Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cukierkowa

pomysł na dodatkowy dochód - pilnie potrzebny

Polecane posty

Gość Konsultant/ka Firmy Avon
Lubisz Kosmetyki? Chcesz kupować je dużo taniej? Chcesz być niezależna finansowo oraz dostawać mnóstwo prezentów? Jeśli tak Już dziś dołącz do Avon! Przeżyj życie na własnych warunkach. Jeżeli chcesz rozpocząć karierę, ułatwię Ci prowadzenie własnego biznesu, ale także zmianę stylu życia. Kiedy zostaniesz Konsultantką AVON-u, staniesz się swoim własnym Szefem. Sama ustalisz cele rozwojowe i finansowe, a ich realizacja zależeć będzie jedynie od Twojej energii i entuzjazmu. Możesz skorzystać ze sprawdzonej ścieżki rozwoju, która daje satysfakcję milionom kobiet na całym świecie. AVON oferuje Ci niezależność finansową i nieograniczone możliwości zarobkowe. Nie ma limitów dla Twojego indywidualnego rozwoju. Jeśli jesteś osobą otwartą na innych ludzi, uśmiechniętą i gotową na nowe doświadczenia, chcesz rozwijać się i piąć wyżej, przyłącz się już teraz! Co trzeba zrobić aby obejść cały świat dookoła? ... Trzeba oczywiście zrobić PIERWSZY KROK. Gdy już zdecydujesz się na niego - ja pomogę Ci zostać Liderem Sprzedaży w firmie AVON. Korzyści dla Ciebie : - wpisowe 0 zł, - brak kar za nieskładanie zamówień, - bezpłatna dostawa kosmetyków wprost do domu, - w każdej chwili możliwość rezygnacji bez żadnych konsekwencji! - elastyczny czas pracy, - możliwość zwrotu produktu, - składanie zamówienia przez internet, - zarobek do 40% zebranego zamówienia, - profesjonalne szkolenia kosmetyczne, - specjalne oferty dla Konsultantek ze zniżkami do 80% ! - MOŻLIWOŚĆ ROZWOJU JEST NICZYM NIEOGRANICZONA! PREZENTY: Rozpoczynając współpracę z Avon, bierzesz udział w programie Twój Pewny Start i po spełnieniu warunków przez 4 Katalogi odbierasz wspaniałe Prezenty! W najnowszym Katalogu rozpoczyna się kolejny program prezentowy.(szczegóły i ulotka z prezentami - możliwość wysłania na e-mail). W razie jakichkolwiek wątpliwości, pytań lub jeśli już jesteś pewna i chcesz dołączyć do Avon - podaję kontakt: avonpraca@op.pl Po podpisaniu umowy zawsze możesz liczyć na moją pomoc ! Na e-maile odpowiadam codziennie.

Gość Bądź Niezależna Finansowo !
Lubisz Kosmetyki? Chcesz kupować je dużo taniej? Chcesz być niezależna finansowo oraz dostawać mnóstwo prezentów? Jeśli tak Już dziś dołącz do Avon! Przeżyj życie na własnych warunkach. Jeżeli chcesz rozpocząć karierę, ułatwię Ci prowadzenie własnego biznesu, ale także zmianę stylu życia. Kiedy zostaniesz Konsultantką AVON-u, staniesz się swoim własnym Szefem. Sama ustalisz cele rozwojowe i finansowe, a ich realizacja zależeć będzie jedynie od Twojej energii i entuzjazmu. Możesz skorzystać ze sprawdzonej ścieżki rozwoju, która daje satysfakcję milionom kobiet na całym świecie. AVON oferuje Ci niezależność finansową i nieograniczone możliwości zarobkowe. Nie ma limitów dla Twojego indywidualnego rozwoju. Jeśli jesteś osobą otwartą na innych ludzi, uśmiechniętą i gotową na nowe doświadczenia, chcesz rozwijać się i piąć wyżej, przyłącz się już teraz! Co trzeba zrobić aby obejść cały świat dookoła? ... Trzeba oczywiście zrobić PIERWSZY KROK. Gdy już zdecydujesz się na niego - ja pomogę Ci zostać Liderem Sprzedaży w firmie AVON. Korzyści dla Ciebie : - wpisowe 0 zł, - brak kar za nieskładanie zamówień, - bezpłatna dostawa kosmetyków wprost do domu, - w każdej chwili możliwość rezygnacji bez żadnych konsekwencji! - elastyczny czas pracy, - możliwość zwrotu produktu, - składanie zamówienia przez internet, - zarobek do 40% zebranego zamówienia, - profesjonalne szkolenia kosmetyczne, - specjalne oferty dla Konsultantek ze zniżkami do 80% ! - MOŻLIWOŚĆ ROZWOJU JEST NICZYM NIEOGRANICZONA! PREZENTY: W najnowszym Katalogu rozpoczyna się nowy program prezentowy-(szczegóły na e-mail). W razie jakichkolwiek wątpliwości, pytań lub jeśli już jesteś pewna i chcesz dołączyć do Avon - podaję kontakt: avonpraca@op.pl Po podpisaniu umowy zawsze możesz liczyć na moją pomoc ! Na e-maile odpowiadam codziennie.

