Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gmaja

imie dla chlopca

Polecane posty

gmaja no wlasnie tak myslalam o Natanielu, Nikodemie. Mnie sie bardzo podoba Roland ale nie wiem czy przez takie imie dzieko by nie mialao w szkole nieprzyjemnosci. Chociaz teraz dziei maja tak roznie na imie ze nie wiem czy sie tym przejmowac. moj facet ma na imie Roland, i nigdy nie mial nieprzyjemnosci, wrecz przeciwnie :) ja bym dala Sebastian albo Adrian albo Artur ;) heh marzy mi sie synek :))

Gość ronald?porażka!
a Artur to imię dla lokaja

Santa Klałs Dżon Brajan Nikolas Kristofer Endrju hahahahaha taka teraz moda wsrod plebsu wiec nie polecam Najładniejsze sa imiona Piotr Mateusz Szymon Paweł itp Piotr Mateusz Szymon Pawel ?? przeciez tego od cholery i troche ja sama znam 6 Piotrkow Mateuszow chyba z 10 Szymonow 4 jak nie wiecej a Pawlow?? heh nie chce mi sie liczyc ale trosza ich tez bedzie :D

ronald?porażka! a Artur to imię dla lokaja twoja stara to lokaj a twoj stary to wiezien azkabanu, sie nie podoba to won.

Gość kuki123
po chorwacku Bojan a co

Gość do anabel772
widzę, że jesteś bardzo kulturalna. Co dziewczyna nie może mieć swojego zdania?przecież nikogo nie obraziła.

Gość b1
dla mnie patryk moze byc takie raczej spokojne wybierz to co ci w duszy gra co do wypowiedzi ja bym wolala imie orginalne niz oklepane jak kubus, pawel, piotr, mateusz, filip, szymon.

Mój synuś będzie miał na imię NATANIEL :) bez względu na to co inni mówią.

ladnie nataniel tylko to imie i natan strasznie duzo kontrowersji wzbudza. Ja tez nie chce nazywac dziecka popularnie tym bardziej ze ja mam tez nietypowe imie i zdazaly sie docinki w podstawowce jakies, w liceum razej nie na studiach wszyscy mnie znali co mi sie bardzo podobalo, i do tej pory mnie wszyscy pamietaja, czasem ktos rzuci jakis glupi teks ale mam to gdzies. teraz sie ciesz ze nie mam na imie jak wiekszosc, i dlatego synkowi tez bym chiala dac nietypowe ale w miare rozsadku:)

ponadto tez mi sie zdaje ze teraz dzieci sa tak nazywane ze raczej nie beda mieli nieprzyjemmnosci w przyszlosci

Gość moj maly ma
Dawid Szymon,proste imiona sa najladniejsze takie jest moje zdanie

Natanael- tak nie zarejestrują dziecka w usc. a dlaczego imię jest kontrowersyjne?

Natanael zarejestruja, ponieważ taka właściwei jest poprawna forma i taka występuje w Biblii

ale z tego wynika, że zarejestrują natanaela , problem bylby raczej z Natanielem "Nie widzę przeszkód, żeby synowi Państwa nadać imię Natanael "/ >> to chyba oznacza że zarejestrują ?

Natanael, ale w polsce odpowiednikiem jest Nateniel. Byłam w głównym USC w Łodzi i Pani powiedziała mi, że jedyne w Polsce dopuszczalne opcje to Natan i Nataniel, jeszcze dowiedziałam się, że imię Nataniel w Polsce nosi 906 osób :) Ona mi to porównywała z chęcią zarejestrowania Oliwi i Olivi.

dziwne, że spotkałam forme Natanael a z podanej stronki wynika "w polszczyźnie przyjęły się dwa imiona biblijne: Natan i Natanael" nie chce byc niemiła ale czytaj ze zrozumieniem

Gość blę27
mój chrzesniak ma na imię Natanael.....nie chceli go zarejestrowac jako Nataniel....chociaż innych znajomych synka juz zarejestrowali jako Nataniel....wiec to chyba zalezy od baby z usc....ale pierwotna forma imienia to własnie Natanael

a moj synus ma na imie Mikołaj i jest cudny:)Ale lubie tez imie Przemek,kazdy jeden ktorego znam to wspanialy i dobry czlowiek..

Gość żassta
moj bedzie mial na imie Marcel, takie mi sie podoba i juz!!! ale Natan tez jest sliczne

Gość malinama
Kosma, Iwo, Leon to moje typy:)

wlasnie zobaczylam ze ktos sie moim nikiem podpisal pod wypowiedz o owczarku z 16.10. ze tez ludzie nie maja co robic. po co wchodza na takie fora.

A ja zwrocilam uwage na imie Fabian...i jezeli to bedzie chlopiec tak wlasnie dam mu na imie;) chociaz moja przyjaciolka smieje sie FABIAN-PAWIAN;p

Gość błagam
...dopasuj imię do nazwiska - bo Xawier Cebula albo Oliwier Kapusta to tylko szkoda dziecka...