Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małgośka mówią mi...

Ja i mój szef

Polecane posty

Poznaliśmy się w lipcu, gdy zaczęłam tam pracę. Spojrzenia, uśmiechy, wspólne projekty. Rozumiemy się bez słów, inni mówią że między nami iskrzy. Traktuje mnie inaczej niż osoby w pracy, a jednocześnie w sprawach czysto zawodowych jest obiektywny. Nigdy nie spotkałam takiego człowieka, choć mamy już swoje lata. On jest ostrożny, nie ufa szybko ludziom, przede mną się otworzył... coś wisi w powietrzu. Dodam że oboje jesteśmy wolni, gdyby wynikło coś więcej bez problemu mogę zmienić pracę. Ale nie wiem jak się zachowywać...

Gość wwrrr
zmien prace i kontynuuj znajomosc, moze warto

Mam umowę do końca roku, chcę do tej pory zostać, bo chcę zakończyć ważny projekt. Potem rozważam odejście jako jeden z wariantów. Mam inne możliwości pracy.

A czego chcę - przede wszystkim chcę by był szczęśliwy. Wiem, że moje pojawienie się dużo w nim zmieniło na dobre :). Ale wiem, że środowisko zawodowe nas dzieli i stanowi barierę bardzo trudną

Może jakieś motywacji, nie wiem... to nie są łatwe decyzje.

Gość wwrrr
Wiesz co, Malgoska, nie kombinuj, nie zamartwiaj sie na zapas, spojrz na to optymistycznie, bo sytuacja jest bardzo dobra, daj sie znajomosci rozwinac, i niech bedzie, jak bedzie, na pewno bedzie dobrze.

decyzja już przecież jest dawno (podświadomie) podjęta. boisz się że inni będa mówić że lecisz na jego kasę/firmę i nie wiesz jak to zmienić? inni będa tak myśleć tak czy inaczej, bo poniekąd rację mają.

Gość ile wy macie lat??
14?