Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a co mi tam i tak jestem idiot

tej nocy popelniam samobojstwo

Polecane posty

internetowa rejestracja przedmiotów na uczelni.

Gość matki polki
najgłupsza głupotą jest zabijać sie przez faceta

jestem sierota wiec rodzice sie nie przejma. tylko babcia, pies i brat. zreszta oni tez moze nie tak bardzo.

Widzę że nikt nie przeczytał tego co podałem w linku. PierdoIenie o egoizmie.. mnie wyprowadza z równowagi. A kur vv a gdzie ci wszyscy bliscy są jak chce to zrobić? Czemu nie chce się z nimi tym podzielić. Myślenie nie powinno sprawiać trudności, a jednak.

Gość ja to juz dawno przeczytalam
🖐️

ja to juz dawno przeczytalam Ok, ok. Po prostu się zdenerwowałem, ale już mi przeszło.. jutro do pracy.. zaraz się wybieram spać. :P

Gość aafisia fisia
To z tymi przedmiotami to ja proponuję zrobić tak: Idź w poniedziałek do dziekanatu, powiedz, że program był jakiś wadliwy, bo nie mogłaś się zapisać, a myślałaś, że błąd zostanie naprawiony, ale tak się nie stało i poproś, żeby Cię wpisali sami.Oni mają możliwość uruchomienia-tj. uaktywnienia konta studenta. Wystarczy poprosić.

szczerze mówiąc, nie wierzę że chcesz to zrobić. Nie wątpię w to że jest Ci bardzo źle ale nie zabijesz się. Gdyby było inaczej już dawno byś to zrobiła nie powiadamiając o tym nikogo a na pewno nie pisząc na tak poyebanym forum jak kafeteria. Facet rzeczywiście zrobil Ci swinstwo ale wykarz się większą inteligencją niż on i nie przejmuj się tym co napierdolil na Ciebie. To swiadczy tylko o nim a nie o Tobie. Poza tym po czym on stwierdzil ze jeses dziwka? o stalas pod hotelem? Zajebisty argument. Ile ten pajac ma lat? Uwierz, że ludzie maja wieksze problemy niz plotki na swoj temat. Da sie z tym zyc:) Tylko nie pokazuj swoim zachowaniem, że to co mowil to jest prawda.

Gość to kogo wolisz czy
durnego faceta, czy babcie, brata i psa. Pomysl!!!

Gość roxana muzykalna
ja hce skonczyc ze sobom to jej sprawa niech nagra film to skomentujemy

Gość aafisia fisia
roxana, weź spadaj

Za filmy się płaci. Umówił się ze mną pod hotelem przy czym mnie nie poznał po kilku miesiącach. Pewnie mnie poznał ale specjalnie to zrobił by mnie upokorzyć. Tylko kolor włosów zmieniłam. Mój wspollokator(a jego kolega)teraz rozpowiada o moim totalnym braku szacunku do siebie, że czekalam pod tym hotelem. Dziękuję wam za wsparcie. Nie wiem co zrobię prawdę mówiąc. Może faktycznie tylko współlokator wyolbrzymił tą sprawę i tak naświetla wśród znajomych albo to ze mną coś nie tak i zbyt naiwna jestem.

Gość aafisia fisia
Poprostu ci chłopacy(faceci) są niedojrzali emocjonalnie i na siłę robią sobie z Ciebie ofiarę; tak jakby byli wampirami energetycznymi, chcącymi wyssać z Ciebie energię. Powoli złość i poczucie upokorzenia miną, ale być może nie zapomnisz. Spotkasz jeszcze fajnego chłopaka; po co Ci taki dziwny jak ten. A z uczelnią zrób tak, jak napisałam. System ma prawo źle działać, a oni w dziekanacie są od tego, żeby studentom pomagać. A babcia , pies i brat, to dużo, jeśli chodzi o najbliższą rodzinę.