Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdrowie najwyższa wartość

boicie się raka?

Polecane posty

" [zgłoś do usunięcia] OstraSiostra A leczy się ktoś z waszych bliskich w CO na Ursynowie w Warszawie? Słodycz albo psikus http://www.youtube.com/watch?v=bYZpwWIEOCg&am p ;feature=related" Nie leczylem się tam bo i po co:D?Tym przecież nie ma sensu: http://www.faceci.com.pl/r_rak_metody_konwencjonalne.html :P.Ale za to nawiedzałem ten budynek:classic_cool:.Ale tam jełopy:O.Ja próbowałem kiedyś nawracać typa a on jeszcze się bulwersował:O.Z jakąś babą był:O.Szkoda że nie mam jego zdjęcia-jakby wykorkował to bym umieścił go w spisie tych co nie posłuchali sie mich dobrych rad i wykorkowali:classic_cool:.

" [zgłoś do usunięcia] OstraSiostra Taaa siemię lniane, burak czerwony, chińskie grzybki a wszystko o ch*ja potłuc Słodycz albo psikus http://www.youtube.com/watch?v=bYZpwWIEOCg&am p ;feature=related" Gówno wiesz to sie nie wyrażaj:P.A nie pisałem o burakach i chińskich grzybkach:P.Natomiast wy buraki wszędzie chyba widzicie swój gatunek:D.JaK NIE WIESZ CZY DZIAŁA TO SIĘ NIE WYRAŻAJ:P.

" [zgłoś do usunięcia] zdrowie najwyższa wartosć cześć dziewczyny, widze że mój topik nieoczekiwanie się rozrósł cieszę się, że wymieniacie się doświadczeniami. w maju mój dziadek zmarł na raka skóry, miał chyba 9 rodzeństwa i wszyscy umarli na raka od strony taty jest z tym lepiej...nie wiem czy miałabym odwagę zrobić to badanie o którym mówicie. jakby coś wyszło zwariowałabym.... myślicie że w dzisiejszym świecie jest szansa by człowiek przeżył życie nie chorując na raka? moim zdaniem to nierealne, kazdy z nas musi przez to przejść kiedyś. żarcie, spaliny...no nie da sie tego uniknąć chyba..." JA CHYBA NIE MAM RAKA A PRZYNAJMNIEJ NIC O NIM NIE WIEM:O.ALE ZAWSZE ZAMIAST RAKA MOŻE BYĆ CZERNIAK ALBO MIĘSAK:D.

ja też sie boje raka:O widziałam jak mój dziadek umierał na raka trzustki, jak to sie rozwijało i ostatnie chwile:(:O całe jego rodzenstwo (7) oprócz 1 osoby zmarło na raka:O moja kuzynka 31 l zachorowała na raka jelia grubego, jest po operacji, chemii, jakos sie trzyma. a ja nie chce, kurna, przeszłam na wegetarianizm, nie jem śmieci, podobno żarcie ma duzy wpływ na zachorowalnosc, geny swoja droga, ale jedzenie również ma wielki wpływ.

Gość zdrowie najwyższa wartosć
w wieku 31 lat rak jelita grubego? 1 raz słysze o tak młodej osobie na 40paro latków lekarze reaguja ze zdziwieniem a co dopiero 31 lat...szok

Klaun , piszemy tu o swoich doświadczeniach w tym temacie, jak takowych nie posiadasz lepiej zamilcz bo siejesz zamęt :classic_cool: dalej zajmij się teoriami.

" 11:33 [zgłoś do usunięcia] Kwietniulka ja też sie boje raka widziałam jak mój dziadek umierał na raka trzustki, jak to sie rozwijało i ostatnie chwile całe jego rodzenstwo (7) oprócz 1 osoby zmarło na raka moja kuzynka 31 l zachorowała na raka jelia grubego, jest po operacji, chemii, jakos sie trzyma. a ja nie chce, kurna, przeszłam na wegetarianizm, nie jem śmieci, podobno żarcie ma duzy wpływ na zachorowalnosc, geny swoja droga, ale jedzenie również ma wielki wpływ." Jak zastosujesz moje zalecenia to zmniejsza się szanse na to że umrzesz na raka a zwiększa na to że umrzesz od noża w plecach:D.

