najseksowniejszykafeterianino 0 Napisano Październik 16, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rzata małgo 0 Napisano Październik 16, 2010 ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najseksowniejszykafeterianino 0 Napisano Październik 16, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Germaine Geer 0 Napisano Październik 16, 2010 Milosz z Maszewa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najseksowniejszykafeterianino 0 Napisano Październik 16, 2010 MIŁOSZ ???????? :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KLeopatra7. 0 Napisano Październik 16, 2010 A oni w ogóle wstawiają zdjęcia?> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najseksowniejszykafeterianino 0 Napisano Październik 16, 2010 tu moze nie ale na email na bank sobie przesyłaja czy na gg, no głosować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najseksowniejszykafeterianino 0 Napisano Październik 16, 2010 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sócz 0 Napisano Październik 16, 2010 ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najseksowniejszykafeterianino 0 Napisano Październik 16, 2010 TY JESTEŚ ON ? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oblubienica 0 Napisano Październik 16, 2010 Sosssss:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Eleonora6 0 Napisano Październik 16, 2010 Do sklepu optycznego wchodzi facet i zauważa na jednej z półek okulary za 2000 zł. - Czyście pogłupieli? Co to za okulary, że aż tyle kosztują? - To najnowszy wynalazek. Każdy kto je nosi, widzi innych jakby nie mieli na sobie ubrania. - Niemożliwe! Chciałbym je przymierzyć. Ekspedientka podaje okulary, facet zakłada je na nos i rzeczywiście, ekspedientka stojąca przed nim jest naga! Zdejmuje okulary - ubrana, zakłada - naga! - Biorę je! Wchodzi facet w swoich okularach do domu, patrzy: żona goła, sąsiad goły. Zdejmuje okulary - żona goła, sąsiad goły. - No nie! Jeszcze nie zdążyłem dojść do domu, a już się zepsuły! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tajemnica_on 0 Napisano Październik 16, 2010 pewnie byłbym na podium ale nie będę zdjęć publikował bo jeszcze ktoś znajomy mnie rozpozna :) i prosiłbym nie wklejać ich za mnie, brak zgody ! bo kilka maili poszło w ciągu ostatnich tygodni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Germaine Geer 0 Napisano Październik 16, 2010 tajemnica on - podeslij mi swoj zdjcie to ci powiem czy bylbys na podium czy nie....jesli masz odwage...diasna2332@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bezapelacyjnie Napisano Listopad 4, 2010 i bezkonkurencyjnie levviatan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OstraSiostra 0 Napisano Listopad 4, 2010 Mam jednego kandydata ale nie zdradzę ktory to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Listopad 4, 2010 niech mnie ktoś później poinformuje czy zajmę przed ostatnie czy ostanie miejsce ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Anne of Cleves Napisano Listopad 4, 2010 typowalabym wielbiciela75B, kiedys dostalam jego fotke b.przystojny, zaden lalus ani maczo, normalny przystojny facet w idealnym wieku:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Z Każdym Dniem... 0 Napisano Listopad 4, 2010 Ja głosuję na takiego jednego, chociaż nigdy nie widziałam jego zdjęcia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to po jaka cholere Napisano Listopad 4, 2010 glosujesz jak nie widzialas? glupia kwoka:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Z Każdym Dniem... 0 Napisano Listopad 4, 2010 bo liczy się wnętrze, inteligencie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to po jaka cholere Napisano Listopad 4, 2010 w konkurencji najseksowniejszy i najladniejszy liczy sie wnetrze tak? gratuluje rozumu:o haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sdsdsddsdsdsdssdsdsdsadadadada Napisano Listopad 4, 2010 ja glosuje na leviatana! http://www.voila.pl/105/se653/?1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sdsdsddsdsdsdssdsdsdsadadadada Napisano Listopad 4, 2010 leviatan! masz moje poparcie! bedziesz pierwszy jako najseksowniejszy i najpiekniejszy!!:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justynaaaa75 0 Napisano Listopad 4, 2010 Fabiola jest ładna i Pazur Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dzifny Napisano Listopad 4, 2010 i w kategorii facetow mowisz daja rade? a tak w temacie to ja, mozecie zamknac topa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość easr3sr Napisano Listopad 4, 2010 ma ktoś zdjęcie fabiolI? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justynaaaa75 0 Napisano Listopad 4, 2010 wpisz w wyszukiwarce "to mój 3 topik w życiu" to jej topik ona tam ma duzo fot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość easr3sr Napisano Listopad 4, 2010 czyli ten topik, tak>? http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4637372&start=60 a Pazura, gdzie znaleźć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justynaaaa75 0 Napisano Listopad 4, 2010 a nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach