Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszukujący miłości

Gdzie są takie dziewczyny

Polecane posty

Gość poszukujący miłości

Tyle się mówi o tym, że prawie nigdzie nie ma już wrażliwych mężczyzn, dla których liczą się głębsze uczucia, ale mam czasami wrażenie, że równie trudno jest spotkać wrażliwą i uczuciową dziewczynę, która także nie myśli tylko o imprezach do białego rana, oraz o tym, żeby ciągle flirtować, ale chce tworzyć głębszy związek oparty na zaufaniu i prawdziwej miłości. Mam wrażenie że poznać taką kobietę dzisiaj nie jest łatwo i ktoś taki to prawdziwy skarb... albo nie mam szczęścia w miłości

Gość Mari-czuj
Hey.... Są jeszcze takie Dziewczyny ;]= Ja właśnie taka jestem, Może mój wygląd tego nie mówi ale za to w środku Każdy mówi ANIOŁ... Właśnie taka jestem.. Jestem nie dostępna Dla Facetów

Gość chyba niedostępna
nie z przymiotnikami piszemy łącznie

Gość aniołeczek:)
Ja taka jestem:) Ale szczescia w milosci nie mam niestety:( chyba za dobra bywam dla faceta, dlatego zawsze obrywam po dupie:/

ja dostaje po dupie bo dla kobiet za dobry jestem... co za los nie należy być dobrym! tylko złym ipodłym! wtedy ciękochaja i szanują i wogóle jest pięknie!

Gość poszukujący miłości
aniołeczek, no właśnie podobnie się czuję, jak Ty...

Gość Mari-czuj
Zawsze miałam facetów którzy chcieli się tylko mną chwalić jaka ja to piękna jestem jak ja tańczę i w ogóle żaden nie doceniał tego co mam w środku a przecież to jest najważniejsze

Gość poszukujący miłości
Mari-czuj, zgadzam się z Tobą, niestety jakoś nie mogę takiej kobiety spotkać...:)

Gość ..Majka
A tez zawsze dostaje po dupie, zadobra, zbyt uczciwa i szczera. zwykle trace....

chyba naprawde trzeba byc wredbym, zolzowatym czlowiekiem, moze wtedy zostane doceniona. Bo bycie dobrym, nie wychodzi niestety na dobre:( brrrrrrrrrrrrrr

Gość ..Majka
Nie, nie wychodzi na dobre i sa same straty.

Gość poszukujący miłości
Majka, to wszystko to Twoje ogromne zalety, może teraz myślisz, ze tracisz na tym tylko..., ale życzę Tobie z całego serca (podobnie, jak sobie;), żeby spotkała kogoś, kto to wszystko doceni i nie wykorzysta

Gość ..Majka
Nie ma juz takich facetow co to cenia.. w zyciu liczy sie tylko wyrachowanie.

jak widac sa jeszcze faceci ktorych mozna pokochac, ktorzy docenia co sie im daje i nie wykorzystuja tego:) wszystko fajnie, tylko dlaczego ja trafiam na samych darni!!!!!!!:( ehhhh zycie:/

Gość ..Majka
Bardzo sie staram zmienic, nic mi nie wychodzi, chamstwa we mnie brak.. inaczej patrze na ludzi i swiat.. poszukujący miłości Dzieki za zyczenia mam nadzieje ze trafisz na wyjatkowa dziewczyne i poukladasz swoj swiat.... ;)

Gość poszukujący miłości
Dziewczyny, ja doceniam to wszystko, o czym piszecie i jakie jesteście, a skoro ja to zauważam, a jestem raczej standardowy;) Zatem na pewno w pobliżu swojego miejsca, gdzie żyjecie też znajdziecie takich mężczyzn:)

Gość Mari-czuj
Wiecie co najbardziej mnie wkur* rza??? Jak Facet mówi : Ślicznotka z Ciebie Może pójdziemy do Mnie??? No przecież Może człowieka szlak trafić, Teraz większość Facetów myśli ogonkiem zamiast Sercem !!!!!!!!!!!!!

Gość ..Majka
Juz nie szukam, po co cierpiec?? Wyjatkowych w poblizu brak.

Gość poszukujący miłości
Prawdopodobnie jest gdzieś osoba, która myśli, tak jak my, czuje i z którą moglibyśmy się zestarzeć. Jednak najtrudniejsze, to się odnaleźć. Tutaj - w internecie, spotkaliśmy się w kilka sekund, połączyło nas to forum i wspólne zdanie, jednak w życiu niekoniecznie trwa to tak szybko...

jak ma powiedzieć facet do kobiety żeby było dobrze? "hej mała! myślę sercem nie kutasem?"

Gość ..Majka
Czyli msze sie pogodzic z samotnoscia..

Ja tez dolaczam sie do zyczen Majki;) Majka moze kiedys i my zaznamy szczescia u boku porzadnego kochajacego faceta. Pisze ale sama w to nie wierze hehe;)

Gość trzeba jakoś racjonalizowac
niepowodzenia w miłosci. Czy to,ze rzuca was facet oznacza, ze byłyscie za dobre/uczuciowe czy co tam jeszcze wymyslacie czy moze to po prostu nie było to? Rozumiem, że takiego, najbardziej oczywistego wyjasnienia nie przyjmujecie

Gość poszukujący miłości
No ale chyba nie można się poddawać, i już w ogóle nie szukać? Jaki sens w skazywaniu się na samotność, przecież każde z nas ma już doświadczenia - może niekoniecznie przyjemne, ale może tym bardziej trzeba nie przestawać szukać?

Gość pappappa
a ile macie lat? ja czuje sie podobnie, zaufalam 1 raz mimo spiorego wieku, dostalam po d... oszukiwal mnie, a bylo na pcozatku tak milo.naprawde fajny facet, moze ja nie bylam nią, moze sie tylko dowartosciowywal :( tak mi zle od kilku dni...

Gość ..Majka
poszukujący miłości Tu mozna szczerze pisac co sie mysli.. tu nikt mnie nie zna .. nawet nie skrzywdzi, no wiadomo jak to jest na forum zawsze warto pozartowac i posmiac sie jato podszywacze robia. ale powaznie mozna napisac kilka zdaan i przeczytac kilka szczerych odpowiedzi na sklebione mysli.. ;)

ja juz sie przejechalam, przeszlam przez to pieklo-rozstanie, i zaczynajac nowy zwiazek nie wiem czy chce sie narazac na kolejne cierpienie

Gość poszukujący miłości
Majka, myślę, ze skazywanie się na samotność, nie jest najlepszym sposobem na rozwiązanie tego typu problemów, mam za to nadzieję, że czas, jaki poświęcisz na poszukiwanie, zaowocuje w przyszłości pięknym związkiem:) Szkoda, że tak łatwo porozmawiać z kimś takim, jak Ty tutaj, a tak trudno spotkać naprawdę, ale o tym gdzieś już wspomniałem:) Zawsze, jest ryzyko, że się można sparzyć po raz kolejny, jednak, jak nie spróbujesz, to się nigdy nie przekonasz. Inna rzecz - jak w temacie - gdzie kogoś takiego spotkać i jeszcze, żeby ten drugi ktoś zwrócił na Ciebie uwagę...:)