Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nuncjsuszka22

Porady dietetyka - gdzie?

Polecane posty

Gość nuncjsuszka22

Czesc dziewczyny, Czy znacie jakas strone, na ktorej mozna otrzymac darmowe porady od dietetyka? Mam kilka pytan, a nie chce placic za otrzymanie odpowiedzi 100 zł...

Gość anka_mateja
a czy nie jest tak, ze taki dietetyk "firmowy" zawsze poleca produkty danej kompanii i nic wiecej?

Gość Ulcia1
Myślę, że bez przesady. Oczywiście Pani dietetyk powiedziała mi dlaczego te otręby są lepsze od innych, ale wiadomo, że dieta nie może się opierać tylko na otrębach. Podała mi przykłady różnych produktów, które powinnam jeść.

Gość odchudzający się
ja korzystałem z porady tego dietetyka: mail albo gg co wolisz e-dietetician@o2.pl gg:26346389 na pytania odpowie Ci za darmo, nie jest powiązany z żadnymi komercyjnymi producentami, natomiast za przygotowanie indywidualnej diety, przygotowanie zaleceń, doradzenie wielu aspektów aktywności fizycznej przspieszających spalanie tkanki tłuszczowej, doradzienie w kwestii suplementów bierze tylko 40zł, naprawde profsionalna sprawa, nie spotkałem sie nigdzie z tak szeroką oferta u dietetyka w tak niskiej cenie.

Gość nie wierze
odchudzający się ja coś czuje że to reklama :) mam rację

Gość anka_mateja
to w koncu radzi za darmo czy bierze 40 zł ;))? oj chyba reklame ktos sobie robi :)

Gość odchudzający się
to zadna reklama poprostu korzystałem z jego usług i naprawde doceniam jego robotę w tak niskiej cenie dlatego to piszę. Na konkretne pytania odpowie za darmo natomiast w cene 40zł wchodzi skomponowana indywidualna dla danej osoby dieta odchudzająca, powiązane z nia zalecenia, doradzenie w kwestii akt fiz i suplementów. Odwiedzalem kilku dietetyków i zaden na przyklad nie doradzil mi jak zmodyfikowac aktywnosc fizyczna zeby spalała wiecej tkanki tłuszczowej albo tez zaden nie potrafił jakos profesjonalnie powiedziec o suplementach poza podstawowymi informacjami kilku najpopularniejszych suplementów, z tego co słyszałem dieta skomponowana wiarygodnie nie jakas sciągnieta z neta tez jest nie często spotykana a biora za takie porady co najmniej 3 razy tyle. Tylko pisze jak wyglada jego oferta w realu a czy ktos skorzysta czy nie to jego sprawa poprostu uwazam ze jesli juz isc do dietetyka to takiego ktory ma szeroka oferte i niska cene a ten to ma a nie wyrzucic pieniadze na byle co i zalowac. Jesli znajdziecie dietetyka ktory wam skomponuje indywidualna diete na tydzien do tego dorzuci duzo zalecen sensownie doradzi w kwestii aktywnosci fizycznej i dorzuci do tego spis i opis działania i opis realnej skuteczności kilkudziesięciu suplementów za darmo!!! to napiszcie chętnie tez skorzystam z ciekawości.Wiadomo ze kazdy wszystko chcialby za darmo ale patrzcie realnie wiedza i praca kosztuje ja kolesia calkowicie rozumiem, uwazam ze jego profesjonalizm i wiedza w tak niskiej cenie są jak najbardziej odpowiednie i az sie dziwie że bierze za to tak mało ja bym brał co najmniej dwa razy tyle.

Gość dobrze gada
dobrze gada nic nie ma za darmo a za wkład pracy nalezy sie wynagrodzenie grunt zeby było sensowne a praca rzetelna

Gość marzenka303
Ja zobaczyłam u Was link do dietetyka ze strony sante. Napisałam do niej konkretne pytanie, nie napisała nic typu że powinnam jeść otręby i że akurat ich firmy powinnam wybrać itp. Konkretne pytanie, konkretna odpowiedź. Może w ten sposób też firma buduje swój wizerunek.

Gość egzotyczna01
Również korzystałam z porad dietetyka. I również dostałam konkretną odpowiedź ;) Zresztąna stronie można znaleźć kilka ciekawych odpowiedzi w ogólnie nie związanych z ich firmą.

Gość olka2010
Właśnie, czasami nie trzeba pisać. Ja znalazłam odpowiedź na swoje pytanie właśnie na tej stronie.

Gość kochaniutka<3
A ja właśnie na tej stronie znalazłam fajne przepisy ;)

Gość ewe_linka_0
A jakie już wypróbowałaś?

Gość kochaniutka<3
Najlepsze moim zdaniem są ciastka i ciasteczka z tej strony ;) Najbardziej lubię te z żurawiną i szyszki ;)

Gość kochaniutka<3
Bardzo dobre są szyszki ;) Najlepiej jak sam spróbujesz, to się przekonasz jak smakują;)