Gość wprawiona w boju
Proponuję www.zlecenia.przez.net.

Gość natikol
możesz kupować jakieś ubrania w lumpeksach jak są wyprzedaże i sprzedawać na allegro.Nie zawsze coś fajnego się trafi ale warto chodzić :)

Gość gość
albo rozpocząć pracę w takiej firmie jak np. nobilon :) jako dodatkowe źródło pieniędzy opcja idealna :)

Gość gość
Sam pracuje w nobilon i uważam ze jak ktoś sie przyłoży to może to być jedyne źródło dochodu a nie dodatkowe ponieważ mają bardzo atrakcyjny system premiowy

Gość gość
o serio? a czym dokladnie sie tam zajmujesz?

Gość gość
z tego co wiem, to nobilon to firma z branzy finansowej?

Gość gość
Witaj Gdybyś mogła pracować z firmą , której obroty sięgaja 2mld to czy warto , sama zadaj sobie te pytanie . Jesli tak to zapraszam do kontaktu , wejdz na ten link http://vi.media.pl/#ydfreqyqti zapisz sie na darmowy webinar i skorzystaj z szansy , która ci dajemy .

Gość gość
Nobilon to firma pożyczkowa czyli udzielam pożyczek. Praca jest całkiem przyjemna a system premiowy tak zrobiony żeby chciało sie pracować. Dla mnie najważniejsze jest ze płacą na czas, miałem już doświadczenie z nieuczciwymi pracodawcami i teraz jestem już zdenerwowany jak sie wypłata spóźnia

Gość gość
Co do nobilona to pracuje tam mój mąż i jeśli ktoś potraktuje to poważnie to możne to być główne źródło dochodów a nie dodatkowe.

Gość gość
Ja tam jako student dorabiam w pożyczkach w firmie Nobilon i jest całkiem spoko

Gość MonikaLR
Jesteś zatrudniony na etacie i chcesz przejąć kontrolę nad tym, ile zarobisz? To ogłoszenie jest właśnie dla Ciebie!!!Poszukuję osób, które przystąpią do naszego zespołu. Nasz model biznesowy to jeden z najbardziej uczciwych systemów na świecie. To biznes dla każdego, bez względu na wykształcenie.To recepta na stałe lub dodatkowe comiesięczne dochody do końca życia. Jeśli lubisz swoją pracę, to nie musisz z niej rezygnować. Jeśli jesteś zainteresowany/zainteresowana również możemy się spotkać i porozmawiać! WSZYSTKO CI WYTŁUMACZĘ !!!!Zapraszam do współpracy : 504-277-440

Gość Partner LR
Ja osobiście proponuje prace w niemieckiej firmie LR Health & Beauty to naprawdę dobre źródło dochodu więcej info na http://lr-job.pl/

Gość gość
polecam płatne ankiety. Podaję poniżej 2 portale: imas i tolunę, które są przeze mnie sprawdzone i z których regularnie coś dostaję (najczęściej gotówkę na konto lub bony podarunkowe). Płatne ankiety to super sprawa, szczególnie jak ktoś to lubi. Nie ma z tego kokosów, ale dorobić można. wg mnie najlepsze wypłacalne portale to: 1. IMAS - płatne ankiety Nagrody: Po zebraniu 300 pkt przelew 30 zł na konto bankowe. http://imasonline.pl/user/invite/fromReferenc e/20921 2. toluna – sporo ankiet i również produkty do testowania, , a nagrody to bony do empiku, tesco, mediamarkt, przelew na paypal https://pl.toluna.com/referral/kleberg

Gość gość
Może kogoś zainteresuje: www.zarabiajwfinansach.pl