Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna111111111111111

mojego chłopaka codziennie boli głowa, co mu jest??????????pomocy:((((((((((

Polecane posty

Gość Rzepakowska
Guz mózgu najczęściej jest przerzutem raka płuc:( Nie pytaj skąd wiem. Teraz nalezy bardzo dokładnie prześwietlić płuca, zwykły RTG nie wykaże. Czy on pali? Tak Ci współczuję:(

Moja droga ciesz się, że ten guz został wogóle wykryty i, że będzie leczony! Gdyby nie to, to jeszcze miesiąc i pewnego dnia by poprostu zasłabł i koniec :/ Mnie kiedyś głowa często bolała, ale to było ciśnienie, stres...

kiedyś palił ale dla mnie rzucil fajki i juz dlugo nie pali, on nie moze nic jesc ani pic bo wszystko wymiotuje, dzisiaj zjadl troche rosołu i za chwile zwymiotowal, napil sie sie soku zwymiotowal:(((((((( lekarka wkoncu powiedziala ze ma pic sama wode niegazowana i nic wiecej nie pic i nie jesc, badan mu nie moga zrobic bo nie moze sie podniesc przez 4 tyg nie moze ruszac glowa, jezu mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze :( dlaczego on musi tak cierpiec??????? to jest straszne, dlaczego jego to spotkalo :(((((( nie moge uwierzyc w to co sie dzieje on zawsze byl zdrowy

Gość będą mu go wycinać?

napisalam ze ma 4 tyg na wyleczenie... jesli za 4 tyg nie zginie ten góz to beda operowac:( boze tak bardzo sie martwie on ciagle lerzy tam i tak go boli :(((( nie moze nawet chodzic, nie wierze ze to sie dzieje naprawde, zwarjuje zaraz:( czekam do jutro moze bede mogla go zobaczyc

czy ktos sie na tym zna??? jaka jest mozliwosc ze to napewno przejdzie za 4 tyg??????? lekarze nie wiedzą......

Gość juz nie lata ale latala
Wszystko zalezy gdzie jest umiejscowiony guz..jeden znajomy przezyl- mial guza w placie czolowym, inna osoba ktora znam-nie-miala guza w samym srodku mozgu..wierze ze wszystko bedzie ok..poczytaj o osiagnieciach Dr. Rath

to nie jest góz to jest tętniak mózgowy dzisiaj lekarz powiedział, ja juz sama nie wiem co jest gorsze?????? za tydzien bedzie mial renozans bo teraz jest zbyt słaby zeby mu robic badanie, jezu t jest straszne:((( prosze napiszcie mi cos o tym tetniaku, mowili ze po tym renozansie bedzie mial operacje, czy on ją przezyje na 100% ?????????? prosze napiszcie jak ktos sie na tym zna, boze on tak cierpi dlaczego on??????? nigdy nic zlego nie zrobil jest taki kochaniutki, boze dlaczego zycie jest takie okropne:((((((((

Gość smutna1111111111111
juz szczesliwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! moj chlopak zyje!!! mial operacje i przezyl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zycie jest piekne!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Hola amigos
Gratuluję :) Tętniak, jeśli operacja się powiedzieć, to lepsze rokowanie niż złośliwy guz. Życzę dużo zdowia!

Gość fghjkl
Bardzo się cieszę. Niech wraca do zdrowia

Gość raczej nie spotykam
bardzo się cieszę Mała. pewnie nie spałaś po nocach ze zmartwienia cieszcie się sobą:)