Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cukierkowa

pomysł na dodatkowy dochód - pilnie potrzebny

Polecane posty

Witam!!! Pilnie potrzebuje dorobić do pensji, ponieważ jestem obecnie w ogromnym dołku finansowym, nie starcza mi na wszystko niestety co niezbędne...:( Mogłabym pisać prace, mając materiały, przepisywać prace, cokolwiek innego...potrzebuje chociażby 100-200 zł miesięcznie. Macie może jakies pomysły?

Gość za kazde nagie zdjecie dam ci
20 zl

Gość na penisa
niektóre wpadają na to by zostać galeriankami- w większych miastach szczególnie - tam gdzie są duże sklepy a ty skąd jesteś?

Możesz zacząć robić biżuterię i sprzedawać, jeśli jest się w tym naprawdę dobrym można dobrze zarobić. Półfabrykanty i całą masę potrzebnych do tego rzeczy kupisz na allegro za grosze.

Szczerze mówiąc to nie wiem dokładanie, ale wszystko zależy od tego ile będziesz chciała sprzedać tej biżuterii. Najpierw musiałabyś spróbować, czy będziesz potrafiła robić naprawdę dobrą i trwałą biżuterię, bo inaczej nie będzie chętnych na kupno.

ok,dziekuje...zawsze to jest jakis pomysł:) W sumie mam zdolności manualne ale nigdy nie odważyłam sie spróbować, moze najwyższy czas?

Nie ma za co ;) No może faktycznie warto spróbować, mam nadzieję, że Ci się uda i okaże się strzałem w 10 i polepszy się choć trochę Twoja sytuacja finansowa :)

Gość anakarola
pomysł masz dobry. zacznij się ogłaszac i tyle:)

Gość ecfevfewvwef
sprzedaj na allegro!! ja wystawilam stanik i dwie pary starych butow, jestem do przodu prawie o 80 zł, na pewno bede wystawiac dalej

Gość Marek Wawa
1000zl za 2 godziny, troche Cie tylko podotykam. Dodam, ze jestem bardzo zadbany i przystojny.

A inwentaryzacje i promocje raczej odpadają, no chyba ze tylko weekendowo, ale ogolnie pracuje od pon do soboty...i mam dziecko w domu:) Mysle ze allegro i koraliki to nie taka zła mysl

Gość ja mieszkam sama w starej
korepetycje - można nazbierać ze 2 stówy w m-cu :) Od jakichś znajomych zacznij, zapytaj, czy ktoś np. z matmy nie potrzebuje korków ... A potem samo poleci.. Ja już tak 7 lat douczam :-)

Gość ecfevfewvwef
cukierkowa - czemu firmowych?? ja wystawilam buty - bezfirmowki i sie sprzedaly... ja nie mowie tutaj o zakladaniu firmy tylko wlasnie o dorobieniu sobie. Dobrym sposobem jest tez kupowanie w second handzie i odpsrzedawanie na allegro, jelsi umiesz sie powstrzymac od zostawienia sobie samej,ja ostatnio sprzedalam pare rzeczy,ale z bolem serca,bo mi sie szalenie spodobaly:)

Gość moze kup zestaw do robienia sz
tucznych paznokci i rob paznokcie-oczywiscie jak masz dryg do tego bo inaczej klientki nie wroca-na poczatku mozesz robic nawet za te glupie 30zl, musisz kupic zestaw, ale potem jak bedziesz miala klientki to szybko Ci sie zwroci, mozesz rowniez kupic zestaw do depilacji nog, rak i pach-ja biore za rece i nogi 40zl za pachy 15zl i tak przecietnie mam 4osoby na tydzien do robienia paznokci 3 do depilacji, czasem nawet wiecej;-)

Gość ruda gniewna8477384
z ta sztuczna bizuteria to nie do konca tak latwo ---jest ooogromna konkurencja;/ trudno sie przebic, a jak ktos ma dryg, to materialy sa dosc tanie i bardziej sie oplaci samemu sobie zrobic niestety:/

korepetycje odpadaja: mam wykształcenie pedagogiczne, ale przedmioty z ktorych mogłabym dawac korki...nie ma takowych.... Bizuteria chyba podobnie jak paznokcie, nadmiar...obawiam sie ze wiecej nawet tych pazurków... Moze wiec te ciuszki na allegro?

Gość ecfevfewvwef
na samym poczatku zrob czystke w szafie, moze tez masz jakies kosmetyki nieuzywane,albo perfumy? widze ze masz dziecko,moze masz ciuszki po niej? Powodzenia,:)

Tak tez chyba zrobie... A czy ktos z Was juz wystawiał na aukcje takie rzeczy? Pewnie muszą byc fotki i dokładny opis,tak?

Gość Marcin Tokarek
50zl za depilacje moich plecow - nie sa zbytnio owlosione, pewnie pracy na 10 minut.

Gość ecfevfewvwef
za zdjecia trzeba placic, ja robilam jedno,takie na ktorym wszytsko bylo widac,a w aukcji pisalam,ze wiecej zdjec moge wyslac na maila. do tego staram sie zeby aukcja byla przejrzysta, zadnych słitaśnych tekstow, wszytsko dokladnie wymierzone i opisane,podany mail w razie jakby ktos chcial zapytac o cokolwiek. do tego mysle ze wazne jest uzupelnienie strony "o mnie", ja spisalam dokladny regulamin, bo lubie konkrety i uwazam,ze to swiadczy o tym,ze jestem godna zaufania

Gość ecfevfewvwef
wysłałam:)

Gość miśśek
cukierkowa - zredukuj wydatki o 100-200, lub o 100 i zarób 100

Gość puuuuuu
Do co wy na to spadaj z tym debizmem , czyli wysyłaniem 5 zł .......

kupujac w Carrefour , mozna łatwo zredukować wydatki od 150zł miesięcznie .... osobiście sprawdzone

Gość mona vie
Zapraszam do współpracy dystrybutorów różnych branż i firm, a także osoby bez doświadczenia. Na rynek europejski, w tym i do Polski wchodzi Firma Monavie. Jeśli dotychczas nic nie słyszałaś/łeś o Monavie to proszę zapoznaj się z ogromną szansą jaką możesz wykorzystać. Jeśli chcesz zarabiać naprawdę duże pieniądze to dowiedz się. MonaVie oferuje: - legalną pracę zdalną nie kolidującą z innymi zajęciami ( szkoła , studia , praca na etacie , firma) - bardzo dobre wynagrodzenie uzależnione tylko i wyłącznie od naszego zaangażowania i pracy - wirtualne biuro przez które będziemy dokonywać wszystkich transakcji - materiały reklamowe, gadżety firmowe, odzież firmową, akcesoria marketingowe - fachową i profesjonalną pomoc partnerów - wprowadzenie do działalności i bezpłatne szkolenia - przyjemną i miłą atmosferę w pracy, w której każdy chce, byś zarabiał lepiej od niego. -szkolenia prowadzone przez Internet - Nie musisz ruszać się z domu aby dowiedzieć się więcej ! Napisz do mnie. Udzielę Ci dodatkowych informacji i pomogę w zarejestrowaniu się. Bądź we właściwym miejscu, we właściwym czasie. To może być Twój czas. Jak nie Ty, to kto? Jak nie teraz to kiedy?wejdz:http://pokerek.mymonavie.com/ lub kontakt pokrowski@wp.pl