Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kopulant

jaka róznica wsadzić ładnej a brzydkiej

Polecane posty

Gość kopulant

Mam już tak dużo zaliczonych wsadów w to intymne miejsce kobiety. Muszę powiedzieć, że zastanawiam sie teraz w jakim celu faceci tak ostro atakują ładne dziewczyny, a one udają trudno zdobywalne, gdy obok jest taka ilość tych mało ładnych a chętnych w każdej chwili na bzykanko. Więc wytłumaczcie mi czemu to tak jest? A to intymne miejsce sa tak podobne do siebie i wcale nie zależą od urody laski!

rzecz w tym że nie każdego faceta stać na tyle gazet i wina by móc tylko kopulować nie zerkając w międzyczasie na śliczny grymas twarzy podnieconej kobiety podczas minetkowania

Gość kopulant
czyli wsadzacie bo ładna? To taka nagroda dla niej czy dla Ciebie? No to gratuluje uprawy.

Gość kopulant
ja mam odpowiedź: wsadzam tam gdzie bez problemów... krocze te same

Life is brutal. Jak widzę brzydką to nie mam ochoty na seks bo o seksie w tym topełe mówimy a nie o uczuciach i dostrzeganiu zalet. Żeby wsadzić muszę być nakręcony a nakręca mnie piękne, młode, jędrne ciało

Gość brakaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a ja bym wsadziła ci w łeb cos.....kapulant , haaaaa wybzykal jeda i kozaczy..niewiesz jak cipk a dobrze wyglada..

Gość kopulant
A czy ja napisałem, ze nie ma być jędrne i młode? Pisałem o ładnych i mniej ładnych...brzydszych

Gość kopulant
brakaaaaaaaaaaaaaaaaaa a czym różni sie twoja cipka od innej?

Dla mnie nawet jak laska ma śliczną twarz a resztę słabą to w gruncie rzeczy jest brzydka bo na piękno składa się całość. Dlatego ta ładna musi być łładna z twarzy, i mieć super ciało.

Gość kopulant
podkurwiacz czyli warto zabiegać choćby miesiące i pozbyć się konkurentów aby tylko tej ładne wsadzić? Dziwna filozofia.... Ja potrzebuję wsadzić a nie podrywać

Gość brakaaaaaaaaaaaaaaaaaa
moj a cipeczk a , jest pachnaca i wygolon a przy tym bardzo ciasna i ładna z wargami w srodku , wyglada jak cipk a małej dziewczynki.. podoba si e mazczyznom:)

Kto mówi o podrywaniu? Te śliczne prędzej się rozkładają od brzydkich! Nie wiem na czym to polega ale tak jest. Może mają świadomość, że nawet z 10000 przebiegiem i tak męża znajdą

ja osobiście wolę umówić się z brzydszą, ale wyposzczoną i aktywną w łózku, niż uganiać się pół miesiąca za jakąś wyrafinowaną księżniczką.

Gość kopulant
brakaaaaaaaaaaaaaaaaaa a skad wiesz że cipka innej nie wygląda ładniej i apetyczniej, mimo że nie ma takiej ładnej twarzy i figury jak Ty? Śmiać mi sie chce gdy udowadniasz ze Twoja jest lepsza od koleżanek. A ile tych cipek widziała?

Gość kopulant
tajemnica_on oto chodzi! No to jest tu nas już dwóch!

Lubię piękne kobiety które są trudne do zdobycia i nie dają byle szmaciarzowi. Myślę że jak z taka kobieta urodzi mi córkę to ona też będzie piękna i będzie się szanować, no i przedewszystkim na pewno będzie moja :) a nie pierwszego lepszego łapsa. Córka ze szmatą co nastawia d każdemu najprawdopodobniej też będzie szmatą, A taką to szkota karmić i ubierać.

Gość kopulant
rozdziewiczłowiek my tu nie o ideologii piszemy!

dokładnie, wyskoczył jak filip z konopii z płodzeniem córek a my tu o zwykłym wsadzanym dyskutujemy :) te mniej urodziwe najczęściej dużo bardziej się starają w łózku, a że ja też zawsze się bardzo staram to zazwyczaj aż iskry lecą :) no i też mam pewność, że nigdy o mnie nie zapomni, nawet gdyby to było tylko jedno spotkanie.

Ideologia się skończy jak zaciąży jedna ze szmat co im tylko wsadzacie i upatrzy sobie któregoś z was na tatusia swojej córki :) Wtedy będziesz żałował jeden z drugim łapsie żeś sobie wcześniej nie uciął.

Gość anatol
Trzeba wsadzać główkę ale nie zapominać o głowie i tylko takiej co zażywa antykoncepcję... A Ty porypany rozdziewiczłowiek zostaw Chrystusa w spokoju a weź się za nalewanie oleju do głowy.