Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hanka60

Pomoc o wyjaśnienie znaczenia tego snu

Polecane posty

Gość Hanka60

Opis mojego snu. Śniło mi się ,że była godzina 21.00 byłam w domu z dorosłym synem , ktoś chodził pod moimi drzwiami, a syn stał w przedpokoju i ćwiczył. Następnie mówi mi, że leciutko zadzwoniła sąsiadka. Ja zapytałam się czy jest światło na klatce, syn powiedział, że się świeci, następnie jeszcze raz usłyszałam dzwonek i podeszłam aby otworzyć drzwi. Jak otworzyłam, to było już ciemno na klatce i stały dwie panie średniego wzrostu około 50 lat, pytam się w jakiej sprawie, o co chodzi już nie wiem, co odpowiedziały ,tylko powoli wsuwały się do przedpokoju ,coś zagadywały ,coś opowiadały o sąsiedzie, co mieszka nad nami ja mówię żeby wyszły z mojego mieszkania, patrze a niema już kluczy w zamku jak ja domagałam się kluczy ,to już trzecia kobieta plądrowała pokój syna ja mówię do syna zobacz co ona robi i trzaśnij ją mocno przez głowę takimi koralami do masowania pleców, jak ja się odwróciłam, to już nie miałam zamka, który został odkręcony ,że już nie mogłam się zamknąć. Jak spojrzałam do dużego pokoju, to już nie było mebli, tylko firanki, wersalka bez okrycia, żyrandol obrazy na ścianie. Rozkazały że ja mam się ubrać i podawała mi jedna buty syna sportowe, a ja krzyk łam, że to są buty i kurtki syna, a ja miałam wszystko w szafie w swoim pokoju, po tym śnie, to nie mogę dojść jeszcze do siebie.

Gość duchy we snie
przyszły do ciebie nie wypełniłas woli zmarłego