu ;-)

mnie nie sprawia :P wrecz przeciwnie, ma swoje zalety, wad nie widze. w polaczeniu z fotograficzna pamiecia - przydaje sie w zyciu.

Gość n-imfoman
Weźmy np. komputer, tapeta na pulpicie nie może być innej rozdzielczości niż maksymalna monitora, ikony tylko z odbiciem lustrzanym (zapożyczone z Maca), Aero to oczywiście podstawa, system musi się prezentować ... pecet zresztą też, przynajmniej raz na dwa tygodnie kompleksowe odkurzanie szczoteczką z mięciutkiego włosia zakupionej w sklepie z kosmetykami. Najlepiej, jak wnętrze mieni się błękitnym kolorem :D Wszystko, co człek posiada traktuje, jak bóstwo ... bo diabeł tkwi w szczegółach ... a życie byłoby prostsze, gdyby te szczegóły nie przykuwały uwagi ;-)

Gość mauloleniola
nie czytałam wątku ale muszę się wypowiedzieć że tez lece na informatyków, a raczej facetów w ich stylu :D Czyli okularki, koszula w kratę, szpuły i posiadający kota :D pozdr. ;)

Gość n-imfoman
* zakupioną Mogę się tylko domyślać obserwując tych, na których te szczegóły nie mają wpływu i nie rzucają uroku ;-) Z drugiej strony esteci mają większe szanse na stworzenie czegoś twórczego, większy potencjał na bycie artystą ... Nie twierdzę, że zamieniłbym się rolami ... przywykłem już. A Ty Świeczko, jaki znak zodiaku (jeśli to nie tajemnica) ?

Gość n-imfoman
" posiadający kota " Takiego miauczącego kudłacza, czy na punkcie swojej pracy ? ;-)

jestem niepoprawna romantyczka, zmienna, bardzo niezalezna, ponoc nieodgadniona, obdarzona wielka intuicja, empatia, wrazliwa, kochajaca zwierzeta, nature, podroze. bardzo kochliwa. wiec jaki to znak? z drugiej strony: twardo stapajaca po ziemi, bardzo pragmatyczna, finansowo niezalezna od 19 roku zycia, kochajaca samochody, komputery, programy typu 'jak to jest zrobione', 'zycie maszyn', itp. i to chyba w tym znaku sie nie zawiera. a jesli chodzi o komap - mam tak samo i nie daj boze, zeby ktos mi go ruszal. kiedys w serwisie apple kierownik powiedzial, ze widzial wiele uzywanych ogryzkow, ale na takiego w calej swojej karierze nie trafil. u mnie to nie jest kwestia szczegolnej dbalosci, ja to mam po prostu we krwi i jestem zbyt stara by przejmowac sie tym, co mowia inni.

Gość w34x34r
Jestem informatykiem i czuje, że ludzie wokół świetnie się bawią korzystając z technologii nie zdając sobie sprawę jak cholernie skomplikowane jest to co używają i ile trzeba się namęczyć i nasiedzieć aby wyprodukować coś sensownego. Informatyce trzeba poświęcić naprawdę dużo czasu żeby można było coś konkretnego zrobić. Najbardziej demotywującą rzeczą jest to, iż kobieta żyje w innym świecie niż informatyk. Ich zbiory poznania rzeczywistości są tak różne, że informatyk nie ma nawet jak przedstawić kobiecie swoich frustracji i problemów bo żeby je wyjaśnić to trzeba by wpierw postudiować informatykę.

Gość a ja dołacze .. kręci mnie
Powitać , w34 zależy jakie kobiety wybierasz,mnie akurat by to nie przeszkadzało, drażnią mnie zarówno kobiety jemioły jak i faceci ograniczający wolność , pasja jest pasją , i tzreba to zrozumieć

Gość w34x34r
Macie jakieś pytania do informatyka to walcie póki jeszcze tu jestem.

Gość n-imfoman
Świeczko, zabij ćwieka informatykowi ;-) Jak zmienna, to stawiam na bliźniaka ...

Gość n-imfoman
Wiem, że pudło :-)

No patrzcie a ja mam "na stanie" informatyka, programistę dokładnie i ani okularków nie nosi ani nie jest blady i wychudzony :D Prawdę mówiąc kawał chłopa z niego (mięśnie) i bez trudu może swoją babę (czyli mnie) na rękach nosić :D W sumie w całej firmie w której pracuje nie uświadczysz typa wyglądającego jak taki przysłowiowy informatyk :D

"Cechy pozytywne tego znaku to uzdolnienia artystyczne, gotowość do poświęceń, romantyczność, ponadprzeciętna intuicja, postępowość, uduchowienie, subtelność, idealizm, empatia, inspiracja. ... to znak zamykający zodiakalny cykl. Należy on do żywiołu ....i jest znakiem o jakości zmiennej. ....są ofiarne i zdolne do poświęceń dla innych, choć z powodu introwertyczności niesionej przez ich planetę opiekuńczą, którą jest...., nie zawsze bywają towarzyskie. Jest jeden z wielu przypadków zagadkowych sprzeczności wewnętrznych jakie wiążą się z silnym oddziaływaniem tego znaku. Innym skutkiem władania tym znakiem przez planetę ..... jest zainteresowanie rzeczami tajemniczymi, głębią ludzkiej psychiki i podświadomości, mistycyzmem, magią i zjawiskami paranormalnymi." wypisz wymaluj - cala ja.

Gość nie chce mi się nitz
A ja chcę tylko jednego programistę... Ten jeden i starczy :)

Gość a ja dołacze .. kręci mnie
kozica :p tak jak ja?

Gość n-imfoman
Świeczko, niepotrzebnie cytowałaś ... a też się chciałem z intuicją zabawić.

Gość ja nie kumam
to jaki to znak? kawe na lawe prosze :)