Cleoś 0 Napisano Październik 16, 2010 Pojawiła się nowa platforma do robienia zakupów grupowych - wartorazem.pl. Czyli wybiera się ofertę, rejestruje się, kupuje voucher i nim płaci się w miejscu gdzie kupiliśmy usługę. Ceny są średnio 50-70% niższe nież regularne. Obecnie na Warszawę jest oferta zabiegu odmładzającego - 75 zł za bon o wartości 190 zł na zabieg mikrodermabrazji diamentowej w salonie Strefa Kobiecości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość spaaaaaaaaaaaaaaam Napisano Październik 16, 2010 Nie spamuj. Na netkobietach już ci ten spam wycieli to tu próbujesz? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karola.... Napisano Luty 19, 2011 a na rabatsystem.pl można dłużej dokonywać zakupów aniżeli doba dla jednej oferty :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Vitalianka Napisano Luty 19, 2011 ja ostatnio kupuję na wykupto.pl .luksusowe oferty za niskie ceny. ogólnie to poluję teraz na takie oferty na wszystkich portalach :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie wiem ale spróbuj Napisano Luty 19, 2011 a na www.pogrosiku.eu próbowaliście? Warto! Ciekawie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kupuj do woli! Napisano Luty 20, 2011 Super PROMOCJE! zniżki aż do 80% na wszystko!!! Sprawdź!!!!! NAPRAWDĘ WARTO! http://gruper.pl/referrer.php/434645 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilka007 0 Napisano Styczeń 17, 2012 Ja już pogubiłam się z tymi wszystkimi serwisami od zakupów grupowych" deale, grupony, grupery.. masa tego już się namnożyła. wolę jeden serwis co generuje wszystkie inne w jednym miejscu, przynajmniej mogę śledzić wszystko w jednym miejscu :D co wy na to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach