Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kafeterianka252

ile kosztuje butelka aventa????

Polecane posty

Gość Kafeterianka252

taka najmniejsza, dla noworodka? Robię listę zakupów i przy okazji podliczam sobie ile jeszcze kasy wydać:)

Gość nie kupuj aventa
szkoda kasy na avent, nie sa rewelacyjne a bardzo czesto przeciekaja:O

Gość Kafeterianka252
To jakie mi polecicie? Będę karmić mieszanie, cycem i butlą. A avent tak ostro reklamują, więc pomyslałam, że są dobre:)

Gość nie kupuj aventa
tyla kasy za mala buteleczke?:O tu placisz za znana nazwe, nie za jakosc. olac aventa wez cos tanszego, polskiego, i kupuj od razu duze, bo te najmniejsze posluza przez miesiac gora dwa

Gość Kafeterianka252
& zł, nie drogo, ale jednak wolę kupić w aptece:) Bez kosztów przesyłki i od ręki.

Gość nie kupuj aventa
na karmienie mieszane dobre sa tomme tippee "closer to nature", te okragle. moze tez nie naleza do najtanszych, ale skoro i tak chcesz wydac ta kase to zdecydowanie bardziej polecam niz aventa. maja ksztalt zblizony do piersi matki, dziecko jak ssie to przytula sie do tego smoka cala buzia, bo jest duzy jak cyc. ja polecam, ale ceny nie znam, tez pewnie cos kole tego jak avent.

Gość mammmmama
11,5 za mała buteleczkę to chyba nie jest dużo? Dla mnie ważne było żeby była to remonowana firma a nie no name bo nie chciałabym kiedyś mieć do siebie pretensji, że przez moje zaniedbanie dziecko ma krzywe zęby itd. Wiem, że to głupie ale cóż, tak mam :) Oczywiście przy Avencie nie będę się upierać, że jest najlepszy bo koleżanki używają TT i innych i są zadowolone jednak ja mam doświadczenie tylko z Aventem i wg mnie sa okej :) Autorko jeśli będziesz karmić i cycem i butlą to może zaopatrz się w laktator z Aventu wtedy 2 buteleczki masz od razu w zestawie :)

Gość Kafeterianka252
Dzięki za odp:)

Gość nie kupuj aventa
mammma -n chodzi o to, ze butelka powinna sie latwo i szybko domykac, bo czasem trzeba to zrobic szybko. a z aventem trzeba sie czasem namocowac jak sie nie ma wprawy, bo inaczej ciekna. nie tylko ja to zauwazylam, inne znane mi matki tez to odkryly. niecierpie aventow. mam co prawda tylko 1 butelke avent, ale jak mam emergency i wszystkie inne sa nie umyte i musze zrobic w avencie, to wole na szybko przemyc jakas inna niz bawic sie w ten avent i denerwowac:O

Gość Kafeterianka252
och już mi się pomieszało:)

Gość mammmmama
Tak jak napisałam nie upieram się, że Avent jest najlepszy, po prostu tylko z nimi mam doświadczenie, wierzę z tym przeciekaniem bo czasami tez mi się to zdarza, strasznie wkurzające :( tylko wtedy szybko odkręcam, dokręcam i jest okej, akurat dla mnie nie jest to problem :) Ja tez od początku karmiłam cycem i butlą, miałam ręczny laktator z Aventu i byłam zadowolona ale przekonywać autorki nie będę żeby nie było na mnie potem ;)