Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masakra2010

upodlenie

Polecane posty

Gość masakra2010

nie potrafię jej pomóc, mój ojciec tylko ma nerwy, ona nie pracuje, ojciec nie daje jej pieniędzy a matka opierdale ma często o głupoty. Ojciec głupich zapałek nie może znalezc i juz matce się za to obrywa. To jest przykre :(

Szkoda mi Twojej mamy. Jest dużo takich kobiet, a najgorsze jest to, że są same sobie winne, bo pozwoliły na takie traktowanie. Ciężko to zmienić, ale może powinna się ojcu "postawić".

Gość masakra2010
wiem, że poczęści jej wina, że pozwala sobie na to wszystko. Obecnie ma ponad 50lat, jak wracam nieraz na weekend do domu to staje w jej obronie. Np dzisiaj prosiłą o kasę od ojca, żeby dał jej na zakupy. Ten zaczął jej wmawiać, że po co, że ma coś tam i znów nowe. Ja powiedziałem, żeby się tak mu nie tłumaczyła, a do ojca żeby wyskoczył z kasy dla swojej kobiety, a nie że ona się jeszcze prosi. No ale ile mogę o nią walczyć, mówię żeby coś może zaczęła robić ze sobą, ale nie potrafi :/ Za długo była zależna od niego, a ja nie wiem jak jej już pomóc. Nie chce wspominać matki po latach jako kobiety upodlonej przez ojca, kobiety która siedziała tylko w domu i była zależna od niego :/

Gość masakra2010
MIeszkając z nimi przez długie lata mi też się udzielił ojca "rezim". Na pewno po części z wyrażaniem własnego zdania, z obawą przez zjebką

Gość masakra2010
zaznaczam, że nie stosuje przemocy fizycznej, lecz psychiczną. Wiem, że robi to nieświadomie, jest człowiekiem typowo ze wsi, sam pewnie nie miał z kim rozmawiać o problemach i wyszło mu to wszystko. Szkoda tylko, ża na nas się to odbiło :/

Gość masakra2010
co Wy na to??

Gość skora jest super
musiz namowic mame na jakies wyjscia z domku..musi znalesc sobie prace nawet dorywcza i zaczac myslec o sobie:-9 Ty szybko wyfruniesz z domu a ona zostanie upodlona..bezsilna:-( zapros mame na kafe..pogadamy

Gość masakra2010
też jej to mówie, że może jakaś praca jej pomozę. No ale niestety ma rentę póki co jeszcze pzez najbliższy rok i mówi, że nie może żadnej pracy szukać czy podjąć. Ojciec kazał jej mieć rentę i pomagał załatwiać, powiedział jej że przecież nie będzie siedziała na "krzywy ryj". Rentę też nie widzi na oczy, trafia na konto ojca. On nawet żywnośc sam jedzie kupować. Rozmawiałem z nim, żeby rentę chociaż jej dawał tą która jej się należy. On jest zdania, że kobieta nie powinna mieć kasy, bo wszystko przepierdoli na ciuszki i cukiereczki.

Gość masakra2010
sam już nie wiem :(

Gość skora jest super
echh ze ona sie godzi na takie zycie..masakra:-0 zapros mame na kafeterie..moze cos wskuram rozmowa..a mama ma kolezanki? czy tez tato zabrania?

Gość masakra2010
namówiłem ją raz na psychologa, że może on jej pomoże. No ale raz była i koniec, nie chce jej się. Staram się jej tłumaczyc, żeby zaczęła myśleć o sobie, ale ona na to tylko, że jakoś to będzie i dalej czas leci :/ nie mam sił :(

Gość masakra2010
mama nie umie posługiwać się netem, ale mogę zejsc na dół i rozmawiać z nią prze Ciebie

Gość skora jest super
oki..zapros mame na wspolna kawe w kafeterii hihi:-)

Gość masakra2010
skora jest super w jakim jestes wieku?

Gość skora jest super
no przed 30..ale zycie znam dobrze...bylam w podobnym zwiazku:-) wiesz albo zaloz mamie @ to moze tak lepiej sobie pogadamy bez podgladaczy:-)

Gość masakra2010
rozumiem, że pocztę. Powiem Ci tak, mam na kompie totalnie się nie zna, w skali od 1 do 10 to 0. Pisanie idzie jej masakrycznie, bardzo długo szuka poszczególnych liter, nie ma się co dziwić, bo nikt nigdy jej tego nie uczył, a sama nie miała chęci. Może na skype byście później sobie porozmawiały? Jeśli jest taka moźliwość.

Gość skora jest super
bez problemu ale dopiero wieczorkiem oki? podaj login to sie odezwe

Gość skora jest super
aha moze namowie Twoja Mam zeby nauczyla sie obslugi kompa...w necie mozna znalesc dobrych znajomych :-)

Gość masakra2010
no właśnie najlepiej wieczorkiem:) zaraz podam, tylko odszukam nazwę użytkownika, dawno nie korzystałem i muszę zainstalować

Gość skora jest super
ok..ja narazie mykam..ale odezwe sie do mamy napewno..milego dnia :-)

Gość masakra2010
więc moja nazwa użytkownika to thelastone_83

Gość skora jest super
zapislam..jak bede na skypie to sie odezwe..:-)

Gość wieśniara
Autorze co to znaczy "typowo ze wsi"? Wedłu Ciebie na wsi mieszkaja same prymitywy? Na wsi jest ich dokładnie tyle samoco wmieście, moja koleżanka miała męża mieszczucha, a regularnie ją okładał...

Gość do wiesniara
co Ty wogole piszesz? temat jest o kobiecie ponizanej przez meza despote a nie o tym gdzie kto mieszka..tez jestem ze wsi zeby nie bylo:-P