Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maroneska

Związek ze starszym mężczyzną

Polecane posty

Gość maroneska

Czy uważacie, że związek ze starszym mężczyzną ma szanse przetrwania?

Gość nimfamorska
zależy ile starszy i ile czasu ma przetrwać ;) jak życie pokazuje wiek nie ma nic wspólnego z trwalością związków

Gość maroneska
starszy 10 lat. Po nieudanym 7 letnim zwiazku z niedojrzalym facetem myslalam ze zlapalam Pana Boga za nogi. Dojrzaly, starszy, niezalezny, powazny...Singiel... Byla fascynacja bylo inaczej niz dotychczas... Nie wiem czy tu ze mna jest cos nie tak czy o co chodzi :/ Moja samoocena przy nim spadla do zera... nie jestem az tak samodzielna finansowo nie zawsze moge sobie pozwolic na wyjazdy z jego znajomymi, ktorzy od poczatku nie dali mi szansy. On chce bym byla powazniejsza, abym "wydoroslala". A ja chce byc po prostu soba... Czuje sie beznadziejnie...

Gość hata119988
jeżeli się kogoś kocha to nie zwraca się uwagi na wiek .. nie przekreślaj związku z powodu wieku .. nie warto .. ja spotykałam się z chłopakiem o 15 lat starszym to było niesamowite.. i nadal mi się podoba

Gość nimfamorska
jeśli musisz przy nim udawać kogoś, kim nie jesteś i wspinać się na palce, to taki związek nie ma sensu...

Gość maroneska
tylko co mój dziadek powie, że ja z jego kolegą z wojska?

Gość mlkmk
jeżeli się kogoś kocha to nie zwraca się uwagi na wiek .. kompletna bzdura. Do tego wiele kobiet po nieudanych zwiazkach pragnie glownie bezpieczenstwa i mysla, ze wlasnie starszy facet im to zapewni. Facet chce miec mlode cialo w lozku, ale zachowywac sie ma jak 10 lat starsza kobieta, wiec gdzie tu milosc?:O

Gość maroneska
no gdzie? w łóżku przecież

Gość maroneska
Czuje ze ciagle musze mu cos udowadniac, ze za wysoka poprzeczka :/ jak jakis mezalians..... nigdy sie tak nie czulam. Kolega dziadka z wojska... szkoda ze niczym z okladki Men's Health :p

Gość maroneska
Ktos mnie tu podrabia :/ Czasami sie tak wlasnie czuje 10 lat mlodsze cialo w lozku i wymog bycia dojrzala samodzielna niezalezna kobieta...

Gość maroneska
Brakuje mi poczucia bezpieczenstwa. Zapewnienia ze jestem wazna ze nic sie nie liczy, wsparcia. On twierdzi ze jestem przewrazliwiona ze wymyslam. Byl dlugo sam i teraz naprawde ma spore oczekiwania wzgledem zwiazku i kobiety.

Gość maroneska
jeszcze takie pytanie jesli oddam mu sie analnie to bede gejem ?

Gość misslady
A ile on ma lat?

Gość misslady
Z tego, co piszesz raczej nie wynika, ze jestes szczesliwa. zatem po co Ci ten zwiazek?

Gość maroneska
Nie wiem ;( Boli kolejne rozczarowanie..... Duzo wewnetrznej energii wlozylam w ten zwiazek... zaangazowalam sie. On nie widzi problemu mowi ze "przesadzam" ale tez sie nie stara abym poczula sie bezpieczna w tym zwiazku... Wiem to straszne i jak zaczynam pisac o tym teraz to widze jak trace czas, kolejne lata :(