Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zia86

Pomocy!! Mętlik mam!

Polecane posty

Gość o jaaa 17 za wcześnie??
racja każdy będzie miał w doopie te kwiotki, motylki duperelki, nażrą się opiją i pojadą do domu. Spójrz na oczy słoneczko kochane

Narzeczony jest tak samo zaangażowany w organizacje jak ja. :) Nowa narzeczona, wysłałam. :) Co do szczegółów i zwracania przez gości na nie uwagi. To wcale tak nie jest. Jeśli PM rzeczywiście maksymalnie dobiera do siebie wszystkie detale, skupia się na dekoracjach itd. to jest to nie do niezauważenia przez gości. Poza tym, nie wiem czemu tak nieładnie mówicie o ludziach, nie znam nikogo kto by na wesele szedł tylko się najeść i opić. W ogóle do jakich kategorii takie myślenie sprowadza ślub ale też człowieka, który w nim uczestniczy. Nie jesteśmy zwierzętami. ;) Oprócz tego czytałam kilka relacji z wesel gdzie perfekcyjnie były przygotowane detale i goście byli i bardziej nowocześni i bardziej tradycyjni, na wszystkich tych ślubach i weselach goście zwracali uwagę na szczegóły i mówili o tym PM, która była zaskoczona, że goście aż tak to widzą. Nie róbmy z ludzi głupków, którzy kierują się tylko zasadą najeść i nachlać się.

Zia86 skąd bierzesz te wszystkie pomysły na dekorację :)?? ??ja szukałam na różnych stronach i nie znalazłam takich :) strasznie podobają mi się te pomponiki z kwiatów :) :)

Z tajnych źródeł. ;) A tak na serio to przeglądam mnóstwo serwisów ślubnych głównie zagranicznych i tam jest dużo fajnych pomysłów. Niektóre rzeczy to autorskie pomysły naszej pani florystki. :)

Gość jjwehwuhew
Jak tak cię czytam i oglądam to co wstawiasz to mam mdłości. Tak się zastanawiam musisz być bardzo infantylną osobą z zadatkami na księżniczkę ale dzieczyno obudź się bo życie to nie bajka.

Gość hle hle
a skad wiesz? moze dla niej zycie to wlasnie bedzie bajka? facet za nia szaleje, ona za nim, maja dla siebie i cierpliwosc i wyrozumialosc, to czemu by miala z takimi cechami miec bajkowego zycia? poza tym zia rozsadna dziewczyna, ze slubem szaleje, ale O TYM WIE bo ciagle podkresla ze oni chca miec takie wlasnie bajkowe wesele. i fajnie, niech sobie maja! zia lubie cie, smiszna jestes. moim zdaniem swietnie ci sie uda z ta wlasna firma slubna w warszawie. fajnie miec pasje jako prace. trzymam kciuki. i kurde, mam nadzieje, ze po slubie nie znikniesz z forum.

Jjwehwuhew, bardzo nieładnie jest oceniać kogoś kogo się nie zna. ;) Ja naprawdę wiem trochę o życiu, co nie znaczy, że mam się tylko zamartwiać i na radosnym forum o ślubie pisać złe rzeczy. :) Poza tym jestem wieczną optymistką, mam kochanego narzeczonego, który by za mną w ogień poszedł(i ja za nim też), chodzę na fajne studia, mam gdzie mieszkać i co jeść i przygotowuje się do ślubu. Dlaczego mam się nie cieszyć? Poza tym śluby to moja pasja, chce też innym osobą pomagać w tym żeby ten ich szczególny dzień był wymarzony. :) Hle hle, dzięki. :) Mam nadzieje, że mi się uda. Dokładnie ja doskonale wiem, że dałam się wkręcić w ślubne szaleństwo ale robię to z pełną świadomością tego faktu i sprawia mi to wielką frajdę. Nie mam zamiaru znikać z forum. :)

Gość anetahanert
Witam, odstąpię salę weselną w Restauracji Riding Club w Radzionkowie, nie daleko Piekar Śląskich Termin: 30.07.2011 Cena: 1000zł (tyle wpłaciliśmy zaliczki za salę). Sala jest nowa, oddana do użytku około 2 lata temu -bardzo elegancka, przestronna sala do tańca -gustowna, elegancka dekoracja, którą sami możecie wybrać -Sympatyczni właściciele oraz obsługa Cena za osobę to 200 zł. W cenie: -obiad -trzy ciepłe kolacje -deser, kawa, herbata, -owoce i cukierki czekoladowe -soki owocowe, woda mineralna niegazowana z cytryna (bez ograniczeń) -toast na poczatku (szampan) -zimna płyta (sałatki, wędlinki, ryby itp) Dodatkowo gratis jest apartament dla nowożeńców oraz bezpłatny wynajem hotelu na czas przyjęcia weselnego (1 doba), gdy miniamalna liczba gości weselnych będzie wynosić 90 osób. Dodatkowo, jeżeli ktoś będzie zainteresowany do odstąpienia na ten dzień mam zespół "New mix" z Nakła Śląskiego. Jeśli ktoś zna, to wie, że jest to jeden z najlepszych zespołów. Cena 3 400 plus zaliczka 500 zł którą daliśmy. Zespół składa się z 4 osób (wokalistka, wokalista + gitara, klawiszowiec i saksofonista). Skład można zmienić, aż do 9 osób, wtedy także zmieni się cena. Proszę o kontakt pod numerem telefonu 793-196-595 Bądź e-mail aneta_ hanert@vp.pl

Zia, będziesz miała piękny, bajkowy ślub :) Zainteresowały mnie te motyle - z czego będą wykonane? Zarówno te na sali, w bukietach i na samochodzie.

Każdy ma swoje marzenia :) jednych jest stać na ich realizację, a innych nie. Pewnie gdybym miała więcej pieniędzy inaczej bym zorganizowała wesele. Nie widzę nic złego w tym :) Swoją drogą uwielbiam motyle :) ale już mamy inną dekorację i raczej do naszego wnętrza sali (cała w drewnie taka trochę jak myśliwska) nie pasowałaby taka bajkowa sceneria ;)

Kwik, jeszcze się zastanawiamy. Chcemy żeby były dobrze wykonane. Zobaczymy co uda się naszej pani florystce znaleźć. :)