Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alutka_21.

mój dzisiejszy jadłospis ;) dużo?

Polecane posty

Gość alutka_21.

śniadanie: 4 tosty z żółtym serem + duża, słodka kawa ze śmietanką 2 śniadanie: pączek z lukrem + słodka, owocowa herbatka obiad: zupa pomidorowa z makaronem, 10 pierogów z usmażoną na maśle cebulą (1 duża cebula) + sok pomarańczowy podwieczorek: 2 kremówki, duże chipsy cebulowe kolacja: 3 parówki, 3 kromki chleba, sałatka z pomidorów i ogórków + słodka herbata owocowa 2 kolacja (dosłownie 15 min temu): kilka ciastek z czekoladą chyba przesadziłam, co? :O

Gość alutka_21.
właśnie jestem chuda :( mam niedowagę i chcę przytyć, ale dzisiaj chyba przegiełam z jedzeniem :( aż się źle czuję, niedobrze mi trochę z przjedzenia

dziewczyno skoro masz jeść to na siłę to po co?:O jeszcze się pochorujesz. Widocznie już masz taka tendencję i nie zmienisz tego. Z wiekem na pewno będzie Ci przybywać kg. Ja też bym chciała przytyć i stosowałam takie"diety" ale stwierdziłam, że po cholerę mi to i zaakceptowalam siebie taka jaka jestem. A tak w ogole to ile masz wzrostu i ile wazysz?

Gość nie chce mi się nitz
No ja dzisiaj zjadłam pięć bulek z żółtym serem, wypiłam dwa litry koli, i kilka kaw z mlekiem i cukrem, a zaraz zjem pół kilo ziemniaków uswmażonych w głębokim tłuszczu. PS. Mam BMI w normie, na granicy z niedowagą, i jem tak codziennie, albo i więcej, jak się uda ;)