Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buciki;;;;;;

czy takie kozaczki sa jeszcze modne???

Polecane posty

Gość buciki;;;;;;

Kupilam je chyba 2 lata temu, owszem sa juz zniszczone ale na obecna chwile nie posiadam innym. Nie wiem czy w czyms takim nie wstyd wyjsc jeszcze na ulice. Dzis ogladalam w sklepie bardzo fajne szare na plaskim ale zamszowe wiec jak mokro to nie bardzo;/ ale w sumie zaluje ze ich nie kupilam bo byly sliczne no ale zaraz by sie zniszczyly;/ Co sadzicie o tych ktore sa na zdjeciu? http://www.voila.pl/175/fbitz/?1

Gość poli27
nie są modne....ale na zimę nie kupuj zamszowych bo przemakają...ja mam na jesień saszki zamszowe i jak jest mokro to ich nie zakładam,no i brzydkie sie robią po wyschnięciu....kup najlepiej kozaki ze skóry ekologicznej (tańsze) albo z naturalnej (ale są dużo droższe)

Gość buciki;;;;;;
hmmm krotkich napewno nie bede kupowala bo w takich jest cieplej na zime a poza tym niezbyt mi sie podobaja. No kurde te moje tez wlasnie nie za bardzo podoba mi sie w nich przod wiec dlatego pytam czy jest sens sie jeszcze w takich pokazywac ale skoro sadzicie ze nie to juz nie wiem:( Mam 19 lat jak cos, doradzcie mi cos prosze bo ja nie wiem jakie sobie kupic, narazie mam tylko te;/ Tak jak mowie podobaja mi sie jedna szare zamszowe ale mama np odrazu mi je odradzila bo beda ladne tylko na chwile, one byly na plaskim obcasie. Ladniejsze chyba na obcasie ale wydaje mi sie ze tak mialabym wygodniej do szkoly i do prowadzenia samochodu wiec teraz nie wiem

Te buty są obleśne i wieśniackie, wyglądają jak byś kupiła je na allegro za 50 zł albo na jakimś bazarze. I jak to "jeszcze modne" to coś tak tandetnego kiedykolwiek było modne? Nie przypominam sobie a śledzę modę dokładnie. Jeny i jeszcze ten kwiatuszek buhahaha.

Gość buciki;;;;;;
tak myslisz ze postarzaja?;/ no nie wiem zobacze czy bede kupowac na obcasie czy na plaskim. Bo z tego co widze to na plaskim sa okropne;/ mi sie podoba taka kaczuszka, nie wiem czy wiecie o co chodzi, sa ygodne napewno. Ale nigdzie takich nie ma, jedyne te zamszowe takie byly i poza tym nic;/

Gość buciki;;;;;;
tak kowbojki byly swego czasu modne napewno.

Gość buciki;;;;;;
A kosztowaly nie pamietam dokladnie ile ale cos ok 130 chyba

Dziewczyno masz 19 lat! Takimi butami się postarzasz . Buty u ciebie powinny wyrażać twoją młodość, dziewczęcość i być seksowne jednocześnie. Teraz najmodniejsze kolory to odcienie brązu i beżu chociaż czerń jest klasyczna . Botki są faktycznie najbardziej na czasie , ale też bardzo długie kozaki. Te do kończące się na łydce wyszły trochę z mody,ale na pewno da się znaleźć coś odpowiedniego. Powiedz jakie nosisz kurtki, w jakich kolorach i torebki.

Gość buciki;;;;;;
teraz chodze w czarnej, krotkiej kurteczke skorzanej. Ostatnio najczesciej tylko mala torebeczka przekladana przez ramie, do szkoly natomiast mam wieksza. Musze sobie tez kupic jakas nowa bo wszystko mi sie znudzilo ale narazie sie nie rozgladalam. Na zime bede kupowala plaszczyk, napewno ciemny. Tylko jest problem wlasnie bo podoba mi sie krotki i bez paska. A ja jestem niska i kazdy mam wtedy autamtycznie dluzszy. Kupilabym raczej czarny lub ciemny braz To na jakim obcasie musialabym kupic kozaczki zeby mnie nie postarzaly? Oprocz szpilki bo mozna sie w nich zabic w zimie;/

Gość zamszaki przemakaja mam
własnie takie szare marszczone na płaskim ,ale ja bym kupiła oficerki czarne na twoim miejscu zwłaszcza do spodni ,tzn nie dosłownie oficerki ale w takim stylu ,do rurek pasują

Gość kaffkaaaa
jaki masz nr buta? zaraz Ci jakieś znajdę na allegro :) i powiedz, ile możesz na nie przeznaczyć pieniążków?:)

Gość buciki;;;;;;
nr 37, 38 w zaleznosci jakie numeracje. Hmmm a jesli chodzi o cene to sie nie zastanawialam ale mysle ze 150 byloby ok. Raczej na drozsze nie bedzie mnie stac

Gość zamszaki przemakaja mam
ale tutaj masz tylko propozycje fasonów , wiadomo że poszukasz tańszych wersji:)

Gość buciki;;;;;;
w tych propozycjach duzo jest wlasnie zamszowych. Inne niestety nie wpadly mi w oko:( jestem strasznie wybredna jak widac;/