" [zgłoś do usunięcia] OstraSiostra Klaun , piszemy tu o swoich doświadczeniach w tym temacie, jak takowych nie posiadasz lepiej zamilcz bo siejesz zamęt dalej zajmij się teoriami. Słodycz albo psikus http://www.youtube.com/watch?v=bYZpwWIEOCg&am p ;feature=related" Bzdury piszesz:P.Posiadam bo łykałem te środki i nie mam podstaw sądzić że mam nowotwór:classic_cool:.Co prawda możesz twierdzić że to tylko zapobieganie ale już coś znaczy:P.A jakie sama masz doświadczenia:P?Czy łykałaś te środki w odpowiednich dawkach,w odpowiedni sposob itd. aby stwierdzić że nie pomagają:P?Oczywiście te co polecam a ni chńskie grzybki bo ich nie badałem:P.I po 2 nawet jakbyś stwierdziła ze coś nie działa nie znaczy to ze wszystkie inne metody też nie działają:P.Natomiast można stwierdzić na 100% że"lekarstwa"oficjalne to jest syf na który zdrowiej nawet nie patrzeć:D.

Max Zander vel Klaun tyle osób już Ci na Kafe pisało, że żałosny jesteś. Weź sobie w końcu to do serca i nie męcz nas.

mniam_mniam jezeli to co napisalam a mianowicie "a co ja mam powiedziec" urazilo Cie to przepraszam.Napisalam tak bo nie widzialam w tym nic zlego. Max Zander vel Klaun - żre to świnia a ja bynajmniej nia nie jestem :O

Gość zdrwoei najwyższa wartość
Lady nie przejmuj się, ja nie odczytałam negatywnie Twojej wypowiedzi. o ch się rozchodzi z tym Twoim żelazem? a na jego Klauna nie zwracajcie uwagi, przyjdzie dupek i rozwala dyskusję:O

" 12:51 [zgłoś do usunięcia] po_dusia Max Zander vel Klaun tyle osób już Ci na Kafe pisało, że żałosny jesteś. Weź sobie w końcu to do serca i nie męcz nas." ŻEBY CHOCIAŻ PISALI PRAWDĘ TO BYM ZWROCIŁ NA TO UWAGĘ:P. " 17:03 [zgłoś do usunięcia] Lady Pretensja mniam_mniam jezeli to co napisalam a mianowicie "a co ja mam powiedziec" urazilo Cie to przepraszam.Napisalam tak bo nie widzialam w tym nic zlego. Max Zander vel Klaun - żre to świnia a ja bynajmniej nia nie jestem " JAK SIĘ NIE PODOBA TO ZOSTAJE GŁODÓWKA:classic_cool:. "zdrwoei najwyższa wartość Lady nie przejmuj się, ja nie odczytałam negatywnie Twojej wypowiedzi. o ch się rozchodzi z tym Twoim żelazem? a na jego Klauna nie zwracajcie uwagi, przyjdzie d**ek i rozwala dyskusję" Nie rozwalam dyskusji tylko demaskuję brednie:P.

Gość miluskamiluskamili
Hej ;( W moim przypadku walka z rakiem (mamy) okazała sie wielką przegraną. Wznowa guza, wrasta sie w mózg na ponad 5 centymetrów juz, jej stan od piątku jest tragiczny ;(((((((((((( Boje sie raka, jak patrze na to przez co ona przechodzi i co sie z nią dzieje teraz.. Jak ktoś ma na życie i jest mu pisane to będzie żył. U nas próbowalismy prawie wszystkiego, medycyny niekonw., uzdrawaijacych rzeczy, diet, itd, itd, operacje, chemia, naswietlanie, zrobilismy wszystko co było w naszej mocy do zrobienia, a nawet wiecej i nic, nic to nie dało!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WALKA Z GÓRY PRZEGRANA

miluska strasznie mi przykro :-( najważniejsze żebyś znalazła w sobie siłe i była przy mamie, nie okazywała Jej że się boisz jakbyś chciała porozmawiać to zapraszam na gg trzymaj się dzielnie 🌼

Gość miluskamiluskamili
mniam_mniam dopiero odczytałam post, dziekuje!! Nie mialam dostepu do internetu, poza tym ciagle jakies problemy. Miło usłyszec, że jeszcze sa tacy ludzie, ktorych obchodzi los obcych. Pozdrawiam i zycze Ci wszystkiego dobrego.

Gość robot2222
Ostatnio wpadłam na ciekawą stronę;) polecam, ciekawe informacje! http://tojefura.com/ :)