Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dkfdfsdfgsd

Pomóżcie...list polecony

Polecane posty

Gość dkfdfsdfgsd

wysyłam list polecony priorytetowy na Ukraine ( list mam zaadresowany w języku ukraińskim) i mam pytanie czy na tym druczku który trzeba wypełniac wysyłając list polecony musze tez napisa ten ukrainski adres czy wystarczy tylko mój? Chodzi o to, że nie znam tego języka, nie znam ich liter i nie potrafilabym tego przeczytac a co dopiero przetłumaczyc... Przecież adres jest na kopercie, co nie wystarczy??

Gość naprawdę tak ciężko
zapytać na poczcie jak już będziesz wysyłać ten list????

Gość cvxzcvxcv
zapytaj na poczcie :)

ta karteczke wypisujesz a poczta Ci podbija zebys w razie jak list nie dojdzie mogla udowodnic ze go wyslalas. a jezeli nie wypelnisz to Ci nie podbija i list pojdzie jako zwykly= dluzej i nie bedziesz miala pewnosci ze doszedl

Gość dkfdfsdfgsd
tak, ciężko bo jesli bez adresu odbiorcy się nie obejdzie to musze do poniedziałku znalezc kogos kto wypełni mi te druczki!!!!! Poniedziałek jest ostatnim dniem kiedy moge to wysłac!!!

no to profilaktycznie wypełnij sobie druczki w dwóch wersjach i dołaczysz ten, który będzie prawidłowy :)

Gość Normalna27latka
wpisz adress odbiorcy, imię i nazwisko

Gość ewidentnie z tego qwynika
że wpisujesz po zagranicznemu na potwierdzeniu (bo niby jak inaczej?) w końcu ma to potwierdzaćto co jest na liście