Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PO - wybór dla prostaków umysł

GŁUPI PROSCI TĘPI LUDZIE! czy wy myslicie że teraz za rządow PO jest mniej afer

Polecane posty

niż za czasów PIS- lpr - samoobrona??? założę się , że jest więcej tylko nikt nie demaskuje!!! gdy za czasów PIS ktoś ukradł 2 zł to zaraz PO wynajmowało szpiega za 2000 zł żeby dowalić i pokazać najlepeiej w TVN jakie to przekrety odchodzą teraz ani słowa nie słyszymy aby PO cokolwiek robilo źle! nic1!

Gość zapada
spadaj moherze....idz sie leczyc do psychiatryka razem z tym swoim Kaczyńskim bo oboje macie nierówno pod sufitem :O

Gość kazdy polityk to
swinia czarna

wasz nowy prezydencik cieszy że ma pełną michę i komnaty dla swojej trzodki , a poprzedni?? był normalny :( był prawdziwym politykiem, a ten Komorowski to nagle sięwziął ni stąd ni zowąd :o ale ja nie o nim tylko o PO!!!!! strasznie sie dzieje odkąd rządzą, te podatki, a jak powódź była to co? ponoć gówno a nie pomogli...

ci co to wiedzą to to wiedzą,ale fanatycy PO to prędzej zginą i zbankrutują przez swoją kochaną partię niż zmienią zdanie..

haha :D kochane pomarańczki ;* obrażaj do woli,ale to tylko o Tobie źle świadczy,żeś cham i prostak :P

cóż wyborcy PIS potrafią argumentować itp. a elektorat PO tylko wyzywa i jeszcze odrwaca kota ogonem że to PIS jest agresywny :D oczywiście ludzie to kupują ... :o

Gość prawdę mówiąc to poprzedni
był tylko marionetką w rękach brata - to jest cała prawda

a obecny jest marionetką w rękach Tuska :P ale nieudolnie sie stara,a wujek Tusk go pewnie biczem zmusza do posłuszeństwa :_P

Gość Kafe poradnik
Autorze obrażasz naszego Prezydenta. Czy masz prawo domagać się szacunku dla poprzedniego?

Gość wynika z tego że wyłącznie
na wsiach i na ścianie wschodniej mieszkają "mądrzy ludzie". Są wśród nich głównie rydzyki i niewykształceni ludzie. To oni głównie głosowali na Jara. Cała reszta to pospólstwo i tępaki :):):)

Gość
A czy ci, którzy obrażali poprzedniego- mają prawo się domagać, szacunku dla tego?????!!!!! Wpadli we własne sidła :)

ale gdzie ja nie szanuje co napisałam??? nie obraziłam go tylko wyraziłam pogląd, oraz moją antypatię. i przestancie pierdolic o rydzyku, i moherach, ja mam 20 lat, jestem ładną dziewczyną, do koscila nie chodzę , a mimo to wybieram PIS (moja rodzina nie)

Gość wynika z tego że wyłącznie
hihihi - czyli jak sąsiad kradnie to ja też mogę :):):) Niezła katolicka moralnośc. Potem pójdę się wyspowiadać i po sprawie :):):)

ja mam 20 lat, jestem ładną dziewczyną, do koscila nie chodzę - no właśnie,a np. moja babcia głosuje na PO,bo w szkle kontaktowym powiedzieli,że kaczyński jest zły,a skoro w telewizji tak mówią to to prawda :O serio,zatkało mnie jak tak powiedziała..no ale to podobne myślenie jak tych babć co słuchają radia maryja i wierzą we wszystko co tam powiedzą - starsze panie są po prostu naiwne i tyle.

heheh - no ale własnie juliusz - jak młode laski zobaczą takiego gonzo w tv to myślą "on mówi że krzyż jest be a podatki cool to ja też bede tak! bede fajna moze go poznam :P " chyba podnajęli jakiegos modela.... no tak babcie wierzą we wszystko, chociaż u mnie największą dewotką jest mama...wszystko co mowia w tv to ją przeraża, w zeszlym roku grypa - zaraz poleciala po szczepione kupila zaszczepila mnie, ja chroowałam potem 3 tygodnie, a 2 miesiace poziej pwiedzili że nie było wcale zagrozenia :o

PO wydaje grube miliony na niszczenie legalnych interesów stalinowskimi metodami tylko - jak się wydaje - po to by zdobyć poklask, kto wie, dla kogo tak naprawdę działają. mafia? rosja? by żyło się lepiej 🖐️ gdyby to zrobił Kaczyński to mielibyśmy taką aferę, że nie ma bata tylko rząd do dymisji

Gość ale z innymi seksi się w
a jakie to legalne interesy niszczy PO? Sklepy z dopalaczami?

Gość Wrózka Udziuszka
hehehe dopalacze nadal istnieją , coraz większe kurestwo z roku na rok, większe bezprawie, gwąłty na 13 latach w gimnazjach a rząd zajmuje sie dopalaczami!!!!!!!!!!!!!!! gdyby PIS rządził to by sie zająl ustatniowieniem nowego prawa, żeby gówniarze z gimanzjuj za gwalty byli karani jak dorosli , ale PO ma to gdzies; /

nie od dzisiaj funkcjonuje powiedzenie ,że do biznesu idzie się żeby zarabiać pieniądze a do polityki ,żeby zarabiać ( kraść wstaw co chcesz) ogromne pieniądze :p

Gość agresywna lewacka peezda
aborcja jest dla ludzi, kobieta powinna mieć wybór czy urodzi czy nie🖐️

Gość dumny wyborca PO
on nie może zwolnić urzędników bo by się zwiększyło bezrobocie a jak jest większe bezrobocie to trzeba wydawać pieniądze na zasiłki dla bezrobotnych a te się płaci z budżetu państwa więc lepiej niech urzędników nie zwalnia :classic_cool:

Gość offerma jeszcze się
nie wypowiedział w tym temacie, dziwne:O

Gość kochane dzieci
a po ile to wy macie latek? bo wątpie zebyście ukończyli już podstawowke. Wasze przemyślenia i rozważan ia są tak trafne i ujmujące, że żaluję zer musze iść gotować obiad. Ale dręczcie się dalej swoimi ptasimi móżdżkami. papa.