Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KochająceSerduszko

Czemu nie którzy nie potrafią docenić prawdziwej miłości?

Polecane posty

Gość fatamorgana na bani
bo takie jest życie - często docenia się coś już po tym jak się toi straci. jedyna pociecha to to że następnym razem człowiek jest już rozważniejszy

Tylko mi ta jedna piosenka z discopolo podoba wolno chyba przecież Nie jestem naiwna ;( Po prostu otworzyłam serce a ktoś to wykorzystał Nie moja wina że tak zrobił i był nie fer

Gość fatamorgana na bani
no cóż ... życie.... tak bywa... mam dla Ciebie jedno pocieszenie - kiedyś w końcu trafisz na właściwego faceta, który szczerze Cię pokocha

Gość fatamorgana na bani
a co do zaufania - jeśli kiedyś będziesz chciała z kimś być, będziesz musiała mu zaufać, bez tego nie da się zbudować żadnego związku

Gość fatamorgana na bani
Zmieni się zmieni :) z doświadczenia Ci to mówię :)

Chciałabym by to się zmieniło.Najgorsze jest to że myślałam że to jest ten jedyny tak dobrze mnie rozumiał i tak jak by mi czytał w myślach Myślałam że w końcu znalazłam kogoś tak wspaniałego a tu wielkie zaskoczenie że taki wcale nie był tylko udawał Nie wiem po co inni grają

Gość fatamorgana na bani
Miałam takiego samego ananasa :) Mój nie tyle grał co pozował na kogoś kim chciałby być a nie był... z czasem wyszło szydło z wora, a najgorsze było to że mimo iż zobaczyłam jego prawdziwe oblicze, tak bardzo go kochałam że nadal chciałam być z nim... i tylko palec Boży mnie uratował, bo dzięki Bogu to on ze mną zerwał i dzięki Bogu jestem teraz z prawdziwym mężczyzną który naprawdę mnie kocha, a nie z tamtym egoistą.

To dobrze że teraz Ci się ułożyło w miłości.Ja nadal go kocham ale on urwał kontakt trochę szkoda bo jednak tego nie zapomnę że tak bardzo go kocham pomimo tego że mnie oszukał

Gość fatamorgana na bani
Serduszko - ja wiem że teraz widzisz wszystko w czarnych barwach i jest Ci ciezko, ale wierz mi to minie... potrwa to trochę, ale w końcu minie, tylko nie szukaj z nim kontaktu bo to nie pomaga w zapomnieniu. I jak kiedyś ktoś Cie pokocha tak jak na to zaslugujesz to wtedy zobaczysz co to znaczy kochac naprawdę czyli z wzajemnością... to dopiero jest silne uczucie ;) Wszystko przed Tobą Kochana - głowa do góry :)

Gość fatamorgana nie ma cipki!

Gość fatamorgana na bani
Dobranoc ;)