Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taaaakaa jeeednaa

jak sprawdzić czy mąz zdradza

Polecane posty

Gość taaaakaa jeeednaa

mam pewne wątpliwości i podejrzenia, poradźcie jak sprawdzić czy mąż mnie zdradza???

Gość olka83838383
Skoro tak myślisz, to tak jest. Ja też byłam pewna, że mnie zdradza i poczekałam aż samo się wyda. Finish? Zdrada z blondynką. Kobieca intuicja nigdy nie zawodzi.

idź do wróżki! moja żona tak zrobiła ijuz nie jest moją zoną... tylko że wróżka jej we łbie pojebała na maksa a ja jej nigdy nie zdaradziłem! czarownice na stos!

Gość centuri@n
kobiety często są naiwne nie w stosunku do facetów , tylko w stosunku do kobiet :P

Gość wykorzystaj dyktafon
tylko czy już wiesz co zrobisz z taka wiedzą ?

Gość taaaakaa jeeednaa
ale jak to sprawdzić, jesli np.ma dwa telefony, jeden w domu a drugi prywatny wmontowany w samochodzie, z pracy wraca punktualnie, ale jest sam sobie szefem i często jeździ do klientów również poza miasto, mam pewne podejrzenia i nie wiem jak sprawdzic, na dedektywa mnie nie stać

Gość taaaakaa jeeednaa
ale gdzie ten dyktafon mam umieścić??? w samochodzie???

Gość DePress
Program szpiegujący na kompa ... telefon szpiegujący do ręki Ale jak nic szybko się nie potwierdzi, to do psychologa.

Gość taaaakaa jeeednaa
ale jaki to program szpiegujący, a jaki telefon??? napisz więcej....a do psychologa to chyba jak potwierdza sie moje przypuszczenia

Gość taaaakaaaa jeeednaaa
podnoszę

Gość przypadkowy facet
Czy ty chcesz żeby cię zdradzał, czy chjcesz go sprowokować do zdrady ? Jeżeli masz tylko podejżenia, to na pewno masz chorą wyobraźnię. Jak chcesz go sprowokować to szykuj się do rozwodu i won z domu. Ale to ty zrobisz wypad. Goła bosa i bez kasy. Powodzenia głupia pindo

Gość DePress
All In One Keylogger to program - kupisz przez net, ale uważaj żeby antywirus go nie wykrył ... są na to sposoby. SPYPHONE to telefon (model w zależności od używanego przez zdradzacza/zdradzaczkę) który podsłuchuje rozmowy, przekierowuje kopie smsów, pozwala odsłuchać odgłosy w pobliżu telefonu, wskazać lokalizacje ... ale to może być lipa. Mnie niestety pomógł program i ich głupota (pewność siebie) ... dzięki temu jednak mam twarde dowody, bez wydawania fortuny na bajery czy detektywa.

Wynajmmij detektywa albo sama sledz;-) taniej byloby pogadac ze slubnym ;-)