Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szwagierka chce cukierka

FETYSZYSCI I FETYSZE...

Polecane posty

jestem fetyszystka i posiadaczka slicznych, pachnacych majteczek i rajstop.podnieca mnie przebieranie sie, noszenie zmyslowych, figlarnych szmatek a takze obserwowanie, jak bawia sie nimi faceciNiestety.teraz wpadlam w klopoty, musze splaciic dlugi i potrzebuje pomocy.moze znajdzie sie ktos o dobrym sercu i mozliwosciach finansowych, kto mnie poratuje?nic za darmo, w zamian oferuje moja sliczna seksowna bielizne, oczywiscie noszona, pachnaca i nieuprana. Wierze w wasze dobre serca, moja wdziecsznosc nie bedzie miala granic.caluje....

dokladnie.teraz bardzo potrzebuje pieniedzy i nie mam jaki ic h zdobyc, wiec jestem zmuszona sprzedac moje skarby.wiem, ze sprawia zainteresowanym duuuuzo radosci i megarozkosz.

Gość aesgdfhghkyuio
ale psychiatra to drzwi obok ...

widze ze masz mocno ograniczone horyzonty. sa rozne upodobania i perwersje, o gustach sie nie dyskutuje. Ja cie z analem /oralem.pissingiem nie wsysylam do psychiatry.Jest sporo osob, ktore naprawde lubia sliczne pachnace damskie ciuszki.

o, ale z Ciebie dzentelmen:/przykre.To jest forum erotyczne , wiec mam takie samo prawo do manifestowania swoich upodoban jak i wy, rozprawiajacy o analach, zdradach, lodach i innych tym podobnych.

nie moge, zablokowali mi konto:/ to nie jest prowokacja, naprawde potrzebuje kasy, dalam juz ogloszenia gdzie indziej, ale tutaj tez nie zaszkodzi.

fotki to moge na meila podeslac, jesli ktos rzeczywiscie bedzie zainteresowany>to nie jst zabawa, gra ani proowokacja, naprawde mam klopoty finansowe i potrzebuje solidnej i szybkiej transakcji.Szukam hojnego konesera noszonej wyrafinowanej bielizny.To nie sa gacie z bazaru, a ja nie jestem tania bazarowa, tylko mloda, elegancka i subtelna zadbana kobieta.

samotny, zablokowali mi konto i usuneli aukcje ;/zdenerwowalam sie strasznie:/niby czemu mozna handlowac wibratorami i dmuchanymi lalami a wlasna bielizna nie>komu robie krzywde>?chcce zarobic uczciwie. Moge podeslac foty jesli ktos zaintersowany.moj meil menja@buziaczek.pl

bo nie ma juz tej aukcji wiec co ci po linku?od wtorku mam konto zablokowanejak cie interesuja to napisz do mnie na @ wysle ci fotki

drogi janie kapusto, ja nie bede sie tutaj z toba zabawiac wysylaja cci foty, z kgtorych bedziesz drwil i rozsylal je po necie, bo z calym szacunkiem, wyzywajac mnie od pojebanych kobiet, nie wsytawiles sobie najleszego swiadectwa i jakos nie wierze, ze na serio jestes zaintersowany kupnem ode mnie uzywanej bielizny.

wdzięczność okraszona gotówką:O kobieto !!!...ogarnij się i weź się do roboty zamiast przesiadywać na kompie!@

" Kupować nie mam zamiaru proponuję wymianę twoje stringi za moje bokserki ,skarpety dodam gratis." To jest okazja! Skarpety koniecznie noszone ze 2-3 dni, żeby mogły stanąć na meblościance i dumnie się prezentować!

pomysly macie ciekawe,ale ja nie bede sie wymieniac, bo naprawde potrzebuje kasy a poki co jedyne co moge sprzedac to moja bielizna.Nie agituje tutaj tzw"normalnych ludzi", zapraszam natomiast zdeklarowanych fetyszystow:*

Bokserki po tygodniowym noszeniu i skarpety tez w promocji dodaje kmbinezon roboczy ujebany w smarze z lekką nutą potu...

Gość miss Deutschland 2011/12
a ja sprzedam poslanie mojego psa tez ladnie pachmnie

Gość zsee
Jeżeli chciałbyś kupić używane buciki ( i nie tylko) od gorącej czerwonowłosej dziewczynki, zapraszam na portal aukcyjny pinkbody.pl.