Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zzaallaammaannaa

Co mam zrobic ? ? ?

Polecane posty

Gość zzaallaammaannaa
Jednak ie zawinił... a ja tak na niego naskoczyłam :( Chociaż też zdenerwowałam się... Wypominał mi moje błędy z przeszłości.. i czepiał się o to że cały dzień do niego nie napisałam...

Gość gwoli wyjasnienia...
cos mi tu w tym wszystkim nie pasuje. 1. to dlaczego mial ja zapisana w ksiazce telefonicznej? dziwne nie? 2. jesli pisal "piekna nieznajoma", to chyba oczywiscie, ze sie nie znaja...ale on moze chcial ja po prostu ty sms-em poderwac...i blizej poznac 3. dziewczyna powiedziala ci prawde, ze nie zna nikogo takiego (moze na ten sms nie zareagowala i nie wie do dzis od kogo on jest) a ty jej o tym nie powiedzialas, pytalas tylko o niego, jako o osobe Dla mnie ten twoj chlopak cos kreci. To sie wszystko kupy nie trzyma.

Gość skadii
i powiedzialas mu, ze go sprawdzilas i teraz wierzysz, ze to nie on, haha? a moze to jednak on, jak napisala "gwoli wyjasnienia", czy wiesz, ktory to kumpel pisac z jego komorki cos to wszystko podejrzane

Gość zzaallaammaannaa
W końcu to tylko sms... A ja przecież mu ufam...:) Teraz jest między nami wyjątkowo dobrze:) Spędzamy ze sobą każdą wolną chwilę..:):D

Gość de.molka
najwnosc gora! niech zyje naiwnosc!

Gość zzaallaammaannaa
Ale jeden sms o niczym nie świadczy... i jak może mnie zdradzać skoro każdą wolną chwilę spędzamy razem..?? Nigdy mnie nie zawiódł... Więc nie mam podstaw aby podejrzewać go o zdradę...