Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a co mi tam i tak jestem idiot

tej nocy popelniam samobojstwo

Polecane posty

nie chwalę się ani nie żalę. i tak popelnię. nikt nie zauważy. faktycznie nie zasługuje na miłość. facet mnie wyrolował i teraz wszyscy się ze mnie śmieją jaka to jestem głupia i bez szacunku do siebie.

Gość czasp odjąc decyzje
nie mów tak! opowiedz oc sie stało! inie zabijaj sie!! ja też bym chciała umrzeć, ale to wina faceta, więc niech oni umierają nie my!! no napisz coś wiecej o swojej sytuacji

Gość ja też nie otwieram
widocznie nie zasłużył na Ciebie będzie lepszy :D głowa do góry szkoda przez takich życie marnować, trzeba zrobić im na złość i żyć pełnią życia

Gość to zły znak
i udowodnisz im tylko, że nie masz szacunku do siebie. żyj 🌻

Gość keri bedziesz walczyc
to idz i zrob to czego nigdy jeszcze nie robilas! albo chociaz daj chlopakom poskakac troche,bo potem to juz robaki tylko :(

Gość aafisia fisia
a po co Ty masz je popełniać? niech robią to ci, przez których czujesz się źle, opowiedz nam wszystko, chociaż jesteśmy sobie obce, nie chcę, żebyś odebrała sobie życie; też chciałam rok temu zrobic to samo, a teraz sie cieszę, że mi sie nie udało

i tak wplatalam sie w takie zycie, ze juz mi sie nie chce. nie mam sensu zycia i czuje sie upokorzona. jestem za wrazliwa na gierki facetów. facet specjalnie mnie upoorzyl bo wiedzial, ze mi sie podoba.

dziękuję wam wszystkim za wsparcie ale wlasciwie juz zdecydowalam na 99 procent.

Gość aafisia fisia
Była jakaś taka piosenka 'facet to świnia" czy jakoś tak, i to jest prawda. Daj mu w ryj pięścią, ale nie rób sobie krzywdy.

Gość czasp odjąc decyzje
uspokoj sie! też jestem w podłej sytuacji, ale zamierzam się upijać aż zapomnę , a później klin klinem nowy facet albo kariera i tam zapomnę, znajdz sobie coś!!!!!!!!!!nie mysl o nim, napisz co zroobił ten zjeb

nie popelnisz samobojstwa bo za bardzo chcesz zyc, to jest silniejsze od Ciebie. Poza tym jezeli bys nawet to zrobila ( w co watpie) to pokazesz tylko swoja slabosc i brak poczucia swojej wartosci. Wez butelke wina, wyplacz sie w poduszke nawet tydzien trwaj w takim stanie. ale potem wstan, ubierz sie i dz do fryzjera i na zakupy. Stan przed lustrem i powiedz sama do siebie:"bede zyla na przekór wszyskim!"

Gość joti
Też jestem wrażliwa i słaba, też nie mam ochoty żyć przez świństwo które mi facet zrobił, ale broń Boże nie myślę o samobójstwie. Nie rób tego, bo napewno są jeszcze osoby które Cię kochają. Nie rób im takiej krzywdy.

Gość to zły znak
czyli 1% jeszcze jest więc pogderamy Ci aż zmienisz zdanie :P słuchaj, wybacz mu to, i im, oczyścisz się wtedy. jeśli chcesz by inni Ciebie szanowali, to uszanuj też siebie samą, swoje życie, bo to najwyższa wartość. dbaj o siebie, kochaj siebie najlepiej jak potrafisz. i uśmiechaj się mimo wszystko, choćby po to, by zagrać im na nosie :) a to co ktoś Ci zrobił, to świadczy tylko o nim źle. pamiętaj, ta karma zawsze wraca...

Gość to zły znak
Myrek :) 🖐️

Gość aafisia fisia
Ja byłam nie jeden raz upokorzona-molestowana w dzieciństwie, wyśmiewana w szkole, przez dalszą rodzinę, bo zawsze ktoś miał jakiś powód, żeby mnie upokorzyć. Odizolowałam się, biorę środki przeciwdepresyjne,ale mam dystans. Szanuję siebie i ludzi-ale ludzi na odległość. Ja się tego uczyłam 24 lata, czyli całe moje życie-po tych wszystkich doświadczeniach czuję się dość silna, czy wystarczająco nie wiem. Ty spróbuj to, co Cię spotkało, potraktować jako lekcję, jak ją przetrwasz, to będziesz silniejsza-drugi raz taka sytuacja Cie nie poruszy.Będziesz jak skała.

Gość czasp odjąc decyzje
wez koleś spierdalaj, pewnie i tak jestes laską która leczy tu kompleksy ;/ nie sluchaj glupot, spotkasz kiedys kogos porządnego, kazdy spotka, pomysl "dobrze sie stało że mnie zostawil bo teraz mam szanse poznać moją prawdziwą drugą połowke:) "

Gość fajna babcia
ZABIJ SIE SUKO.

Gość fajna babcia
ZABIJ SIE SUKO.

Gość aafisia fisia
to co guma orbit napisał(a) to bardzo mądre słowa, podpisuję się pod nimi

Gość hedjhdjdhfdhjff
Ejjjjjjjjjjjjjjjjj Jesli to prawda to wez sie zastanow,ale Wiesz ze jak to rpowokacja to mozsz miec kłopoty niezle, a dlatego bo mojej siostry przyjaciolka napisala na bardzo popularnym portalu ze sie zabije i ze to juz nie dlugo, ktos anonimowo doniosl wpis na policje, namierzyli ID wpisu, i policja przyszla do niej, okazalo sie ze to bylo chwilowe zalamanie i dziewczna tak naprawde nie chciala popelnic samobojswtwa, ale taki skandal w rodzinie i w znajomych wybuchl ze dziewczyna dopiero wtedy sie zalamala po tym Uwazaj co piszesz, to jest dobra rada

Facet kazał mi stać pod hotelem i na niego czekać przy czym do kolegi zadzwonił, że jakaś dziwka stoi. Teraz wszystkim osobom z pracy kolega rozpowiedział i że z taką dziwką i łatwą puszczalską co pod hotelem stoi i czeka na jakiegoś kolesia nie będzie się zadawał bo jestem naiwna i głupia zakochana w jakimś typku co tylko o moim dziewictwie marzy i chce mnie przelecieć. I mają rację: jestem głupia. W dodatku moje życie to piekło. Mieszkam z tym kolegą, który mnie szantażuje. Narobił mi długu i nie mogę się wyprowadzić. Nie zarejestrowałam się w usos i mnie wywalą z uczelni. Miałam to zrobić dzisiaj ale jestem załamana. Nie mam po co żyć.

Gość aafisia fisia
To trafiłaś na wrednych drani. Współczuję, bo wiem, że to świeza sprawa, i że bardzo teraz boli. Nie zabijaj siebie. To oni zasługują na śmierć.

Gość aafisia fisia
Dlaczego nie możesz się wyprowadzić?

Gość fajna babcia
ja ci pomoge

Gość czasp odjąc decyzje
a kochałas go?? pomysl że to dran i dobrze że nic was nie lączyła. bardziej boli gdy ktoś kogo kochaszi ufasz mu rani :(

Gość aafisia fisia
a co to jest usos, bo ja nie wiem?

Gość pomysl o rodzicach i o
bliskich. przez jakiegos głupiego faceta chcesz im zrobic takie swinstwo, zlamac im zycie? Nie bedziesz lepsza od tego faceta, bedziesz znacznie gorsza. Nie badz egoistką.