Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czasp odjąc decyzje

Rzuciłam chłopaka...a on sie do mnie nie odzywa :( czy to znaczy że nie kocha?

Polecane posty

Gość czasp odjąc decyzje
cięzko mi , bo podrywają mnie sami frajerzy, a jak przystojni to widać że tylko na seks napaleni :(

Gość czasp odjąc decyzje
może mnie źle traktował czasem ale nie czułam sie bprzy nim tak źle, są faceci ktorzy traktowali mnie dobrze ale wstydzilam sie z nimi gdzies isc, brzydzilam sie ich calowac :(

Gość kania ma dziure w trzonku
No i co tam? Już mnie skresliłęs calkiem? lepsze jest takie zycie?Beze mnie z mozlwoscią wyrywania modelek? bo przeciez one sa lepsze...tylko bez zlosliwosci no to pojechałaś, tylko bez zlosliwosci a w tym tekscie sam jad :P

Gość czasp odjąc decyzje
oj nie umiałam tego inaczej ując.,... najchętniej rzuciłabym mu sie na szyje :( ale tyle mnie boli...nigdy mnie nie przeprosił za to

Gość czasp odjąc decyzje
no nic , dobrze zrobiłam ;) jak nie odpiszę to bede o nim szybciej zapominać :)

wiez sie w garsc i daj sobie z nim spokoj, jesli tyle razy dawalas muszanse a on jej nie wykorzystal to juz nigdy sie nie zmieni. wiem, ze latwo sie mowi, ale dasz rade!

Gość czasp odjąc decyzje
przecież gdyby mnie naprawdę kochał, to by przepraszał od pierwszego dnia kłotni, by sie przyznał do błedu, ale on nawet nie wie jaki bład popelnił :o

a co sie stalo ? faktycznie wyrywal jakies modelki?

Gość czasp odjąc decyzje
podniecił sie jakaś spieczoną dupą...dobra nie bede jej obrazac bo to nie jej wina, podniecił sie bo ona to juz jakas tam fotomodelka...ehhh nie chce o tym hgadac widze że ona byla wazniejsza tyle że ona ma go w dupie a on sie cieszył że moze jej robić fotki

a moze Ty robisz z igly widly? bez braku zaufania związek nie ma prawa przetrwać

Gość czasp odjąc decyzje
tylko, że on mi zabraniał chodzić na sesje, mówił że nie i jż , albo że i tak sie nie nadaje... więc z nim zerwałam a on nagle mówi "to był błąd powinienem pozwolić ci chodzic" aaa i jeszcze wstawil fotke z tą laską której robił zdjęcia na fb w sumie nie powinnam miec złudzeń . zwala sobie pod nią stopami glupie stulejarz