Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gociulcia

co sądzicie o takim liście od chłopaka

Polecane posty

Gość gociulcia

witaj, napiszę dziś maila, bo jutro istnieje duże prawdopodobieństwo, że mnie nie będzie cały dzień. Odniosę się do Twego snu- faktycznie był straszny jak to opisujesz, ale ja np. lubię mieć straszne sny, bo przynajmniej dla mnie one były przeważnie zwiastunem dobrych rzeczy, więc może i dla Ciebie ten sen będzie oznaczał lepsze dni, może spełnienie jakiś marzeń, pragnień:) Ja miałem już setki snów, w których ginąłem na wszelkie sposoby i raczej przynosiło mi to szczęście, więc nie jest źle, no może adrenalina, strach i lekki stres jak człowiek czuje się jak w rzeczywistości, że wpełza mu jadowity wąż pod kołdrę (a kołdra akurat tak się formuje, jakby ten wąż rzeczywiście wpełzał, człowiek to czuje i nagle się budzi- pełny stres i zaraz sprawdza się niepewną dłonią czy rzeczywiście coś tam jest:D ). Niestety tak to jest, że pod kołdrą oprócz rzeczy miłych można znaleźć niezbyt przyjemne:) Oczywiście przeważnie takie sny miałem/mam po horrorach czy thrillerach, gdzie określone zwierzęta mordują ludzi, ale nie zawsze czasem zdarza się, że taki sen ma się "z niczego" i właściwie chyba nie ma reguły czy określone sny ma się po pewnych doświadczeniach dnia, czy też nastroju, bo potrafiłem mieć jednego dnia sen o tym jak jestem mordowany%2

Gość gociulcia
Dla mnie osobiście właśnie sny z wężami były zawsze najgorsze, bo generalnie nie znoszę węży, drażni mnie ich podstępna natura, bo albo Cię uduszą i zjedzą, albo ukąszą i będziesz umierać w cierpieniach- coś okropnego, wolę już pająki i inne skorupiaki, bo wąż jest dla mnie fałszywy, aczkolwiek lubię filmy, gdzie węże mordują ludzi czy to w samolocie, czy w amazońskiej dżungli:) Mam nadzieję, że lekcje minęły Ci w bardzo miłej atmosferze i cieszysz się już weekendem, który pewnie będzie trochę chłodny, przynajmniej w Warszawie:) Pozdrawiam Cię serdecznie Gociu:) ------------------------------------------------------ końcówka listu ja mam 18 on 22

Gość gociulcia
Oczywiście przeważnie takie sny miałem/mam po horrorach czy thrillerach, gdzie określone zwierzęta mordują ludzi, ale nie zawsze czasem zdarza się, że taki sen ma się "z niczego" i właściwie chyba nie ma reguły czy określone sny ma się po pewnych doświadczeniach dnia, czy też nastroju, bo potrafiłem mieć jednego dnia sen o tym jak jestem mordowany, a drugiego śniło mi się, że idę do łóżka z Dodą, jakkolwiek śmiesznie i paranoicznie to brzmi:D Na (nie)szczęście sen o Dodzie przytrafił mi się tylko raz, bo generalnie nie uważam by była ona jakoś strasznie seksowna, choć w porównaniu do większości polskich "gwiazdek" rzeczywiście wygląda nieźle:) -------------- i jeszcze środek mi urwało

Gość gociulcia
ale to list od niego

Gość gociulcia
ja tylko napisałam że śnił mi sie mój pogrzeb i tyle

Gość bardzo inteligetny !!!!!!!

Gość oooootttt
debile w natarciu!

Gość to przez 15 minut
co za idiotyzm, wez dorosnij :o

Gość gociulcia
ale ja tylko napisałam co mi się śniło, to znaczy że jestem dziecinna