Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

najseksowniejszykafeterianino

a tu wybieramy najseksowniejszego i naładniejszego kafeteriana :D

Polecane posty

Do sklepu optycznego wchodzi facet i zauważa na jednej z półek okulary za 2000 zł. - Czyście pogłupieli? Co to za okulary, że aż tyle kosztują? - To najnowszy wynalazek. Każdy kto je nosi, widzi innych jakby nie mieli na sobie ubrania. - Niemożliwe! Chciałbym je przymierzyć. Ekspedientka podaje okulary, facet zakłada je na nos i rzeczywiście, ekspedientka stojąca przed nim jest naga! Zdejmuje okulary - ubrana, zakłada - naga! - Biorę je! Wchodzi facet w swoich okularach do domu, patrzy: żona goła, sąsiad goły. Zdejmuje okulary - żona goła, sąsiad goły. - No nie! Jeszcze nie zdążyłem dojść do domu, a już się zepsuły!

pewnie byłbym na podium ale nie będę zdjęć publikował bo jeszcze ktoś znajomy mnie rozpozna :) i prosiłbym nie wklejać ich za mnie, brak zgody ! bo kilka maili poszło w ciągu ostatnich tygodni

Gość bezapelacyjnie
i bezkonkurencyjnie levviatan

niech mnie ktoś później poinformuje czy zajmę przed ostatnie czy ostanie miejsce ;p

Gość Anne of Cleves
typowalabym wielbiciela75B, kiedys dostalam jego fotke b.przystojny, zaden lalus ani maczo, normalny przystojny facet w idealnym wieku:)

Gość to po jaka cholere
glosujesz jak nie widzialas? glupia kwoka:o

Gość to po jaka cholere
w konkurencji najseksowniejszy i najladniejszy liczy sie wnetrze tak? gratuluje rozumu:o haha😭

Gość sdsdsddsdsdsdssdsdsdsadadadada
leviatan! masz moje poparcie! bedziesz pierwszy jako najseksowniejszy i najpiekniejszy!!:D

Gość dzifny
i w kategorii facetow mowisz daja rade? :classic_cool: a tak w temacie to ja, mozecie zamknac topa 🖐️

Gość easr3sr
ma ktoś zdjęcie fabiolI?